Perfect, snel geleverd

Paar schoenen gekocht voor een goed prijs en heel snel geleverd.

schoenen passen helaas niet

ondanks wijdte K, toch te smal, ga dus retourneren

ik heb de schoenen niet ontvangen

ze zijn het aan het uitzoeken

kwaliteitsschoenen

Ik heb meerdere keren op de webshop besteld. Altijd netjes afgeleverd en goede kwaliteit schoenen.

Snelle levering en goede service

Netjes verpakt, snelle levering en een goede service. Persoonlijk kaartje en leuke kortingen.

Service!!

Eindelijk vond ik nog een paar schoenen voor mijn enigszins moeilijke voeten! Echter....na mijn bestelling kreeg ik een telefoontje, dat er wat kleurverschil in de schoenen zat ( in de etalage gestaan...?!) Er werden foto's om het verschil in kleur mij te laten zien geplaatst op mijn mailadres. Op grond van deze service en omdat ik het verschil wel mee vond vallen heb ik de bestelling door laten gaan. Ook werd mij een leuke korting aangeboden. (Dat is natuurlijk ook niet mis...) De schoenen zijn met wat vertraging bij Postnl woensdag, 1 september op mijn adres afgeleverd. De schoenen passen perfect; het kleurverschil valt mee. Ik ben heel blij met de schoenen en zeker met de firma Jansen!!

Gewoon prima.

Schoenen netjes geleverd en goede controle op de schoenen voor levering.

Prima,

De levering is snel, altijd volgens afspraak. En de sale heeft goede prijzen

Super en vriendelijk geholpen

Wanneer je in de winkel bent, dan wordt je vriendelijk en professioneel geholpen. Dat geld ook voor het online kopen. De bestelling komt met een vriendelijk en geschreven kaartje van het verkoop personeel. Dat maak je niet vaak meer mee!! Vandaar ook mij positieve reactie. En ruime keuze in schoenen.

Doen wat ze beloven

Mooie collectie schoenen tegen scherpe prijzen en snel en netjes bezorgd.

Niet gelukt maar toch fijne dienst

De schoenen waren mooi maar helaas had ik een 41 nodig terwijl er nog maar 40/42 op voorraad waren. Jammer, maar het proces is hoe dan ook goed verlopen.

Originele kleurcombinatie en loopcomfort.

Leuke en heel comfortabele schoenen. Stijlvol en een beetje zot. Zeker niet alledaags.

Geweldig!

Snelle levering, keurig verpakt. Erg klantvriendelijk!!

De laarsjes zijn in het echt nog mooier en zitten prima

Snel en goed met prima service achteraf

Had door mijn eigen fout vergeten om de extra korting code op mijn bestelling te activeren en dit werd snel en goed opgelost. Zou alleen willen adviseren om toch wat extra info m.b.t. tot de producten op de website te plaatsen; in mijn geval b.v.b. over de Verhulst schoenen, deze bleken bij ontvangst ontzettend zwaar te zijn en in mijn optiek groot uit te vallen, met als resultaat dat deze @ raison van € 9,20 weer retour gestuurd moesten worden.

Prima erg leuk dat kaartje er bij

Via app werd mij verteld dat een schoen een lijmvlek had. In overleg besloten dat de bestelling werd geannuleerd. Heb per omgaande mijn betaling terug gekregen.

Ilse Jacobsen sneakers

Goed ervaring. Snel leveren. Ben tevreden

Prachtige schoenen

Snelle verzending

Sympathieke klantgerichte service

Als "Paul Green-fan" heb ik al meerdere aankopen via de website gedaan. Ook heb ik telefonisch contact gehad over een bepaald model laarsjes waarbij ik goed geholpen ben. De nieuwsbrieven zijn altijd goed verzorgd en hebben een positieve uitstraling. Al met al zijn de 5 sterren helemaal verdiend.

heel goed snelle levering

uitstekend

Snelle levering..nu al mijn lievelingsschoenen!

Zeer snel geleverd en prima kwaliteit.

Snelle levering, attentie, hoge korting

top niks mis mee

schoenen besteld deze zijn netjes afgeleverd

Met zorg

Heel prettig, met zorg!