Prima schoenen

Nadeel: de zwarte zolen geven erg af, kan ze binnen niet dragen

Snel en netjes bezorgt

Bestelling erg snel geleverd. Via de winkel helaas retour moeten brengen maar weer 2 paar meegenomen. Het bedrag weer supersnel op mijn bankrekening gestort. Bedankt voor de goede service.

Prachtige sneakers

Prachtige, mooie kleur sneakers. Snelle levering!

Snel, goed, vriendelijk, gunstige prijs

Snel, goed, vriendelijk, gunstige prijs

Ik had al eens eerder schoenen van pikolinos en die bevielen goed.

Zoals boven

Mooi aanbod comfortschoenen

Bestelling snel en correct afgehandeld

Helemaal goed!

Voor m’n schoonmoeder van 87 jaar. Heb ik de schoenen besteld. Ze was er helemaal blij mee. En hele snelle levering.

Vlot …

Volgens verwachting

Erg leuk dat er een handgeschreven kaartje in de doos zat.

Goede service, prima schoen

Uitmuntend

Snelle levering en wat een ontzettend lief handgeschreven kaartje bij de schoenen. Het gaf mij een speciaal gevoel. Erg attent gebaar.

Snelle levering! Top!

Snelle levering!

Super goede service en zeer vriendelijk. Je krijgt ook direct contact na een email.

Gewoon weg een super winkel. De bestelling is snel bezorgd. En mocht er iets zijn en je stuurt een email dan krijg je direct een antwoord en het eventuele probleem wordt zeer goed opgelost.

Met verrassende snelheid geleverd !

We zaten al dagen te zoeken naar deze specifieke schoenen in de door ons gewenste maat. Eindelijk gevonden en toen ook nog heel snel binnen.

heel erg prima !

uitstekende service !!!!

Ik was blij verrast door het lieve kaartje en de twee cadeautjes die bijgevoegd waren.

Prettige en attente shopervaring

Fijne en snelle levering inclusief handgeschreven kaart, footbalsem en schoenlepel.

Snelle levering, kwaliteitschoenen

Mijn bestelling Durea sandalen is supersnel geleverd. Leuk dat er een vriendelijk persoonlijk kaartje in de doos zat.

Na misverstand uitstekend geholpen

Na mijn aankoop bleek dat er een kortingsticker op de schoenen zat, terwijl ik de volle prijs had betaald. Na een telefoontje werd dit uitstekend opgelost!

Positief

Bestelling netjes verzorgd en snel geleverd

Snelle service en schoenen zijn super mooi

Prettig

Netjes

De bestelling is Snel en keurige afgeleverd

Snelle levering, persoonlijk kaartje erbij, tevreden!

Zeer tevreden. Met aandacht ingepakt en verzonden.

Goede service, fijn online shoppen

Altijd fijn bij deze winkel te shoppen, snelle levering en vond het handgeschreven kaartje en kleinigheidje erg attent

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen