Prima, makkelijk te bestellen en snel bezorgd.

Duidelijke website Makkelijk te bestellen en snel bezorgd.

Top ervaring

Makkelijk besteld en super snel geleverd. Ook zat er een leuk grappig persoonlijk geschreven kaartje bij in de schoenendoos. Heel erg attent!

Ik ben echt heel blij met de snelle service en het was echt keurig verzorgt. Was de eerst keer dat ik besteld had maar zeker niet de laatste keer.

Keurig verzorgd , en op tijd, netjes verpakt en attentie schoenlepel en kaartje

Super goed

Gewoon goed

vandaag besteld, morgen in huis .. Klopt!

super! Mooie schoenen, precies wat ik wilde.

Snel geleverd en top kwaliteit

Al 2 x snelle levering en blij met mijn Fitflop slippers voor hielspoor

Super snelle levering

Ik heb precies het product gekregen wat ik besteld heb. En de volgende dag in huis.

Snelle levering Leuke kaart als begroeiting Dat maakt het persoonlijk

Gemakkelijk besteld, daags erna al geleverd.

zeer snelle levering, keurige verpakking

Helaas was de gewenste kleur van de schoenen niet aanwezig. Stond nog wel op de site.

Zeer tevreden.

Snelle levering en ik kon mijn bestelling goed volgen door track en trace was ook goed verpakt en heel leuk er zat een persoonlijk briefje bij.

Super snelle service

Had hem de volgende dag binnen ze lopen heerlijk.

Ik ben erg tevreden!

Goede schoenen

Ik ben blij met de sandalen die ik heb gekocht. Snel bezorgd. Helaas moest ik wel zelf verzendkosten betalen om de andere sandalen te retourneren.

Snelle en zorgvuldige levering

Met een ontzettend leuk kaartje, schoenlepel en voetencreme in de verzenddoos erbij! Echt heel attent en betrokken.

Onderscheidend in aandacht

De twee paar sandalen die ik in de outlet gekocht heb, zijn echt afgeprijsd. Dus super fijn dat ik een koopje heb gescoord. 1 paar is verschillend van kleur, waarschijnlijk heeft de ene in het daglicht gestaan en de ander in de doos. Maar wat wil.je ook voor die prijs. Wat ik erg bijzonder vind, is het met de hand geschreven kaartje dat bij de bestelling zat. Dat maakt voor mij dat Theo Jansen schoenen een topper is. Bedankt!

Top!!

Super snelle levering en je wordt dmv e-mail goed op de hoogte gehouden van de status. Zeker goed voor een volgende keer.

prima winkel

snel geleverd, goede omschrijving, goede winkel

Niks op aan te merken vlugge levering helaas te klein

Vlugge levering alles netjes in orde ook na terug sturen

Snelle levering, fijne schoenen

Ik heb mijn schoenen online besteld. Snelle levering en zeer tevreden over de schoenen.

ruime keus en netjes op tijd geleverd

Prima service, fijne schoenen.

Vlotte bestelling en levering. Fijne sandalen van Pikolinos. Lief kaartje in de doos.

Superfijn en volgens afspraak heb ik mijn open schoenen ontvangen ben er erg blij mee Wat ik zeer op prijs stelde was een persoonlijk kaartje erg leuk Had deze open sandalen al eerder gekocht Maar waren versleten verassing dat ik dezelfde op internet vond

Snelle levering!

Snelle levering, jammer dat de schoenen te klein waren en geen grotere op voorraad Geld ook snel weer geretourneerd

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen