Supersnelle en goede service

Mijn ervaring is uitstekend. De schoenen zijn degelijk verpakt en de levering was supersnel. Met 1-2 dagen had ik ze al thuis. Zo kan je snel van nieuwe schoenen gaan genieten

De schoenen zijn goed

Ik heb de schoenen ontvangen.

Uitstekend.

Vlot, correct zoals het hoort.

Het laarsje had klein motiefje aan de zijkant. Dat was me niet opgevallen op de foto/omschrijving. Gelukkig is het oké

Prima service : snel en persoonlijk.

De Pertini schoenen zijn geweldig : haute couture !

Overzichtelijke website

Ik heb vaker bij Theo Jansen besteld en altijd geleverd en geen problemen. Je krijgt zelfs een kaartje erbij met veel plezier met je aankoop en een mini voetcreme.

Verrassend

Een superleuke verrassing, de persoonlijke handgeschreven kaart die ik bij de bestelling ontving.

Goede adviezen, prettige bediening en soepele snelle service

Moest in dit geval schoenen retour brengen omdat ze niet pasten. Kreeg goede adviezen, werd prima bediend. Ga er zeker weer heen als ik op zoek ben naar nieuwe schoenen.

Leuk dat er een attent kaartje bij het pakketje zat.

Ik heb voor de eerste keer van deze zaak schoenen ontvangen, keurig op tijd, maar ook netjes verpakt. In de schoenendoos een kaart voor de ontvanger, erg leuk. Ik ben super tevreden, en zal beslist volgende keer hier weer schoenen bestellen.

Uitstekend product en uitstekende service!

Laarsjes besteld in de webshop. Ik had wat vragen en werd heel erg vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Het is tegenwoordig al heel wat als je iemand aan de lijn krijgt, maar dit ging perfect. De laarsjes kwamen snel, vriendelijk kaartje erbij. Helemaal tevreden!

Geweldige service en leuke aanbiedingen....

Het is voor mij de tweede keer dat ik schoenen bestel en ik ben enthousiast. Leuke aanbiedingen en supersnelle levering, kortom, ik zal vaker gaan bestellen. Bedankt.

En dank voor de leuke bijgevoegde kaart!!

Kadootje!

Fijne website, snelle service en met een ontzettend leuk kaartje in de doos. Heel persoonlijk! Een ienemienie verbeterpunt: jammer van dat vervelende stickertje op de binnenkant van de sandaal. Ik kreeg ‘m er niet goed af dus dat leverde een lelijke plek op het suede op.

Een topbeleving in een schoenendoos

Accuraat en netjes. Dat persoonlijk handgeschreven kaartje is zo warm. Geweldig dat u dit doet in deze zo geïndividualiseerde maatschappij. Top

Top sevice Prachtige comfortabele schoenen

Wat een geweldige winkel

Wat een geweldige winkel en zoveel keuze. Enorm prettig de persoonlijke benadering en de bereidwilligheid het mooiste paar te vinden voor mij als koper. Geweldig dat mijn favoriete paar nog na leverbaar was en thuisgestuurd wordt zodat i niet naar Nijmegen toe hoef.

prima, vandaag bestelt andere dag in huis.

Bij de schoenen, die ook nog eens heerlijk lopen, zat een persoonlijk briefje. Heel attent.

Helemaal perfect

Vlot, snel en perfect.

Werd prima geholpen

De schoenen besteld werd gebeld dat het allemaal klopte goede service

Prima service, snelle levering

Perfecte schoenen....

zeer tevreden

snelle levering, mooie cognackleurige sneaker en ze zitten heerlijk!

Prima en betrouwbare website

Jammer voor de retour kosten (€7,25

Helemaal top.

Tweede keer dat ik online heb besteld. Ben echt heel tevreden.

Snelle levering en een leuk attentie erbij.

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen