Goede website en vlotte levering

Één van de beste schoenenwinkels die ik in Nijmegen ken. Heb een keer G-star schoenen gekocht die snel kapot gingen. Ik kreeg mijn geld terug en er werd mij verteld dat Theo Jansen zelf ook niet tevreden was over de kwaliteit. Verder schoenen besteld via de site. Schoenen waren snel binnen en er zat een geschreven kaartje bij. Ontzettend leuk! Helaas hadden ze de schoenen niet in Halve maten. Binnen een dag stond het geld weer op mijn rekening.

Na de bestelling had ik binnen twee dagen mijn schoenen in huis. Wat ik voorts heel persoonlijk vond was het meegestuurde persoonlijke kaartje, top!!!!

alles zoals beloofd, miste aanduiding van hielhoogte, jammer maar bestelling was ok

Adequaat, vlotte reactie, klantgericht, prima

Schoenen besteld, te kleine maat gekozen en zoolprofiel was niet mijn keuze. Retour gezonden. Per direct een uiterst vriendelijke email en duidelijkheid over de afhandeling. Zo hoort het. Ga door.

keurig verzorgt

binnen anderhalve in huis . geweldig. fantastisch.!! met een lief kaartje er bij van Miranda. BEDANKT.

Zeer goede service en snel

Vriendelijk kaartje zat bij de bestelling. Heel mooie, fijne schoenen!

Snelle levering en vriendelijke bejegening in de winkel.

Snelle levering en vriendelijk bejegening in de winkel.

10 sterren

Eerlijk, vriendelijk en komt de afspraken na.

Prettig

persoonlijk en snel

Fijne fitflops, ze hadden er een persoonlijk kaartje bij gedaan. Prettig

Perfect geleverd, makkelijk en snel retour.

Erg blij met hoe snel en goed verzorgd alles eruit zag. Bijna een cadeautje en erg spijtig dat mijn schoenen niet pasten. Ook vlot terugbetaald

Snelle afhandeling van bestelde schoenen

Snelle afhandeling van de bestelde schoenen. Deze waren helaas niet goed. In de winkel werd er te veel druk gezet om schoenen te kopen

Fijne ervaring

Makkelijke site duidelijk, snelle levering ook bij retourzending alles snel en goed geregeld

Schoenen waren snel en netjes geleverd

Nette en snelle service

Snel en verzorgd geleverd.

Duidelijke site. Snel en verzorgd geleverd met een persoonlijk bericht. Schoenen zien er netjes uit.

Snelle levering, alleen duurde het lang bij de post, i.v.m drukte. Heel lief dat er een mooi kaartje bij zat.

Mooie schoenen, snelle verzending

Mooie, duidelijke website. Heel blij met m'n schoenen. Verzending was snel en met 'n persoonlijk berichtje. Erg fijn!

Snel bezorgd, leuk verpakt

Ik ontving m’n bestelling snel en in de doos trof ik naast mijn bestelling, ook nog leuke extraatjes aan. Met aandacht verzonden, top!

Snel geleverd, goed en leuk verpakt!

Vlotte levering

De doos had half zo groot kunnen zijn en helaas 2 paar niet goed. Het derde paar perfect maar waar zijn de wat elegantere schoenen.in ieder geval niet in de folder

Goede ervaring

Ik ben goed tevreden keurig levering op tijd en wat het ook erg leuk deed viel mijn op een kaartje erbij de het succes wensen met de schoenen

Snel geleverd!

De bestelling werd snel verzonden. Er zat een handgeschreven kaartje bij wat het nog leuker maakt om nieuwe schoenen te ontvangen :)

Late levering door post nl

Schoenen nog altijd niet ontvangen, door drukte bij Post Nl,levering wordt steeds uitgesteld

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen