Fijn om passende schoenen te vinden die ook modieus zijn!

Ik heb zeer brede voeten als Gevolg van een medisch probleem. Ik vind t echter belangrijk om er wel een beetje modieus bij te lopen. Gelukkig hebben ze bij Theo Janssen ook Voor bijzondere voeten heel veel keus! Schoenen zitten en staan geweldig !

Goed advies, snelle levering

Telefonisch info opgevraagd. Erg prettig gesprek. Daarna snelle levering. Ook mijn retour werd supersnel verwerkt en bevestigd, prima zaak!

Ga zo door.

Alleen de retour verzending zou gratis mogen.

Prachtige schoenen goede communicatie en snelle levering

Snel geleverd! Vriendelijk kaartje , goed geregeld.

Gewoon goed

Leuk dat er een handgeschreven kaartje bij de bestelling zat

Leuke outlet schoenen snel geleverd

Goed gegaan ook snel geld terug.

Goede en snelle service

Eerste ervaring met deze winkel is fantastisch. Schoenen besteld, waren te groot. Dezelfde schoenen teruggestuurd en een maat kleiner besteld. De schoenen retourneren en het bedrag weer terug op de rekening is binnen een week geregeld. Top service. Ik wordt hier vaker klant. Ik kan het iedereen aanraden.

Snelle levering.

En super online winkel Hier zou ik zo weer bestellen

fijnse service en perfecte schoenen

Makkelijk bestellen van schoenen, mooi verpakt met persoonlijke groet. Ik bestel en ondersteun liever bij een winkel in mijn woonplaats dan een een grote online aanbieder!

Prima producten en snelle service

Snelle levering van de bestelde schoenen en ondanks dat ik niet tevreden was met het product, had dat niets met Theo Jansen Schoenen te maken. Factuur werd snel gecrediteerd. Ook zeer prettig. Enig minpuntje voor mij is dat het retourneren mij verzendkosten koste. Daardoor ben je misschien eerder geneigd een product te houden dat niet bevalt.

Zeer goede service

Persoonlijke benadering met leuke kaart. Mooie keus in schoenen

Goed afgeleverd

Tevreden over mijn snickers

Goed geholpen aan de telefoon en voor de winkel

Ondanks dat ik te vroeg was voor het ophalen Eerst ik toch geholpen zodat ik niemand in de weg stond. In deze rare tijd

Ondanks dat de schoenen via internet besteld zijn, is het heel persoonlijk door n aardig handgeschreven kaartje wat er bij zat.. top!! Voor mij tweede paar schoenen!

Zeer goede service

Hele mooie Floris van Bommel enkellaarzen die zeer snel werden geleverd met een lief persoonlijk briefje. Ik ben er super blij mee

Snelle levering en geweldige schoenen!

Pakketje erg leuk aangekleed met leuk persoonlijk kaartje!:)

Helaas waren de schoenen te klein. Het was wel een feestje om uit te pakken. Gratis retour zou wel een verbeterpuntje zijn:)

Kwaliteit en service van A tot Z

Mooie collectie schoenen ook.voor de bredere voet. Gemakkelijk online te bestellen en snel in huis.

Vond alleen vreemd dat ik de 10% korting niet kreeg op mijn bestelling. Mede daardoor had ik ze voor 28 feb gekocht . Verder de laarsjes even mooi als mijn vorige en keurig verpakt en op tijd geleverd .

mooie schoenen, snel geleverd

Het merk schoenen was mij bekend, waardoor ik via internet durfde te bestellen. De schoenen zijn mooi en werden snel en goed geleverd.

Prima bedrijf.

Eerst telefonisch contact gehad. Vriendelijk en behulpzaam geholpen. Daarna bestelling via internet gedaan. Levering ging snel en foutloos. Een persoonlijk geschreven kaartje met veel plezier met de schoenen maakte het verhaal compleet. Zou volgende keer weer hier bestellen.

Mooi produkt!

Fijn dat de schoenen zo snel geleverd konden worden.

Mooie laarsjes

Prima eerste ervaring met deze winkel. Vond het persoonlijke kaartje erg leuk!

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen