2 sterren: slechter dan verwacht
4weken op mijn tegels gewacht, elke keer was het weer een andere datum, uiteindelijk een vaste datum gekregen en die dag niks gehoort, weer zelf gebeld en werd beloofd dat ze die dag aankwamen uiteindelijk in de middag weer gebeld omdat nog steeds geen mail had ontvangen hij ging het opzoeken en zei dat de levering bij hem bezorgt was en beloofde dat het echt de volgende dag zou komen, ik zou een mailtje krijgen.. die dag sochtends gebeld omdat ik nog geen mail had gekregen terwijl hij zei dat je die naar 9uur de avond ervoor zou krijgen, krijg heel de ochtend geen gehoor uiteindelijk aan de telefoon gekregen en ze zouden tussen half 12 en half 2 gelevert worden.2minuten later stond de chauffeur aan de deur het was 11uur, aan het verkeerde adres als ik had doorgegeven en veel te vroeg, ook niet gebeld door de chauffeur terwijl dat ze zeiden dat dat een half uur vantevoren zou zijn. De chauffeur zegt dat het normaal maar 1/2 dagen duurt met de levering normale gang van zaken en de tegels in eindhoven stonden ipv nijmegen.. gelogen aan de telefoon tegen ons dus. had de afgesproken dag van levering afgesproken met de gene die zou komen tegelen, word er gezegt dat zijn niet onze problemen, lekkere zaak noem ik dat!! Zou nooit aanraden om bij priggo te bestellen!! vergoeding of nog netjes een mailtje terug helemaal niks! Slechte communicatie!! Bestel bij priggo en bij de factuur van de tegels staat galvano tegels, en komen met een bus van villeroy&boch, wat slechte gang van zaken!