Pluspunten

Goede en snelle levering

omschrijving van het product mag wat duidelijker

Pluspunten

Telefonisch besteld ivm tijdnood. Snel geleverd en stevigge ingesealed.

Helemaal niets

Pluspunten

Snel, meedenkend, zelfs op vrijdagavond 21:15 mail ontvangen met voorstel voor meer passende oplossing. Om 21:30 nog telefoon opnemen. Klasse! helaas, verkeerde profiel geleverd gekregen maar dag later netjes opgelost. Al met al zeer tevreden en een aanrader.

Blijf vooral zo doorgaan!

Pluspunten

snelle levering van de producten en goede kwaliteit

ga zo door

Pluspunten

goed verpackt!! mooie prijs. helemaal goed!!

Pluspunten

Prima service, snelle en heldere communicatie en flexibel in levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niet

Kapot geleverde douche tegels worden niet vervangen of vergoed tenzij je niet uitkomt met tegelen sturen zji een gratis doos. Daar kun je wat mee.!

Pluspunten

Goede service. Snelle reactie op mailcontact.

Pluspunten

Snelle en adequate afhandeling en...scherpe prijs!

Pluspunten

Snelle levering. Precies op de afgesproken tijd.

Geen idee

Zo door gaan

Pluspunten

Super goed advies gehad bij mijn keuze voor de badkamer!! Veel dank.

GEEN!!!

Pluspunten

Snelle levering en een goed product

Pluspunten

Voordelig en snelle bezorging.

Pluspunten

Hele snelle en goede service Vriendelijk en behulpzaam personeel Zeer snelle levering TOP

2 sterren: slechter dan verwacht

4weken op mijn tegels gewacht, elke keer was het weer een andere datum, uiteindelijk een vaste datum gekregen en die dag niks gehoort, weer zelf gebeld en werd beloofd dat ze die dag aankwamen uiteindelijk in de middag weer gebeld omdat nog steeds geen mail had ontvangen hij ging het opzoeken en zei dat de levering bij hem bezorgt was en beloofde dat het echt de volgende dag zou komen, ik zou een mailtje krijgen.. die dag sochtends gebeld omdat ik nog geen mail had gekregen terwijl hij zei dat je die naar 9uur de avond ervoor zou krijgen, krijg heel de ochtend geen gehoor uiteindelijk aan de telefoon gekregen en ze zouden tussen half 12 en half 2 gelevert worden.2minuten later stond de chauffeur aan de deur het was 11uur, aan het verkeerde adres als ik had doorgegeven en veel te vroeg, ook niet gebeld door de chauffeur terwijl dat ze zeiden dat dat een half uur vantevoren zou zijn. De chauffeur zegt dat het normaal maar 1/2 dagen duurt met de levering normale gang van zaken en de tegels in eindhoven stonden ipv nijmegen.. gelogen aan de telefoon tegen ons dus. had de afgesproken dag van levering afgesproken met de gene die zou komen tegelen, word er gezegt dat zijn niet onze problemen, lekkere zaak noem ik dat!! Zou nooit aanraden om bij priggo te bestellen!! vergoeding of nog netjes een mailtje terug helemaal niks! Slechte communicatie!! Bestel bij priggo en bij de factuur van de tegels staat galvano tegels, en komen met een bus van villeroy&boch, wat slechte gang van zaken!

Pluspunten

wand, vloer en mozaik tegels besteld en helemaal blij mee. Nemen gelijk contact met je op over wat en wan de levering plaats kan vinden. Een dikke aanrader!

Pluspunten

Prima service. Paar keer vooraf per mail overleg gehad en prima geadviseerd. Werd na de bestelling nog terug gebeld om te overleggen of er genoeg lijm besteld was. Super

geen

Pluspunten

meedenken snelheid van leveren prijs ruime assortiment

Pluspunten

Zeer goede site, prettige contacten en snelle en goede levering

Nvt

Pluspunten

Service per telefoon, Thx Ruud!

Pluspunten

Uitstekende service en bijzondere klantvriendelijke benadering, met name door Ruud. Levering precies volgens afspraak en de vervoerder helpt uitstekend mee. Kortom: een fantastisch bedrijf, waar veel internetbedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen.

geen

Pluspunten

duidelijk advies, prima communicatie en goede producten. Wat wil je nog meer.?

evt foutieve prijzen op de website verbeteren. Maar verder goed opgelost.

Pluspunten

Snelle afhandeling, vriendelijk beschikbaar voor telefonische vragen. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Kan ze zo niet verzinnen.

Pluspunten

Goede service Snelle levering Scherpe prijzen

Stenograaf 1

6921EX Duiven