Pluspunten

Accuraat, zeer deskundig en een snelle correcte levering.

Geen toevoeging nodig

Pluspunten

snelle en accurate levering

zou niet weten

Pluspunten

Persoonlijk contact is heel goed je voelt je echt klant. Productkennis en advies is van een hoog niveau en de prijs-kwaliteit verhouding is echt goed en ze leveren snel.

Ga zo door!!!

Pluspunten

Snel! Goede prijs!

Pluspunten

Service, snelheid en kwaliteit

Pluspunten

Top service, snelle levering, scherpe prijzen en uitstekende communicatie

Volhouden!

Pluspunten

Wij zijn ontzettend tevreden over Tegelrijk en over ons fijne contact! We zijn uiterst vriendelijk ontvangen en rondgeleid tussen alle diverse keuzes, vervolgens is er goed met ons meegedacht in alle mogelijkheden. Uiteindelijk hebben we dé tegel gevonden en kunnen bestellen bij Tegelrijk. Later nog wat plinten bijbesteld en toen ook een vlotte levering. Een snelle reactietijd, leveringstijd, meedenkend, enthousiast bedrijf welke ik aan iedereen zou aanraden!

Nvt vooral zo doorgaan!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Denken met je mee. Dat is erg fijn.

Het huidige assortiment online zetten. Ik heb een paar tegels op proef besteld, maar deze bleken uit het assortiment te zijn gehaald. Er werden goede alternatieven gestuurd wat dan wel weer heel fijn was. Echter toen we een van de alternatieven wilde gaan bestellen was deze dan weer niet te vinden op de website. Gelukkig was dit telefonisch snel opgelost maar toch. Daarnaast werden onze tegels vervolgens een dag te laat geleverd omdat ze ergens anders gelost waren. Helaas werden we hier niet over gebeld en hebben dus lang zitten wachten. Toen er werd gevraagd of er de dag erna dan kon worden geholpen met tillen werd dit toegezegd, maar de dag erna vervolgens niet gedaan.

Pluspunten

Erg behulpzaam en heel veel service over voor de klant daar ben ik wel het levende bewijs van naar aanleiding van verkeerde bestelling teveel terug gestuurd in retour bestelling en dan zelfs wat niet mee had gemoeten ook weer kosteloos terug gestuurd. Als dat nog eens geen geduld is weet ik t ook niet meer.

De site updaten want stonden producten op die niet meer bestonden.

Pluspunten

- Goede service - Snelle levering

Pluspunten

De werknemer van Priggo dacht goed mee over de voor en nadelen van het product dat ik zocht voor in mijn keuken. Omdat ik weinig verstand heb van tegels vroeg ik hen namelijk wat ik het beste kon kiezen. Ik ging alleen maar voor het uiterlijk. Samen met de werknemer hebben we een product gekozen dat onderhoudsvriendelijker was dan het product dat ik in gedachte had en daar heb ik absoluut geen spijt van!

Pluspunten

Ik had de verkeerde keuze gemaakt voor de lijm van mijn marmeren tegels. Medewerker belde mij op om dit te vertellen en bood een goed alternatief. Top service van dit bedrijf.

Pluspunten

Persoonlijk, flexibel

Voor ons is het lastig om direct te betalen na levering aangezien alle betalingen via de boekhouder lopen.

Pluspunten

Op zoek naar tegels voor een nieuwe vloer kwam ik Priggo tegen als meest voordelige aanbieder. Vóór aanschaf heb ik contact gehad met de telefonische klantenservice die mij vriendelijk te woord stond en prompt antwoord had op mijn productinhoudelijke vragen. Levering was tevens snel en ben ontzettend tevreden met de tegels!

Pluspunten

Zeer groot assortiment voordelige A merken. Veel goedkoper dan andere tegel webshops. De optie gratis proeftegels is ook een grote pluspunt. Kortom, een aanrader!

Pluspunten

Scherpste prijs, in elk geval op de door ons uitgezochte (Italiaanse / Casamood) tegels. Prijsverschil met zgn. specialisten loopt op tot -40%. Die moeten ook leven, maar scheelt op een badkamer + toilet zo al meer dan 1000 euro alleen aan tegels. Tegelrijk dacht mee in de levering en tijd van tegels die nergens in NL of BE meer op voorraad waren; deze werden gelukkig nog voor de zomer gefabriceerd en volgens afspraak geleverd. Service en prijs prima!

Telefonische bereikbaarheid van het vaste nummer is soms lastig. Mailtje sturen werkt prima, dan doorgaans snel en duidelijk reactie.

Pluspunten

Behulpzaam en snel reageren op vragen en/verzoeken

Pluspunten

De laatste jaren met heel wat bedrijven te maken gehad ivm onze nieuwe woning. Irritatie nummer 1 is dat het merendeel hun afspraken niet nakomt, slecht bereikbaar is, product niet conform met omschrijving etc. Bij Tegelrijk niets van dit alles. Prettig telefonisch contact met iemand met verstand van zaken. Ongelooflijke snelle levering (2 dagen), product voldoet volledig aan de beschrijving, monstertegel binnen 1 dag in huis. Zelfde product eerder elders besteld waarvoor ik eens zoveel heb moeten betalen. Ongelooflijk lage verzendkosten (bij de concurrent 4x zoveel). Nette en zeer snelle aflevering door vervoersbedrijf. Website is duidelijk en overzichtelijk. Kortom, helemaal TOP. Dit bedrijf is een verademing onder de vele prutsers die te vinden zijn op het internet. Totdat het huis en de tuin af is hebben jullie er zeker een vaste klant bij.

Ik kan met de beste wil van de wereld, op basis van mijn ervaring, geen verbeterpunten aangeven.

Stenograaf 1

6921EX Duiven