Tevreden

Geleverd op de datum dat afgesproken was. Niet verwittigd vantevoren, of aangebeld gewoon ergens neergelegd (was blijkbaar een chauffeur niet van hun zelf). Maar de klantendienst heeft me heel goed verdergeholpen! Zeer tevreden hier.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

mooi product, correcte prijs en correspondentie

De levering was iets te laat dan voorzien, maar na mijn vraag om info werd alles correct behandeld.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle, nette levering, vriendelijke chauffeur en goede service bij gedeeltelijke retournering

Mijn titel zegt eigenlijk alles. Enige minpunt is wellicht dat hier opgaat dat 'de bellen is sneller' ipv mailen bij een vraag. Maar echt eigenlijk is dit helemaal niet erg. Kost net even iets meer tijd

• Bestelproces website

Lastig contact te krijgen, verkeerde plinten geleverd

Na bestelling hebben we een leverdatum gekregen en dat het in de ochtend zou zijn. In de middag nog niks geleverd, toen maar gaan bellen. Na +30' in de wacht verbreekt automatich de verbinding, dit enkele keren gedaan. Daarna een ander telefoonnummer van een dochterbedrijf gevonden, zo wel contact gekregen. Bleek de bezorging afgelast te zijn zonder dit door te geven, wel vriendelijk geholpen en een andere dag doorgekregen. Toen wel geleverd. Bij levering bleek (ik had 2 maten plinten besteld), van 1 maat te weinig geleverd. Van de andere maat alles in de verkeerde kleur (zwart ipv ral 9010). Nu maar weer contact opnemen, ik ben benieuwd hoe lang dit duurt voordat het opgelost gaat worden (hopelijk snel). De afgelakte plinten die we hebben zien er goed uit, maar helaas de verkeerde kleur en te weinig.

gewoon netjes en goed

Ze doen wat ze beloven

• N/A

Afspraak = afspraak

Vlotte levering van een mooi product voor een redelijke prijs

Prima, alles naar wens

Iets minder serieus verpakken zou fijn zijn.

• Bestelproces website

Veel keuze, snelle levering.

Goede webshop, veel keuze, makkelijk te bestellen , snelle en correcte levering.

• Klantenservice N.v.t.
  • Bestelproces website

Goed maar communicatie kan beter

Een levering datum aangeduid op planning maar 2 dagen later geleverd. Niet erg maar geen communicatie.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Levering te laat zonder te informeren en een deel van de plinten beschadigd

Door de sneeuw kon de leverancier niet rijden. Ten eerste was de sneeuw die dag dusdanig dat er niet eens code geel was. Maar goed iedereen zijn inschatting, maar ik zat de hele dag te wachten en pas inde van de dag toen ik zelf belde kreeg ik te horen dat de levering was afgezegd. Uitrijdende plinten gekregen en bleek een groot deel beschadigd te zijn. De verf was afgebrokkeld. Gelukkig had ik voldoende besteld voor de klus, maar eigenlijk kan het niet.

• Bestelproces website

Goed product en snel geleverd

Mooi producten in het assortiment

Erg slecht!

Via website een leverdatum ingevuld. Zonder enig bericht vanuit Plintenstunter niets geleverd. 10 tallen keren gebeld en telkens ruim 15 minuten in de wacht gestaan zonder ooit iemand gesproken te hebben. Pas na een week kreeg ik bericht dat e.a. geleverd zou worden. Ik ben aannemer en was inmiddels al op volgende klus bezig en er was niemand op leveradres aanwezig. Maar goed ik zou 30 minuten vooraf gebeld worden zodat ik daar snel naar toe kon rijden om plinten in ontvangst te nemen..... Echter ineens telefoon dat chauffeur al daar voor de deur staat. Dramatisch slechte ervaring na jarenlang bij plintenstunter besteld te hebben is het voor mij nu over!

Prima service.

• Bestelproces website

Plinten zijn niet geleverd en geen bericht gehad

Ik had alleen naar de gemiddelde review score gekeken en niet de afzonderlijke reacties gelezen. Geen idee of de plinten ooit nog geleverd gaan worden of dat ik mijn 300 euro vaarwel kan zeggen. Online aangifte van oplichting gaat vanmiddag de deur uit als ik nog niks gehoord heb tegen die tijd.

*** bedrijf

Geen andwoord op mail en telefoon staat op automatisch afwimpelen. 200 euro aan plinten besteld. Deze man is een thuis bezoek waard.

Geen communicatie

Tijdens het bestellen krijg je de mogelijkheid om een leverdatum te kiezen. Maak je daar geen illusies over: die datum wordt volledig genegeerd. Na meerdere pogingen om de klantendienst te contacteren (zonder enige reactie) krijg ik plots een melding dat de bestelling “geleverd” is. Op dat moment was er niemand thuis, en tot op vandaag is de bestelling nergens te bespeuren. Volledig gebrek aan communicatie, geen bereikbare klantendienst en foutieve leveringsinformatie. Absolute afrader. Bestel hier niet.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

slechte service

zoals meerderen hier reeds hebben gemeld. plinten besteld en betaald. maar verder krijg je nul reactie op mail en worden de plinten niet geleverd op de afgesproken dag ook geen bericht wanneer ze dan wel geleverd worden en ook geleding dat ze op de afgesproken dag niet geleverd worden zit je gewoon te wachten en je ontvangt niets. Waardeloze communicatie. Reageren nergens op en telefonisch onmogelijk op ze te pakken te krijgen

Fijne ervaring!

Ondanks de vele negatieve reviews, ben ik 100% tevreden! Aardige chauffeur die netjes 30 minuten van te voren belde. Plinten netjes in de woonkamer gebracht. Netjes verpakt en geenbeschadigingen. Helaas kwam de bestelling later, vanwege het slechte weer waarschijnlijk, en kreeg ik geen reactie van de klantenservice om mijn berichtje. Maar al met al ben ik heel tevreden over alles!!!

Keurig en netjes

Optijd geleverd en keurig opgebeld worden ondanks de winterse toestanden top.

bar slechte klantenservice

Plinten worden niet geleverd op afgesproken dag, er wordt geen contact met de klant opgenomen hierover, dus maar afwachten wanneer er gereageerd wordt op de mail die gestuurd is om 17u20. Om 19u15 komt een mail met nieuwe leverdatum, als je de telefoon niet opneemt als de chauffeur belt dan worden ze niet geleverd, ook op de reactie die ik op deze mail gestuurd heb voor een andere dag ivm werk zit ik nog te wachten. Telefonisch contact is onmogelijk tenzij je de hele dag in de wacht wil hangen. conclusie, de plinten en de prijs zijn goed. maar de klantenservice is zeer slecht.

Ga zo door.

• Klantenservice N.v.t.

Mooie lijsten en plinten

Een tweede keer een bestelling gedaan omdat we blij waren met de plinten Echter bij de laatste levering is de kit vergeten en er wordt niet gereageerd op de mail, dat is jammer

Slechte communicatie

Plinten besteld, direct betaald. Bij levering kwam chauffeur er achter dat het niet compleet was. Ik had dat graag even willen weten bij bestellen. Daarna nooit meer wat gehoord, gemaild geen reactie. Ik mis nu nog een deel van mijn bestelling en ik heb geen idee hoe ik contact kan krijgen. Hebben ook geen telefoonnummer dat gebeld kan worden. Slechte communicatie.

Formidabel

Super ervaring mee . Aleen zou er een bevestigend mailtje moeten komen als je een bestelling plaatst met je bestel nr en al.de gegevens en geschatte lever datum .

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Wat is dit toch allemaal?

Bestelling gedaan, meteen geannuleerd wegens bestelling verkeerde plinten. Elke dag meerdere keren gebeld, gemaild. Na 5 dagen eindelijk iemand aan de telefoon die mijn bestelling annuleerde, geen mail bevestiging gekregen. Vandaag belt de chauffeur opeens voor levering van de plinten. Opnieuw gemaild, straks bel ik ook nog eens, maar contact krijgen is echt een ramp. Ik wil gewoon mijn geld terug...

• Zou u ons aanbevelen? Nee

102 Hoefsetuin