Snel en keurig afgeleverd op de gewenste datum. Plintjes van goede kwaliteit!
Slecht bereikbaar, uiteindelijk wel een vriendelijke telefoniste gesproken. Beloofde snel op kwestie terug te komen. Dit duurde uiteindelijk iets langer. Nu nog steeds geen oplossing. Alleen eenrichtingsverkeer en dat is niet fijn. Graag alsnog een reactie!
Prijs en kwaliteit zijn in goede verhouding?
Afgelakt besteld. Zag er goed verzorgd uit.
Netjes Mooi afgewerkt (kleur) Geleverd volgens levertijd
Gewenste materialen snel geleverd. Goede prijs/kwaliteit. Enthousiaste chauffeur die de bestelling kwam brengen.
Plinten werden volgens de vermelde datum op de website geleverd.
Na de bestelling kwam de bevesting niet in mijn mailbox. Na een mailtje naar de klantendienst kwam dit snel en met excuses in orde. Snelle levering door een vriendelijke chauffeur op het aangegeven moment. Mooi en degelijk materiaal.
We hebben gekozen voor aluminium plinten. Deze werden volgens afspraak geleverd. De door ons bestelde binnenhoeken ontbraken bij de levering, maar die werden na een belletje per direct nagestuurd.
Goede plinten,makkelijk te monteren.
Tevreden met de geleverde plinten. Diep zwarte kleur en netjes gespoten. Keurige chauffeur welke alles naar binnen bracht. Kortom: kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn bewijst de Plinterconcurrent.
Betaalbare kwaliteit; dat is wat Plintenstunter nastreeft. Goed om te lezen dat je tevreden bent, Dick. Bedankt voor het delen van je ervaring. Team Plintenstunter
Kwaliteit en foto komen overeen met wat je mag verwachten
Beste Marjo, Fijn om te horen dat alles klopt zoals je had verwacht! Bedankt voor het delen hiervan. Team Plintenstunter
We werden, keurig op tijd een uurtje voor de levering opgebeld door vriendelijke jongen, Het materiaal werd gecontroleerd en was mooi samen verpakt afgeleverd.
Beste Luc, Top dat alles zo goed is gegaan, dankjewel voor je review! Team Plintenstunter
correct
Top, dankjewel voor je positieve feedback! Team Plintenstunter
Bij mijn levering van meerdere plinten bleken 3 een beschadiging te hebben denk door transportschade na een E-mailtje werden deze vervangen zonder enige discussie echt top service daar draait het trouwens om dienst na verkoop dank je wel
Beste Mohamed, Wat fijn om te lezen dat alles zo snel en soepel is opgelost! Bedankt voor je mooie woorden over onze service, daar doen we het natuurlijk voor. Team Plintenstunter
Top...zou zo weer daar bestellen
Super dat je zo tevreden bent, bedankt! Team Plintenstunter
Plinten zijn van goede kwaliteit, prijs is een stuk lager dan bij andere groothandels.
Beste Anne, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en prijs van onze plinten. Team Plintenstunter
Super service , super livraison , super produit
Top dat alles zo goed is gegaan, dankjewel voor je review! Team Plintenstunter
Mijn bestelling online gedaan de plinten zijn zoals aangegeven op de site. En een snelle levering
Beste Shirley, Leuk om te horen dat je tevreden bent met de bestelling en levering, bedankt! Team Plintenstunter
Makkelijk bestellen en snelle levering. 15 min van te voren krijg hem nog even belletje dat ze er bijna zijn. Top geregeld
Beste Jaap, Bedankt voor je positieve review, fijn dat alles zo soepel is verlopen! Team Plintenstunter
Het ontvangen materiaal komt niet overeen met wat ik op de website heb gekocht. Ik heb op uw website MDF Koloniale Plint besteld, die een bovenste afgeronde hoek heeft die lijkt op een kwart cirkel. Wat ik heb ontvangen is een plint met een meer elliptische bovenste curve. Ik zou zeggen dat het de MDF Ellips V313 is van uw concurrent “plintenfabriek”. Als positief punt kan worden genoemd dat het aankoopproces en de levering vlekkeloos verliepen.
Beste Joseba, Bedankt voor het delen van je ervaring. We hebben inmiddels contact gehad en begrijpen heel goed dat het erg vervelend is dat de plinten niet overeenkwamen met wat je had verwacht, zeker nu ze al bevestigd zijn. Helaas kunnen we daar achteraf weinig meer aan veranderen, maar bieden nogmaals onze excuses aan. We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze productinformatie en controles nog scherper te maken, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden. Team Plintenstunter
Heldere site, snelle en correcte levering. Tevreden over de kwaliteit van de plinten.
Beste Peter, Fijn dat je zo tevreden bent met Plintenstunter. Bedankt voor het delen van je ervaring hier. Team Plintenstunter
Alles is prima!
Goed om te lezen. Dank je wel Monika. Team Plintenstunter
Mooie pkatte plinten bleek een soort plastic te zijn. Maar super mooi te bewerken en af te werken en de tacklijn die er bij zat werkte boven verwachting. Thanks.
We zijn blij om te lezen dat we je verwachtingen hebben overtroffen. Bedankt voor het delen hiervan. Team Plintenstunter
Goede prijs en wordt geleverd op de door jou gekozen datum
Bedankt Marlies voor het delen van je positieve ervaring. Team Plintenstunter