Bestellen is eenvoudig en het product heeft een goede kwaliteit. Gegronde plinten waren makkelijk te verwerken. Na de ontvangstbevestiging van de order geen email ontvangen dat de bezorger zou komen, maar hij belde netjes van te voren dat hij eraan kwam en kwam op de afgesproken dag van levering. Vriendelijke bezorger
Vlotte en overzichtelijke communicatie. Kwaliteitsvolle plinten. Snel geleverd.
Beste Ilse, Bedankt voor het delen van je ervaring. Goed om te lezen dat je tevreden bent. Team Plintenstunter
Levering was snel, plinten waren alleen hartstikke krom en zaten vol met kleine beschadiging
Beste Sven, Bedankt voor het delen van je review. De plinten zoals jij ze beschrijft, zijn niet van de kwaliteit waar wij voor staan. Ik kan je bestelling niet terugvinden op basis van de gegevens in de review. Zou je ons je bestelnummer willen mailen ([email protected]), zodat we contact met je kunnen zoeken hierover? Team Plintenstunter Update Er is inmiddels contact geweest waarbij de situatie is besproken en een passende tegemoetkoming is afgesproken.
Ik twijfelde om bij de plintenstunter te bestellen, vanwege redelijk veel negatieve reviews. Toch gedaan en dat heeft goed uitgepakt. Lambrisering besteld, keurig op tijd geleverd, ziet er goed uit. Ik kreeg er gratis plintenlijm bij, ook heel fijn. De chauffeur belde 20 minuten van tevoren dat hij eraan kwam. Was een beetje een verrassing, want ik had geen mail gekregen die aangaf welke dag en tijd het geleverd zou worden. Gelukkig was ik thuis. Een mail vooraf over de bezorging zou fijn zijn, verder helemaal tevreden!
Beste Lydia, Wat fijn dat je tevreden bent en dit deelt. Dank je wel. In principe ontvang je vooraf een mail over de bezorging. We gaan kijken waarom deze niet is verstuurd, zodat we dit kunnen herstellen voor toekomstige orders. Veel plezier van je lambrisering. Team Plintenstunter
het vooraf aanmelden van de levering was ook goed geregeld
Beste Hendrik, Wat fijn dat je zo tevreden bent, bedankt voor het delen. Team Plintenstunter
goede uitleg en kwaliteit
Beste Arie, Bedankt voor je compliment. Team Plintenstunter
Kwaliteit van de plinten heel goed. Prijs/kwaliteit verhouding dik in orde. Netjes en snel afgeleverd.
Beste Martin, Bedankt voor het delen van je ervaring met Plintenstunter. Dit is exact de service en kwaliteit die wij nastreven. Team Plintenstunter
Tevreden met onze geleverde printen. Levering verliep anders dan verwacht maar prima opgelost.
Beste Rick, Bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent met de geboden oplossing. Team Plintenstunter
Alles is goed verlopen. Mooie plinten
Beste Johan, Bedankt voor je positieve woorden. Veel plezier van je plinten. Team Plintenstunter
Snel geleverd, makkelijk te plaatsen en op maat te maken, verstek, of gewoon recht..
Beste Dennis, Aan jou de keuze hoe je ze plaatst! Bedankt voor je review en veel plezier van je plinten. Team Plintenstunter
Goede service nette verpakking en snelle levering
Bedankt voor uw mooie woorden. Team Plintenstunter
Ik zou graag een reactie willen op het terugsturen van mijn order + het geld terug.
Beste Boy, Erg vervelend dat je order niet goed is verlopen. Onze excuses hiervoor. Onze klantenservice heeft contact met je gehad en het met je besproken. Team Plintenstunter
Voor onze nieuwe woning hadden wij plinten besteld. 62 lengtes Mijn man is bezig, er zaten er al 6 op de muren en ziet ineens kleurverschil, blijken er antraciet en zwarte door elkaar verpakt te zijn. Ik heb gebeld met Wendy van de plintenstunter en gevraagd of dit omgeruild kon worden. Er bleek geen bezorging meer te komen, en op zaterdag reden er geen auto’s maar wij hadden ze wel nodig en konden er geen dagen op wachten. Uiteindelijk mochten we ze dan ophalen bij de “concurrent” 40 minuten heen en terug en of ik natuurlijk even de oude mee wou nemen. Ophaalkosten op ons adres zijn de stunter dan bespaard gebleven, wij hadden ze extra. Bij de “concurrent” was het perfect geregeld, plinten lagen klaar en konden we zo meenemen. Oude daar gelaten en weer terug naar huis. De plinten zitten er inmiddels op, en prachtig zijn ze. Ik wil Wendy bedanken voor de fijne communicatie en het schakelen in deze, wel jammer van het transport.
Beste Arie, Dank je wel voor je uitgebreide review. Wat balen dat er tijdens het klussen ineens kleurverschil bleek te zijn tussen de plinten. Fijn dat het contact met Wendy goed verliep en dat jullie het alsnog snel konden oplossen, ook al betekende dat een extra rit heen en weer. We snappen heel goed dat dat niet ideaal was, en waarderen het dat jullie daarin zo hebben meegedacht. Goed om te horen dat de plinten nu netjes op hun plek zitten en dat jullie er blij mee zijn. Mocht er toch nog iets zijn waar we bij kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op — we denken graag met je mee. Team Plintenstunter
Mijn ervaring met plintstunter is gewoon top.
Bedankt voor je compliment. Ik zie dat de Klantenservice minder goed is beoordeeld. Wij zouden het waarderen als je je ervaring hiermee met ons zou willen delen (dit mag via [email protected]), zodat we onze service kunnen verbeteren. Alvast hartelijk dank. Team Plintenstunter
Volgende keer zeker weer hier de plinten bestellen
Beste Marc, Bedankt voor je positieve reactie. Team Plintenstunter
geen account
Mooie plinten voor een goede prijs
Specifieke maat die ik bij de plaatselijke handelaars niet vond. Snel en correct besteld/geleverd.
Beste Rene, Bedankt voor je review. Fijn dat je bij ons precies gevonden hebt wat je zocht. Team Plintenstunter
Vlot en vriendelijk
Dank je wel, May Lynn. Team Plintenstunter
Goede prijskwaliteit! Snelle en correcte service! Geen minpunten, doe zo verder!
Beste Ruud, Bedankt voor je compliment. We gaan zeker zo verder. Team Plintenstunter
Communicatie ging supersnel en was heel duidelijk. Alles ging perfect en ik ben super tevreden. Zou hier direct weer bestellen.
supper tevreden- 9/10 pvc flexibele plinten
Bedankt voor positieve review. Team Plintenstunter
Ruime keuze aan plinten, eenvoudig te bestellen en snel geleverd. Enige minpunt was dat er een voorkeursdatum aangegeven kan worden maar dat dit niet meteen duidelijk was dat dit niet per se de leverdatum is. Dit was helaas niet gecommuniceerd waardoor de plinten 2 dagen later kwamen dan verwacht. Verder top, snel en goed geprijsd.
Beste Wilco, Bedankt voor je feedback, fijn dat je tevreden bent over de plinten. Je punt betreffende het aangeven van de datum, nemen wij mee in onze verbeterpunten. Team Plintenstunter
Goede plinten, en goede levering
Beste Erik, Dank je wel voor het compliment. Team Plintenstunter
Plinten in verschillende opties bestelbaar, zien er erg mooi uit en worden snel bezorgd met nog kit erbij ook
Beste Iris, Dank je wel voor het mooie compliment. Team Plintenstunter