Ervaaring is goed

Er ontstond na bestellen bij mij enige verwarring omdat de bestelling niet wordt bevestigd met een E-mail. Dit zou een verbetering zijn.

Eerste keer foute plinten geleverd, na een telefoontje en mailtje de juiste plinten 2 dagen later geleverd

Prima levering

Levering was op tijd en er werden extra panelen bij geleverd vanwege een beschadiging

Zeer service gericht

Bezorger heeft de bestelling keurig boven gebracht in mijn appartement.

Een goed en net bedrijf die afspraak nakomt.

Had plinten besteld, na telefonische contact op de juiste dag geleverd. Bij levering was er niemand thuis. De chauffeur heeft alles netjes neergelegd en afgedekt. Top service

Alles naar wens

Volledig zoals verwacht

Toppers

Top bedrijf heb nu 2 keer plinten besteld en ze houden je netjes op de hoogte van je bestelling, en bellen netjes voor de levering heel netjes. voorbeeld voor veel online winkels

Super fijne en snelle service!

Top bedrijf met een super vriendelijke chauffeur die de plinten en kit netjes binnen had neergelegd.

snel en goed

makkelijk bestellen en goede levering door vriendelijke en nette werknemer!

Prima plinten.

Goede producten, prima prijs en snelle levering.

Vlotte afhandeling en vlotte levering

Produkt conform afspraak

Subliem!

Stipt, scherpe prijs, snelle levering (sneller dan voorzien zelfs), vriendelijke chauffeur…een absolute aanrader! Blij dat we zo’n leverancier eens hadden, een verademing vergeleken met de rest.

Vriendelijke mensen zowel telefonisch als tijdens de bezorging.

Online gezocht naar plinten. Overzichtelijke en uitgebreide site. Vooraf gebeld i.v.m. levertijd rond de feestdagen. Snel in huis. De plinten kan ik nog niet beoordelen omdat deze nog verpakt zijn. Over twee weken gaan ze uit de verpakking als mijn nieuwe huis opgeleverd is.

Moeilijk bereikbaar vreemde aflevering

Wanneer je mailt krijg je haast geen reactie. Plinten waren gepland op een dag dat ik niet kon dus deze zouden verplaatst worden naar een andere dag. Kom ik in de avond thuis liggen de plinten op de stoep al een halve dag te wachten. Blij dat het niet te vochtig was.

snel geleverde goede plinten

Prima website snelle levering.

Van bestelling tot levering top service

Tweede bestelling die ik plaats bij de plintenstunter,in beide gevallen zeer correcte afhandeling en levering van de goederen.

Snelle levering, mooi eikenhout!

Correcte en snelle afhandeling van de bestelling

Tevreden Zaterdag besteld, maandag geleverd.

Komen hun afspraken heel goed na

Doen wat ze zeggen top

Ok

Geel goed

Heel groot aanbod en goede kwaliteit

Mijn ervaring met plinterstunter is zeer goed. Een aanrader!

Correct

Knappe plinten, snelle levering.

Helaas nog niets ontvangen

De plinten zouden 6 december geleverd worden Maar helaas is dat niet gebeurt. Wacht er nog steeds op

communicatie slecht !

Voorop gesteld dat bestellen best makkelijk gaat, als toevoeging heb ik de vraag gesteld waar er maar 3 tubes kit geleverd worden terwijl ik ruim 20 plinten van 12 cm hoog vast moet maken. op de site staat gratis kit ! dan ga ik ervan uit dat het om de plinten gaat die besteld worden. op mijn vraag waarom 3 tubes heb ik geen antwoord gehad. vandaag een matige beoordeling. desondanks zien de plinter er wel top uit, maar als men schrijft dat de kit gratis is dan klopt dit niet. betere vermelding op de site dus.

Snelle levering. Denken mee! Kwaliteits product

102 Hoefsetuin