Snelle en vriendelijke levering

Goede kwaliteit, prijs en levering. Niets op aan te merken.

Prima levering

Tot op heden zijn we content met de leveringen en het materiaal geweest. Vlotte levering voor een betaalbare prijs. Kwaliteit/prijs oké. Helaas hebben we een levering retour gedaan omdat het een verkeerde bestelling was. Tot aan vandaag nog niets mee gedaan. Wel betaald, maar niets teruggestort, verrekend gekregen of over gecommuniceerd. Daarvoor een aftrek van de score. We passen deze aan zodra er actie wordt ondernomen.

Duidelijke en snelle afhandeling van het gevraagde pakket..

Alles OK, ook voor de 2de keer

Na een eerdere positieve ervaring wederom plinten bij deze firma besteld. Netjes op de afgesproken tijd bezorgd. Bezorger was ook erg vriendelijk. Plinten daags erna al gemonteerd zonder problemen

Snelle en verzorgde levering

Plinten zijn makkelijk te bestellen, worden snel geleverd voor een scherpe prijs en inclusief prima kwaliteit montagekit.

Levering conform de afspraak door een uitermate vriendelijke chauffeur.

Probleemloze levering.

Super service

Levering was goed geregeld, ze nemen telefonisch contact met je op als ze komen.Ook per mail reageren snel

Zeer goede service

Snelle levering, goede kwaliteit

Mooie plinten

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs, snelle levering. Plinten werden netjes binnen gelegd, nette chauffeur. Kortom helemaal goed!

Keurige levering

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Nog steeds niets gehoord

Heel slecht te bereiken telefonisch in de wachtstand waar je 15 min minimaal in hangt en fan weg verbinding.bij levering geen montage kit ontvangen 4 kokers ben niet echt tevreden.

Alles is goed gegaan: bestelling en de levering super gewoon

Tevreden met de levering,prijs en kwaliteit.

Goede producten en snelle levering

Na het bestellen een paar dagen moeten wachten totdat ik een verzendbevestiging kreeg. Keurig afgeleverd op de gevraagde datum, de chauffeur liet netjes een half uur van tevoren weten dat hij er aan kwam. Levering tot aan de deur, producten zijn van goede kwaliteit. Super tevreden!

Plinten zijn goed en de service top.

Geweldige materialen en mooi afgewerkt! Ook de klantenservice is uitstekend

perfect

perfecte timing en aflevering!

Alles prima

Van bestelling tot levering gin alles goed. Plinten zijn mpoi.

Levering

Bestellen ging gemakkelijk en goed. Een e-mail verzonden met een vraag maar géén antwoord mogen ontvangen. Bij het bestellen is de levertijd 2 tot 4 werkdagen. Bij ons werd dat 6 werkdagen waardoor het geplande weekend om te plaatsen niet kon doorgaan.

Prima verzorgd

Snelle levering en een goede kwaliteit

Goedkoop, snelle levering, plinten zien er keurig netjes uit. Kortom, uitstekend.

snelle service

Mooie eiken plinten, snelle service aan huis geleverd, enkel de bevestigingskit was eigenlijk te weinig voor de hoeveelheid die wij bestelde.

Mooie plinten en goede service

Mooie plinten. Goede prijs. Nette afstemming over bezorgen en een dag van tevoren netjes een bericht van de chauffeur over bezorgtijd. Heel tevreden

Prima product

Goeie kwaliteit en afwerking volgens opgave. Snelle levering.

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR