Goed en snel

Snelle levering van goed materiaal

duidelijke website, snelle levering

Weet ik nog niet,nog niets mee gedaan

Ga pas volgende week de plinten verwerken!

Kwaliteit voor een degelijke prijs.

Goede prijs/ kwaliteit. Snelle levering. Leveringsdag wordt meegedeeld met tijdsbeeld.

Gemakkelijk besteld en uitstekende bezorging

Het plaatsen van de bestelling ging vlot. De bezorging was prima..

Perfecte plinten en perfecte levering

Plinten nog een keer aflakken in eigen kleur plaatsen en klaar

Snelle levering en top product

Bestellen, en snel geleverd.

Snel , goed en komen afspraken na.

Makkelijke en duidelijke site, goede levering en kwaliteit

Snelle levering van kwaliteit plinten

Goede reactie op emails en zeer snelle levering, boven verwachting. Brede keus in plinten tegen scherpe prijzen. Aanrader dus!

Perfecte bezorging

Goede kwaliteit en de bezorging echt perfect. Vriendelijke bezorger ook.

Goed bedrijf, netjes verpakt en vriendelijke mensen

Goede levering met duidelijke communicatie

Mooie strakke afgelakte plinten ontvangen. Duidelijke communicatie over de levering hiervan.

Keurige plinten, geheel volgens afspraak leveren

Mooie plinten in goede beschermende verpakking verpakt ( ik had de afgelakte versie) relatief snelle levering

Snel en goed

Pakket was goed verpakt en degelijk materiaal

Zeer goed precies zoals verwacht

Plinten en deurlijsten snel geleverd en mooi en goed product

Goede kwaliteit tegen scherpe prijs

Snelle en correcte levering

super, levering en product perfect

zie boven

Beter dan in een fysieke winkel

De plinten waren makkelijk te bestellen en werden snel bezorgd. Ik kon het niet goedkoper vinden met genoeg keus en prima kwaliteit! Helemaal tevreden.

Tevreden

Plinten zijn van goede kwaliteit, zeker voor deze prijs. Snelle service, alleen de plinten kunnen/moeten echt beter verpakt worden met bv bubbelplastic, dit beschermt veel beter dan alleen plastic. Hier en daar een mini beschadiging, maar voor de prijs die ik heb betaald mag ik niet klagen.

Supersnelle service voor eerlijke prijs

Supersnelle service

De plinten werden netjes en vlot geleverd op het afgesproken tijdstip. Voor levering belde de chauffeur ons zoals afgesproken een half uur op voorhand zodat wij ter plekke konden gaan om de plinten te ontvangen. De plinten werden netjes samengebonden geleverd en de afmetingen klopten. Het hout is van goede kwaliteit en de plinten kunnen vlot op maat gezaagd worden.

Goed bereikbaar en snelle levering

Gebeld om te vragen wat op voorraad was. Goed bereikbaar en vriendelijk te woord gestaan. Plinten werden binnen 2 werkdagen geleverd. Moeten nog geplaatst worden en zijn nog niet uitgepakt.

Netjes geleverd

Netjes en concreet geleverd

Alles was perfect naar wens

Zie boven

102 Hoefsetuin