Goede prijs kwaliteit, snelle levering!

Aan te bevelrn

Attent en snel

Mooie spullen super levering

Plinten en toplijst van goede kwaliteit . Levering keurig netjes half uur vantevoren gebeld dat ze onderweg waren top

top diensverlening

Goede overzichtelijke WEBSHOP, duidelijke foto's en product omschrijving. Leveringsdatum op tijd bekend en medegedeeld via de mail. Transport/aflevering door eigen mensen, door een behulpzame vrolijke chauffeur. Juiste visiteplaatje voor het bedrijf.

Mooie prijs, snel geleverd

Prima prijs kwaliteitverhouding en snelle levering.

Prima prijs kwaliteitverhouding en snelle levering. Ruim assortiment.

Plinten lijken 1x gepakt te zijn. Heel gevoelig voor krasjes

Fijne site om te bestellen. Snelle levering. Maar de kwaliteit van de lak is niet zoals verwacht. Hij zou 2x gelakt moeten zijn. Maar het lijkt er op dat dit maar 1x is gebeurd.

goede service en kwaliteit

snelle en goede service

Een perfecte ervaring

Ook deze keer is het een perfecte ervaring. Als ik ooit weer plinten nodig heb, bestel ik ze hier.

Super service

De website is zeer makkelijk en duidelijk te gebruiken ook een zeer snelle levering

Plintenstunter maakt waar wat ze beloven.

Heb voor het eerst zaken gedaan met plintenstunter, gezien mijn goede ervaring met dit bedrijf zal dit zeker niet de laatste keer zijn. Ik ben prettig telefonisch geholpen door de klantenservice en bij het bezorgen was de service ook zeer goed. De bezorger was erg vriendelijk waardoor ik zeer tevreden ben.

Degelijk bedrijf.

Alles klopt.

Geweldig. Snelle levering. Goede service. Goede kwaliteit!

Geweldig. Snelle levering. Goede service. Goede kwaliteit!

prijs/kwaliteit verhouding uitstekend

snelle levering/ goede kwaliteit/nette prijs

Prima product

zeer goede service en snelle levering

ze doen wat ze zeggen op hun site geen enkel probleem gehad

Slechte service bij manco

Chauffeur heeft deel van de lijsten niet bij zich , gaat waarschijnlijk een week duren voordat de ontbrekende lijsten worden geleverd.....tot die tijd ligt het project stil en kan er niet afgewerkt worden. Moet hierdoor de gehele planning omgooien voor de komende weken

Heb gekregen wat ik heb bestelt meer moet het niet zijn.

Is de eeste maal dat ik bij jullie wat bestel en ben tevreden netjes op tijd geleverd en gekregen wat ik had bestelt. en zal zeker nogmaals wat bestellen indien nodig. mvg Alba Toni.

Vlotte en snelle levering

Zoals voorzien geleverd

geweldig en uitstekend bedrijf

De levering wat ik had geplaatst bij Plintenstunter was perfect. De chauffeur krijgt alle lof toegeschreven wat betreft de levering. Hij was een vrolijk en correcte man, behulpzaam, beleeft.

Komt netjes op tijd en kwaliteit

Goed en snel

Goed bedrijf om zaken mee te doen

Snelle levering, goed materiaal.

Vlotte levering.

Prima artikelen

Ziet er netjes uit

niet mogelijk een afspraak te maken

Zodra je besteld heb, wordt er een mail gestuurd omtrent de leverdatum, indien dit niet uitkomt moet je terug mailen, vervolgens als je dat gedaan heb (direct) gaat de levering alsnog door....terwijl je er dus niet bent...aangegeven welke dag wel aanwezig (als het gelijk was aangepast was er niks aan de hand) is de dag niet beschikbaar omdat het eerst retour moet (door die foute levering) al met al een slechte mogelijkheid om een afspraak te maken.

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR