Mooie plinten en snelle levering, ook fijn dat je van tevoren wordt gebeld. En vriendelijke bezorger.

goede snelle service

goede snelle service

Heel goed en snelle kwaliteit en service

Heel goed en snelle kwaliteit en service

uitstekende ervaring voor herhaling vatbaar maar de plinten heb je niet veel nodig

uitstekende ervaring

Op tijd geleverd degelijk materiaal

Heb plinten besteld en op 3 werkdagen waren ze hier Degelijke en mooie plinten!!! Prijs kwaliteit!!!!

Snelle en juiste levering. Mooie plinten en goed verpakt.

foute levering

Foute levering, wel vriendelijke bezorger die zich ervoor excuseerde

Scherpe prijs.

Voordeel is de grotere lengte waardoor minder naden. Levering binnen 1 week in Belgie.

Super snelle en correcte levering

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf is uitstekend. Correcte en snelle levering. Doe zo verder.

Too produkt

1ste maal met pvc plinten gewerkt. Heel makkelijk te plaatsen, past zich makkelijk aan een niet rechte luur (in oude wonongen, wat hier het ge al was) Top produkt

Vlot geleverd, bellen netjes om de tijd door te geven. Aanrader

Goede en snelle service

Was snel besteld via internet en ook een nabestelling kwam met dezelfde zending geleverd. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Dik tevreden.

Snelle service, Goede communicatie en aardige chauffeur

Zie hierboven

erg prettig

per abuis werd het verkeerde artikel afgeleverd maar dit werd snel en vriendelijk gecorrigeerd zodat ik toch zeer tevreden ben.

goede en snelle service

zeer tevreden over geleverde service

Slecht

9 plinten besteld. 18 mm dik. Ik start met plaatsen. Blijken eerste 3 plinten 14 mm te zijn. Balen want de eerste twee zitten al vast gekit en passen net niet. Vloer wordt niet geheel afgedekt. Ik heb niet voor niets 18 mm besteld. Twee plinten hebben stootschade op de hoek en een plint heeft deukje precies in het midden, zichtzijde. Dus ze zijn niet schadevrij afgeleverd. Maar de verkeerde maat sturen vind ik echt slecht voor een gespecialiseerd bedrijf.

Niets op aan te merken

Website is duidelijk, bezorging is perfect

Jammer dat de site niet goed is bijgewerkt mbt bestellen hardhouten plinten

Niet alle producten leverbaar of een veel te lange wachttijd. Dat ligt niet aan het bedrijf. Is gewoon moeilijk om aan meranti hardhout te komen. Vervolgens toch maar mdf plinten besteld. Producten goed afgeleverd. Prijs is prima

Slechte communicatie

Het had fijn geweest dat we van tevoren wisten dat het geleverd ging worden. Nu werden we voor het blok gezet dat ze 20 minuten voor levering belde dat het geleverd zou worden. Nu heeft het de hele dag buiten moeten liggen omdat er niemand was. De levertijd zou langer duren.

mooie plinten

Levert snel en volgens afspraak. prijsverhouding zeer goed

redelijk

bij het uitpakken 2 plinten beschadigdt

Goed geholpen door klantenservice en mooi product!

Zeer tevreden!

Gewoon goed

Mooie eiken plinten

Goede prijs Snelke levering

Top.

Prima bedrijf. Snel geleverd en ziet er netjes uit. Top !

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR