Correct en op tijd geleverd

Wel voldoende

Van de 11 bestelde plinten ontbrak er eentje. Die laatste komt nog verwacht ik.

Goede ervaring

Voordat ik ging bestellen heb ik telefonisch contact gehad met een medewerker en werd goed en vakkundig geholpen.

Goede communicatie en prima product.

Het bestelproces was duidelijk, de communicatie over de levering was duidelijk. De levering was prima en en geleverde product voldeed geheel aan de verwachtingen.

Mooie betaalbare plinten

Prima product voor een mooie prijs. Plinten zien er goed uit.

Wederom een tevreden klant

Wederom zeer tevreden met de geleverde plinten. Mooi op kleur gespoten netjes en snel geleverd.

Goed geregeld!

Mijn ervaring met plinten stunter is heel goed! Snelle levering en de bezorgers zijn niet te beroerd om te helpen met de plinten naar binnen te tillen. Helemaal top dus.

Dikke prima !

Alles is netjes verlopen van bestellen tot aflevering , kwalitatieve plinten ik beveel plintenstunter aan .

Besteld enn op tijd geleverd volgens afspraak.

Snelle service. Vriendelijke bezorging en product precies volgens omschrijving. Helemaal top dus!

Jammer van de beschadigingen

Wij hadden op korte termijn plinten nodig, dus uit de voorraad plinten besteld bij plintenstunter.nl want die zouden snel bezorgd kunnen worden. Dit duurde helaas alsnog een week maar ze hebben netjes gemaild met de bezorgdatum en zoals op de website beloofd, wordt er een uurtje voor aankomst gebeld met de aankomsttijd. Prima tot zover.. Helaas kwamen we er tijdens het uitpakken van de bestelling achter dat een stuk of vier plinten beschadigingen hadden. Als je ze in een RAL kleur besteld verwacht je geen diepe beschadigingen in het hout, erg jammer dus en ook niet makkelijk bij te werken.

Zeer klantvriendelijk

Kreeg van tevoren een appje zodat levering goed kon worden afgestemd. Helemaal perfect!

Late levertijd

De beloofde levertijd van 7 dagen werd 3 weken. Van tevoren nagevraagd wat de levertijd zou zijn, hebben zich er niet aan gehouden. Moest er zelf nog 3 keer achteraan. Waren met vakantie gegaan zonder te melden.

Correct en lost de zaken op

Bij levering was de bestelling omgewisseld met andere klant. Maar dadelijk recht gezet.

Zeer tevreden en correct!

Zeer goed ervaring en zeer correct qua levering! Mooie plinten en goede prijs!

Top kwaliteit

Goede prijs

goede service, goede kwaliteit, goede levering op het beloofde tijdstip.

goede service, goede kwaliteit, goede levering op het beloofde tijdstip.

Mooi produkt, goede communicatie

Mooi produkt, goede communicatie met chauffeur over afleveren

Netjes geholpen aan de telefoon Bestelling geplaatst en op tijd geleverd. De chauffeur zou een half uur van te voren bellen maar heeft dat niet gedaan maar. Er was 1 plint een klein beetje beschadigd maar verders in perfecte staat. Ook goede en ruim voldoende kit erbij gekregen.

Ging prima.

Ziet er keurig uit. Was er snel

Super en betaalbaar

Super tevreden!

Makkelijk bestellen en snelle levering!

Alles ging eenvoudig en snel, van bestellen tot en met leveren. Wel jammer dat ze het lakpotje zijn vergeten maar dit word vast opgelost. Kwaliteit van de plinten is super!

Mooie producten tegen een goede prijs

Heel fijn dat de plinten geleverd worden met gratis montagekit.

Kwaliteit goed, prijs goed, vlotte & vriendelijke levering

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR