Alles was goed verpakt en op tijd bezorgd

Correcte aflevering v/d goederen, in goede staat en tegen een faire prijs

Goede service, goede kwaliteit. Aflevermoment was veel vroeger dan vooraf afgesproken (pas op: dit kan ook een negatieve invloed op een beoordeling kunnen geven, voor mij was dit uiteraard zeer goed!)

Prima ervaring

Goede kwaliteit product, overzichtelijke en toegankelijke website. concurrerende prijzen, professionele klantenservice

perfect, behalve de lange wachttijd tot levering

goedkoop, levering conform afspraak; jammer dat de levering bijna 2 weken moest duren na bestelling.

Goede kwaliteit en prijs

Snelle levering.

Snel besteld en geleverd. Goede prijs

Goede kwaliteit voor een goede prijs !!!

Top en leuk dat er gratis montagekit bij zit. Ik heb er voor de tweede keer besteld.

Foutje

Verkeerde kleur plinten geleverd hoop woensdag 25 augustus de juiste te krijgen.

megacontent

Super klantvriendelijke service, ik ben fan en zal dit bedrijf zeker aanbevelen................ Martje

Snelle levering kwaliteit minder

Levering was snel en top! Kwaliteit daar in tegen was wel wat minder. Ik had 42 plinten van 244 besteld in kleur maar zaten veel tussen die te nat op elkaar gelegd zijn waardoor de lak op de andere plint bleef plakken. Daardoor had ik wel 10 plinten die niet op volle lengte benut konden worden. Verder ook 4 plinten die eerste 10cm niet bruikbaar waren.

Alles correct verlopen. Bestelling snel ontvangen Ook gratis geleverd naar Duitsland Goede communicatie.

netjes afgelakt en voldoende kit

eenvoudig te bestellen, voldoet volgens verwachting en keurig netjes voortijd gebeld toen de bezorger in de buurt was.

Wederom prima afgehandeld

Vaker tot volle tevredenheid gekocht bij Plintenstunter. Praktische vragen worden ook telefonisch door medewerkers professioneel en correct opgevolgd. Gewoon een plezierige leverancier van top kwaliteit.

Goede webshop en snel geleverd.

Leveringsprogramma helder en duidelijk op de website en snel en verzorgde levering

Mooie plinten, precies zoals we besteld hebben!

Snelle levering en goede plinten!

Mooie plinten en netjes geleverd

Makkelijke site, goeie prijs. Er wordt tijdig aangegeven hoe laat de plinten worden bezorgd. Netjes verpakt, plinten zien er goed uit en handig dat kit wordt meegeleverd. Jammer dat definitieve levertijd wat langer was dan aangegeven op de site maar logisch in vakantieperiode.

Zeer goed.

Mooie plinten. Allerlei maten beschikbaar. Goede communicatie en word op tijd geleverd.

goed en snel geregeld

top

Tevreden

De plinten kwamen op tijd. Maar 2 van de 13 plinten zijn zwaar beschadigd. We hebben contact opgenomen met de klantenservice,die heeft het netjes opgelost.

Precies wat verwacht werd

Zeer goeie prijs kwaliteit

Nette en snelle levering

Website is duidelijk. En de afhandeling is snel en netjes. Product ziet er netjes uit.

Goede site, goede afspraken, goede prijs en prima aflevering!

Goede site, goede afspraken, goede prijs en prima aflevering.

prima geregeld.

oke

nette plinten op kleur geleverd

snelle levering op kleur, chauffeur belt halfuur van te voren.

komen afspraken na.

snelle en juiste levering van het bestelde product en bezorger gaf een belletje dat hij over 15 minuten aan de deur stond.

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR