Kwaliteit perfect en de bezorging helemaal top

De plinten werden keurig geleverd, goed verpakt, en eerder dan de geschatte levertijd. Ik ben er blij mee.

goede producten tegen een zeer scherpe prijs en goede service!

De producten zijn gelijk aan die van duurdere aanbieders. We waren 2 lengtes vergeten en met 1 mailtje werden deze keurig toegevoegd aan de bestelling. Alles werd vlot thuisbezorgd en de chauffeur belde van tevoren. Kortom, een heel goede ervaring met Plintenstunter!

Leuke bezorger

Ben snel geholpen, en goed materiaal. De Bezorger had hart voor de zaak. Was betrokken en wilde het graag goed doen. Helemaal super

Helemaal goed

Gemakkelijk te bestellen, geleverd volgens afspraak en de kwaliteit van de plinten en het lakwerk is helemaal goed...

Niet alles vlekkeloos verlopen, wel zeer goed opgelost.

Na aflevering van de plinten bleken twee verschillende afmetingen te zijn geleverd. Dit was erg vervelend omdat wij de plinten wilden aflakken en plaatsen in één weekend. Dit ging dus niet door. Maar gelukkig volgde wel een snelle omwisseling. Het klantcontact was prettig en de service goed, dus daar waren we heel blij mee.

prima service en levering

......

Levering na contact met klantenservice

Plinten besteld, maar na 2 dagen nog geen verwerkingsemail ontvangen. Na telefonisch contact bleek dat de order niet verwerkt was. Hierna is de levering binnen 3 dagen gearriveerd......toch nog snel genoeg.

Snelle levering aan huis

Correcte levering en goede communicatie over de levertijd

Prima bezorgd...de chauffeur gaf nog uitleg over de plintenkit

Prima bezorgd...de chauffeur gaf nog uitleg over de plintenkit!

perfect

mooie plinten ,goed afgewerkt en super goede bezorging

Snel mooi af gewerkt

Goede prijs-kwaliteit, snel en klantvriendelijk

Alles vlot verlopen, van bestellen op de website tot aflevering.

Snel en keurig op tijd geleverd voor goede prijs.

Groot assortiment. Duidelijke website en snel geleverd.

snelle levering, redelijke prijs en nog kit erbij ook.

Aan het bovenstaande is niks toe te voegen.

Gewoon goed

Alles was in orde Bestelling Bon Levering op afspraak

Goede en snelle levering, kwaliteit blijft iets achter

Communicatie goed, levering snel en compleet. Plinten zijn afgelakt, maar dit is niet egaal.

Super mooie plinten, snel in huis

Super service

Goede service en voordelig geprijsd

Blij met de plinten en het was redelijk makkelijk de juiste plinten te kiezen. De communicatie over de levering was helder en de levering kwam op tijd. Het enige nadeel was dat het even duurde voordat ik doorhad hoe de website/webshop werkt.

Snel juiste levering.

Overzichtelijke site met duidelijke gegevens om juiste keuze te maken. Conform afspraak geleverd zonder beschadigingen en compleet. Zo kan het ook gelukkig.

Mooie plinten, snel geleverd

Mijn bestelling plinten was snel geleverd. Ik was niet thuis, maar omdat de chauffeur van tevoren belde kon het bij familie verderop in de buurt bezorgd worden. Allemaal goed gelukt!

Geweldige service , en qualiteit materiaal

Prachtige plinten besteld, zeer snel op kleur geverfd en geleverd . Echt en goed bedrijf

Snel en goed

Makkelijk en goed en nakomen wat er is besteld

Snelle levering en nog eens de goedkoopste

Makkelijk te bestellen via de site, prima communicatie over de status, keurig en snel afgeleverd en ook nog eens 2 gratis lijmtubes. Helemaal top

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR