Mooie plinten, precies zoals we besteld hebben!

Snelle levering en goede plinten!

Mooie plinten en netjes geleverd

Makkelijke site, goeie prijs. Er wordt tijdig aangegeven hoe laat de plinten worden bezorgd. Netjes verpakt, plinten zien er goed uit en handig dat kit wordt meegeleverd. Jammer dat definitieve levertijd wat langer was dan aangegeven op de site maar logisch in vakantieperiode.

Zeer goed.

Mooie plinten. Allerlei maten beschikbaar. Goede communicatie en word op tijd geleverd.

goed en snel geregeld

top

Tevreden

De plinten kwamen op tijd. Maar 2 van de 13 plinten zijn zwaar beschadigd. We hebben contact opgenomen met de klantenservice,die heeft het netjes opgelost.

Precies wat verwacht werd

Zeer goeie prijs kwaliteit

Nette en snelle levering

Website is duidelijk. En de afhandeling is snel en netjes. Product ziet er netjes uit.

Goede site, goede afspraken, goede prijs en prima aflevering!

Goede site, goede afspraken, goede prijs en prima aflevering.

prima geregeld.

oke

nette plinten op kleur geleverd

snelle levering op kleur, chauffeur belt halfuur van te voren.

komen afspraken na.

snelle en juiste levering van het bestelde product en bezorger gaf een belletje dat hij over 15 minuten aan de deur stond.

Alleen vind ik het jammer dat de kunstof plint niet verpakt was in folie of iets dergelijks, nu zitten er al voor het plaatsen meerdere krassen op!

Super service

Betaalbare mooie plinten, Snelle levering en netjes van te voren een telefoontje wanneer ze afgeleverd worden

Snel en voordelig

Makkelijk bestellen, snelle levering. Alleen foto en productomschrijving mag iets duidelijker.

Voor de 2e keer besteld. Alles conform afspraak

Duidelijke website en levering op tijd.

Ik vond het een overzichtelijk systeem op de site en kon vrij gemakkelijk mijn plinten bestellen. Deze werden binnen acceptabele en op de afgesproken tijd geleverd. De plinten zien er goed uit en ik vind het mooi dat je er een montage kit bij krijgt. Echter zal deze vermoedelijk niet genoeg zijn voor alle plinten. Al met al een goede webshop en goede prijs kwaliteit verhouding.

Op afgesproken tijdstip geleverd.

Perfecte service

Duidelijke website, goede communicatie en complimenten voor de chauffeur...

Alle afspraken nagekomen

Keurig

Materiaal netjes netjes verpakt en netjes een half uur van tevoren gebeld

Hier komen we zeker terug als we weer plinten nodig hebben!

Correcte communicatie, een snelle levering, een scherpe prijs en bereid om mee te denken als het anders gaat dan verwacht. Een fijne manier om zaken mee te doen waardoor we hier zeker weer terug komen als we weer plinten nodig hebben.

Alsnog snel geleverd

De plinten alsnog een dag later geleverd worden,

Uitermate tevreden.

Makkelijk te gebruiken website, levertijd klopte ook deze keer weer. Nette vriendelijke bezorging.

Mooie plinten, maar service kan beter.

De geleverde plinten voldoen aan de verwachting. Wel goed opletten bij de kanten, die kunnen licht beschadigd zijn waardoor je er een stukje vanaf moet halen. De levertijd is helaas langer dan beloofd op de website en in de bestelbevestiging. Dat is jammer. Wanneer de bezorger onderweg is, wordt je gebeld. Neem je niet op, dan rijdt de bezorger door. Dit ging gelukkig goed, maar je zal de telefoon maar niet op kunnen nemen. Dan is het wachten op een volgend bezorgmoment.

Goede snelle levering

Goede snelle levering en prima prijs

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR