Goede prijs-kwaliteit en vlotte levering

Na wat opzoekingswerk leek Plintenstunter toch wel echt de goedkoopste aanbieder. Zeer tevreden van de communicatie over de levering. Kreeg netjes op tijd een berichtje van de chauffeur en de plinten werden voorzichtig naar binnen gedragen. Top.

Ontvangen zoals besteld. Top service.

Top service en op tijd. Telefoontje gekregen voor dat de levering er was.

Goed en snelle levering

De plinten waren netjes ingepakt en snel geleverd. De bezorgers waren snel en vriendelijk. Ook fijn dat de kit wordt meegeleverd. Plinten staan mooi.

Alles, prima

Goed geregeld

Goede service / snelle levering

Goede service / snelle levering

alles goed en snel geleverd

alles goed en snel geleverd

Redelijk

Plinten zijn netjes oprijd geleverd. Alleen jammer dat bij het verpakken sommige plinten zijn beschadigd en zo zijn geleverd. Dit ook omdat ik ze in kleur gelakt besteld heb.

goed geregeld fijne site en snelle service.

Mooie afwerking, snel geleverd

Fijne en duidelijke website. Goede prijzen en geen verzendkosten en gratis kit. Je word goed op de hoogte gehouden over de levering. Tevens bellen ze ongeveer een half uur van tevoren voor de levering.

Snel en goede levering

Snel in huis, goede levering. Zeer tevreden

Snelle levering Ik had 'n fout gemaakt, klantenservice supervriendelijk aan de telefoon, snel geld terug. Vriendelijke man die de juiste spullen bracht

Alles is snel en keurig geleverd

Goeie kwaliteit en snelle levering

Top kwaliteit

Voor de eerste keer hier besteld en echt super plinten en netjes afgeleverd ben zeer tespreken

Korekte prijs en zeer snelle service

Zeer snelle service. Kreeg een mail voor de levering dat dit 4 dagen ging duren en effectief op de gegeven datum werd alles geleverd. Zeker aan te raden

Snelle levering.

De plinten werden snel geleverd. Bij het openen van de pakketten bleek echter dat er 2 plinten zijn waarbij de lak is beschadigd.

Levering binnen de geadviseerde termijn en onbeschadigd.

Binnen enkele dagen werden de op kleur gelakte plinten degelijk verpakt afgeleverd. Volgens de leveringsvoorwaarden werd tot achter de voordeur geleverd. Hierbij dacht ik dat men zou afleveren tot achter de voordeur van mijn appartement op de eerste etage, maar de uiterst secuur verzorgde bezorging ging niet verder dan de voordeur van het appartementen gebouw. Doordat het in kleine porties naar boven gebracht kon worden leverde dat verder geen problemen op. Complimenten voor De Plintenstunter en haar personeel.

Goede service en een goed product.

Dit was de tweede keer dat we plinten bij Plintenstunter besteld hebben, en net als de eerste keer zijn wij uiterst tevreden.

Top service!

Duidelijke website, makkelijk om te bestellen. Zeer vlotte levering.

Snelle levering, mooie plinten

Correct bedrijf

aanrader

Prijs,kwaliteit,levering alles perfect

Prima kwaliteit

Cfr afspraak, leveringsperiode liep wat uit maar prima communicatie hierover.

Volgende keer weer

Mooie kwaliteit, goede prijs ,correcte snelle levering

Goede kwaliteit/prijsverhouding, snellere levering dan gepland

Goede kwaliteit/prijsverhouding, inclusief kit. Helaas is slechts één pakket (van 3) geleverd, daarover is vanuit de plintenstunter nog geen reactie geweest. Ik ga er van uit dat dit naar volle tevredenheid opgelost gaat worden. Eigenlijk zou ik dus een veel lagere score moeten geven, maar geef nu "het voordeel van de twijfel".

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR