Super gemakkelijk om te bestellen. Levering heel vlot. Beste prijs voor kwaliteit plinten. Echte aan

Super van prijs, levering en kwaliteit. Echte aanrader !

Top levering

Netjes op tijd geleverd

Prima plinten voor goede prijs

Goede ervaringen. Goede plinten voor een goede prijs. En snel geleverd.

Goede levering, goed product

Service goed, levering tot aan de deur, product van hoge kwaliteit

Werd netjes ook nog van te voren gebeld door de bezorger.

snel en goed

Keurig op tijd geleverd. Product is gewoon goed

Makkelijk bestellen , snelle levering !!!

Prima !!!!!!!!!!!

uitstekend en ook nog naar 1 hoog gebracht. chapeau

Gekozen, besteld betaald en snelle levering SUPER

Plinten staan reeds in 1 slp kamer prachtig geheel is af heel blij.

De bestelling was geplaatst en ik kreeg netjes een bevestiging met een leverdatum. 1 dag ervoor werd ik netjes gebeld dat er niet genoeg plinten op voorraad waren en of ze een alternatief konden aanbieden of ik had de keuze om dezelfde plinten 1 week later te laten leveren. Ik heb gekozen voor de laatste optie en alles is netjes volgens afspraak geleverd.

Altijd top geregeld

Mijn ervaringen met jullie zijn zeer prettig en altijd een keurige levering, hou dat zo vast

Prima producten, levertijd viel tegen

De bestelde deurlijsten en plintneuten voldoen helemaal aan de verwachting en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend; helaas duurde de levering de nodige dagen langer dan gehoopt, waardoor onze planning met schilderwerk uitliep. Deze vertraging werd niet vóór het daadwerkelijke plaatsen van de bestelling in een disclaimer gemeld, maar pas in de bevestiging (een dag later). In dat bericht ging het over 2-4 werkdagen; na 4 werkdagen heb ik zelf maar eens gebeld om te vragen wanneer we de bezorging mochten verwachten. Ik werd netjes te woord gestaan en vervolgens kreeg ik wel vrij vlot een bezorgmoment door, maar echt transparant is het niet.

geleverd geheel conform opgave

Goede sevice

Matig

Plinten zijn in de tuin gelgd . De afspraak wad bij de buren onder het tuinhuisje.

Netjes op tijd geleverd

Uit de kunst!

Prima bedrijf met een hele goede bezorging die keurig op tijd werd uitgevoerd! Tot de volgende keer!

Goede producten, geleverd zoals beloofd

Eenvoudige bestelling, levering zoals beloofd. Producten in goede staat. Tevreden!

Snelle levering!

Snelle levering en een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Uitmuntend tevreden

Precies gekregen wat ik besteld had. Snelle levering. Wij zijn er blij mee.

Prima, alles op tijd en volgens afspraak geleverd.

Zie boven

Verkeerde gekregen

verkeerd produkt ontvangen, kost veel tijd en energie.

Snel en op tijd geleverd! Super

Snel en op tijd geleverd! Super

Super service

Nadat we de plinten hadden besteld werden we per mail op de hoogte gehouden over de levering. We kregen de dag voor levering een sms'je met de tijden waarin geleverd zou worden. De bezorging op zich was ook heel fijn verlopen. Kortom: super geregeld en super service.

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR