Zijn goede plinten

nette levering

Plintjes op kleur

Zien er strak uit. Goede prijs, snelle levering. Wij zijn super tevreden.

Duidelijk en persoonlijk

De chauffeur laat weten wanneer hij komt en wanneer hij er bijna is. Dat wil je toch!

Zoals beloofd

Snel en efficiënt

uitstekend

uitstekende levering en prima kwaliteit vd plinten. blij mee

Mooie plinten

De plinten zijn mooi en fijn dat er gebeld wordt voor de levering

Snelle levering goede kwaliteit plinten.

Prima kwaliteit en snelle levering

Kwaliteit is prima en makkelijk te verwerken (zelfs de kit wordt gratis meegeleverd). Levering binnen een week en zelfs door mij verkeerd bestelde onderdelen worden gratis meegenomen bij de levering van de vervangende goed bestelde onderdelen. Ik werd tijdens contact hierover uitermate vriendelijk te woord gestaan door medewerkster van Plintenstunter Tessa.

Vriendelijke en snelle klantenservice, snelle levering, prima producten!

Niet twijfelen: doen!

Afgelakte plinten besteld, deze zijn op de afgesproken datum netjes geleverd. Van tevoren gebeld door de chauffeur wanneer hij precies zou arriveren, top! Prima plinten voor een goede prijs.

Plintstunter met kwaliteit

Uitstekende prijs en kwaliteit. Betrouwbare levering

Sneller dan verwacht en keurige levering!

Sneller geleverd dan verwacht en keurig een telefoontje voor levering!

heel goede service

Een heel duidelijke website en een heel goede service.

Levering op tijd en vriendelijke bediening Zeer goede prijs kwaliteit

Snel, maar slecht gegrond

De plinten waren niet goed gegrond. De levering was snel en communicatie was goed

Bovenverwachting

Prijs kwaliteit en communicatie over levering zeer goed. Aanbevelings waardig. Voorlopig geen plinten meer nodig indien wel dan naar de plintenstunter

Alles is vlot verlopen

Zijn vriendelijk en behulpzaam om tot een goede oplossing te komen

Super prijs kwaliteit

Snelle levering en goede goede kwaliteit.

Super, mooi afgewerkt goed geschilderd snel en keurig geleverd top

Kan ik iedereen aanraden goed en perfect afgewerkt

Heel goed !

Bestelling en levering heel vlot verlopen. Vriendelijke chauffeur ook !

mooie plinten

ik ben heel blij met de plinten ook de gratis bezorgkosten vond ik fijn. ik heb alleen 1 klein puntje. op de site hebben jullie heel slinks aangegeven dat de prijs per meter is. dat had ik niet door. zo naïef als ik ben dacht ik dat de prijs per plint was en niet per meter. dat vind ik een beetje tricky. maar jullie concurrentie doet precies hetzelfde dus ik kan eigenlijk weinig zeggen. waarschijnlijk is dit de normaalste zaak van de wereld.

TOP materiaal en TOP levering!

Mooi afgewerkte plinten, correct geleverd. Super tevreden!

Vlotjes afgewerkt.

Gewenst produkt duidelijk omschreven. Snel in winkelmandje. Makkelijk kunnen betalen. Goede info qua leveringstermijn. Binnen leveringstermijn geleverd na aankondiging per mail. Tijdstip levering overeenkomstig mail.

Goede kwaliteit nette levering

Super geregeld