Gewoon geweldig toppie

In 1 woord top service

Tevreden

Niet de snelste, maar wel de goedkoopste en duidelijke communicatie over de levering d.m.v. mail en vooraf bellen. Kwaliteit is goed, alleen is de aangebrachte grondverf wat minimaal, opletten bij licht opschuren. Wel kleine beschadigingen door het vervoer op de buitenste plinten, na aflakken zie je ze niet meer. Al met al een aanrader!

Super plinten voor een top prijsje

Lang gezocht voor plinten diversen sites bezocht maar bij jullie was de keuze en de prijs het beste . Kwalitatief gezien ook de beste plint

Oplichters

Op voorraad! Mooi niet. Annuleren kan niet want de plinten worden exclusief voor u gemaakt. Wat verstaat met onder voorraadartikel ?

Snelle levering alleen te weinig geleverd. Na een mailtje gestuurd te hebben vrij snel een nalevering gekregen. Bezorgers behulpzaam.

Super goed

Mooi product en snel geleverd

Mooie plinten en snelle service

goeie plinten

plinten van goeie kwaliteit. helaas zijn ze alleen me montage kit vergeten. chauffeur belde keurig en heeft alles netjes in de tuin gezet

Zeer mooie afwerking met zwarte plinten!

Snelle levering. Strak en mooi resultaat met zwarte plinten. Geen gedoe met laminaat plak plintjes,

Snelle levering en prima service

Alles op tijd geleverd aan de deur, mooie plinten en deurlijsten!

geweldig altijd keurig op zijn super

al meerdere keren een bestelling geplaatst altijd keurig.zeer correct en vriendelijk personeel.

Snelle levering.

Producten werden snel geleverd. Goede communicatie over wanneer ze geleverd zouden worden, met de mogelijkheid een andere dag op te geven indien nodig. De chauffeur belde kort voordat hij langs zou komen. Goed geregeld.

Ze maken hun belofte waar

Levering op donderdag besteld. Zaterdag netjes volgens planning bezorg

Correcte bestelling en levering. Niets op aan te merken.

Was een eerste keer maar niet de laatste keer.

PERFECT !

LEVERING OP TIJD ZOALS AFGESPROKEN EN MOOIE PLINTEN .

Plinten zien er mooi uit!

Plinten netjes geleverd, zien er mooi uit! Helaas zat er 1 plint tussen die dikker was dan de rest.

Perfect !

Zeer tevreden, we bestellen de rest voor ons huis ook!

Aanrader

Vlotte en correcte service. Zeer efficiënte afhandeling.

erg goede ervaring

goede duidelijke website, correcte levering.

Goede prijs kwaliteit

Een goeie prijs, een goede en snelle service en een mooi afgewerkt product, chic.

snelle afwikkeling, flexibel in het verzenden, goede kwaliteit

Duidelijke website met goede informatie. Zeer ruime keuzemogelijkheid, en toch overzichtelijk. Na bestelling kon de voorgestelde bezorgdatum heel makkelijk aangepast worden. Plinten werden binnen een paar dagen geleverd. De plinten zie er erg goed uit. Alleen nog even op maat zagen en op de wand plakken

snelle levering en duidelijke communicatie

snelle levering en duidelijke communicatie, ook met chauffeur die netjes op tijd belde om te zeggen dat hij er bijna was

Plinten op ander adres geleverd

Geen leveringen op dagen dat het ons uit kwam. Order was niet verplaatst, waardoor chauffeur mij belde en ik niets meer kon regelen. Zijn vervolgens op verzoek voor de garage neergelegd, maar wel op het verkeerde adres. Gelukkig stond er een telefoonnummer op de bon en heb ik ze dezelfde avond nog op het verkeerde adres kunnen ophalen.

Jouw bestelling wordt afgeleverd op een afgesproken datum??

Helaas niet. Plinten stunter bepaald zelf wanneer ze bij je komen leveren. Als je aangeeft dat die dag en tijd niet uitkomt zeggen ze gewoon " we komen toch, onze chauffeur meldt zich half uur van te voren en kan het ook voor de deur leggen of bij buren afgeven". Helaas komt ook dat dus niet altijd goed uit, maar plinten stunter houdt voet bij stuk. Ook niet na aandragen van 5 nieuwe voorstellen". Wij komen niet iedere dag in de regio". Dan rest er maar één ding: bestelling annuleren

Goed product met een goede service

Mijn eerste bestelling voldoet aan mijn wensen. Product voldoet aan de kwaliteit tegen een goede prijs.

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR