Ziet er netjes uit en mooi op tijd geleverd.

Fijne ervaring, goed online te bestellen en ik werd ook netjes van te voren gebeld.

Onbetrouwbare levertermijn

Aangeven op de website om te leveren binnen 2 tot 4 werkdagen vandaag zijn we dag 5 niet eens een leverbevestiging.

Omschrijving klopt. Nette gelakte plinten.

Gewoon perfect materiaal

Mijn ervaring is Het te bestellen van het product ging heel makkelijk en goede contact met de leverancier voor de levering thuis

Makkelijk, snel en efficiënt

Snelle levering. Enige teleurstelling is dat de Ovia toplijst niet beschikbaar is.

Zal hier niet meer bestellen

- Plinten slecht en slordig gelakt. - Lak minimaal in dikte, nu moet ik het alsnog schilderen om het in de juiste kleur te krijgen. - Verpakking is slecht een laagje folie eromheen is veel te weinig. Hierdoor de op elkaar liggende gelakte kanten beschadigd door schuiven. Ook was er 1 hoek van de langste plint geknakt.

Levering vaak verkeerd

Bestelling werd snel verwerkt en het bestelproces eenvoudig. Pas bij de derde levering was alles juist geleverd. Daar valt dus nog flink wat te verbeteren

Goed geregeld

Snelle levering en voldoet aan de verwachting

Goede prijs en goede service

We hebben gekozen voor de gladde plint, reeds in primer. In vergelijking met de alombekende doe-het-zelf zaken, zeer scherpe prijs zonder in te boeten op kwaliteit: 1x in de lak zetten is voldoende. Plaatsen ging vlot. Nadien bijbesteld en geleverd zoals vermeld op de website, inclusief een vriendelijk telefoontje dat ze onderweg waren. Ze hadden zelfs de bijhorende commentaren gelezen. Aanrader!

Zijn goede plinten

nette levering

Plintjes op kleur

Zien er strak uit. Goede prijs, snelle levering. Wij zijn super tevreden.

Duidelijk en persoonlijk

De chauffeur laat weten wanneer hij komt en wanneer hij er bijna is. Dat wil je toch!

Zoals beloofd

Snel en efficiënt

uitstekend

uitstekende levering en prima kwaliteit vd plinten. blij mee

Mooie plinten

De plinten zijn mooi en fijn dat er gebeld wordt voor de levering

Snelle levering goede kwaliteit plinten.

Prima kwaliteit en snelle levering

Kwaliteit is prima en makkelijk te verwerken (zelfs de kit wordt gratis meegeleverd). Levering binnen een week en zelfs door mij verkeerd bestelde onderdelen worden gratis meegenomen bij de levering van de vervangende goed bestelde onderdelen. Ik werd tijdens contact hierover uitermate vriendelijk te woord gestaan door medewerkster van Plintenstunter Tessa.

Vriendelijke en snelle klantenservice, snelle levering, prima producten!

Niet twijfelen: doen!

Afgelakte plinten besteld, deze zijn op de afgesproken datum netjes geleverd. Van tevoren gebeld door de chauffeur wanneer hij precies zou arriveren, top! Prima plinten voor een goede prijs.

Plintstunter met kwaliteit

Uitstekende prijs en kwaliteit. Betrouwbare levering

Sneller dan verwacht en keurige levering!

Sneller geleverd dan verwacht en keurig een telefoontje voor levering!

heel goede service

Een heel duidelijke website en een heel goede service.

Levering op tijd en vriendelijke bediening Zeer goede prijs kwaliteit

Snel, maar slecht gegrond

De plinten waren niet goed gegrond. De levering was snel en communicatie was goed

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR