Prijs/kwaliteit = prima!

Snel besteld, en snel geleverd. Helaas was de eerste levering fout (verkeerde afmeting van de plinten). De tweede levering kwam er snel na en was perfect in orde.

Snelle levering van degelijk materiaal

Had zeer snel de plinten nodig en na een mailtje naar de klantendienst was de levering geregeld op het afgesproken tijdstip! Materiaal was naar verwachtingen dus zeer tevreden!

Top levering

De plintenstunter heeft nette plinten. Breed assortiment, snel geleverd en keurig verpakt. De chauffeur heeft netjes een half uurtje vooraf een vooraankondigingstelefoontje gedaan. Actie met gratis lijm was ook zeer welkom

Netjes afgeleverd

Iets langer op moeten wachten, maar communicatie via mail prima en netjes afheleverd op de afgesproken tijd.

Plinten beschadigd

Plinten waren er op tijd, zaten bij levering niet compleet in plastic waardoor er 2 van de 3 plinten aan de bovenzijde zijn beschadigd. Jammer waarschijnlijk tijdens transport gebeurt, waarvoor je 15 euro verzendkosten moet betalen.

Uitstekende communicatie en correcte levering.

Uitstekende communicatie en correcte levering.

Product perfect ontvangen zoals gevraagd. Mooi in RAL kleur geverfd en goed verpakt. Snelle levering!

Mooie plinten en deurlijsten voor een mooie prijs

Snelle levering en prijs kwaliteit verhouding is prima. Mooie plinten en deurlijsten.

Top !

Makkelijk te bestellen op de site , snel en netjes geleverd

Netjes en goed.

Zeer goed. Snelle levering,product netjes ingepakt. Vriendelijke chauffeur. Ik vindt plintenstunter een aanrader.

Super service

Snelle levering en goede service

Voldeed volledig aan verwachtingen.

Prima verlopen allemaal

Gekregen wat ik besteld had. Plinten zien er top uit. Krijg ik een mail voor de bezorging dat ze van te voren zouden bellen met de opmerking dat als ik niet opneem ze gewoon doorrijden. Nou je krijgt gewoon een smsje ze bellen niet eens. Verder keurig bezorgt en op tijd.

Snel geleverd goed contact

Dit was mij 2e bestelling bij plintenstunter . Super snel geleverd alles goed!

Plinten makkelijk uitgezocht en snel geleverd.

Snelle levering, alles compleet

gewoon netjes,snel en goed

zoals het hoort,goede kwaliteit ennnnnnnnnn nette levering door transport 100%

Keurig volgens afspraak geleverd

Prijs kwaliteit ok

Plinten eerder geleverd dan verwacht

Sneller geleverd dan verwacht. Helaas kon chauffeur niet bij ons huis komen waardoor ik mee moest tillen, dat was een beetje jammer al was de chaffeur vriendelijk. De plinten waren alleen niet echt goed verpakt. Dun laagje plastic wat op plaatsen al kapot was. Aangezien we afgelakte plinten hebben besteld had ik wel betere verpakking verwacht. We hebben ze nog niet geplaatst, ik hoop dan ook dat ze niet beschadigd zijn.

goede kwaliteit, mooie prijs

duidelijke website, snelle levering mooie plinten voor een hele mooie prijs.

Prijs/kwaliteit.....top

Snel en goed geleverd

Goeie prijzen , snel en netjes geleverd

Snel en afspraken worden nagekomen.

Snelle reactie bij retouren en vragen.

Service en kwaliteit

Snelle levering en top kwaliteit!

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR