Super service

Ik heb plinten besteld tegen de beste prijs met gratis hi-tac lijm. De bezorging was snel en super vriendelijk. Vlak van te voren een belletje met de aankomsttijd. Eigenlijk zou ik een halve ster minder willen geven omdat de bevestiging van de bestelling een paar dagen later komt. Maar dat is een kleinigheidje....

Super voor de prijs die je betaalt

Plinten werden netjes geleverd zoals voorzien. Helaas zijn sommige niet 100% vlak. Ik heb er namelijk 2 met een hoekje uit maar die zijn achter de kasten gezet. De (gratis) meegeleverde kit was voor mij ook niet voldoende maar mogelijks ben ik iets te kwistig geweest.

Goede en snelle levering

Ben zeer tevreden jullie zijn een van de weinige bedrijven die nog snel kunnen leveren

Vriendelijk en behulpzaam

Ik was zelf iets laat met bestellen maar na een telefoontje hebben ze echt hun best gedaan om nog op tijd te leveren.

Volgens bestelling geleverd

Goede spullen, perfect geleverd

Deze keus is groot, de prijzen goed. De bezorging is perfect, er werd een kwartier van te voren gebeld over de bezorgtijd

Goede communicatie en duidelijke sigr

duidelijke informatie,goed mee te communiceren

Niet goed besteld door mij,binnen enkele dagen al gecorrigeerd.Zo zou dat bij meer leveranciers moeten zijn,TOP!

perfect geregeld

besteld en een paar dagen later voor de deur afgeleverd

Snel opgelost

Er waren vorige week de verkeerde type plinten geleverd en er werd direct gereageerd door Tessa van de plintenstunter Vandaag keurig zoals afgesproken mijn plinten binnen nog ruim op tijd Goede en snelle service bedankr

Zondermeer perfect

Bestelproces van A t/m Z gewoon perfect, wordt keurig van te voren door chauffeur gebeld.

Prima plinten. montagekit kan beter, is geen Den Braven helaas

Prima plinten. montagekit kan beter, is geen Den Braven helaas. Bestellen en Levering was dik voor mekaar.

scherp geprijsd en snel geleverd

Zoals boven omschreven, scherp geprijsd, en snel ( binnen 3 dagen op zaterdag voor 8 uur geleverd !

Mooie prijs, snelle en nette levering.

Prima en snelle levering!

Goede plinten snel geleverd

Goede service en mooi materiaal

Heb plinten besteld bij de Plintenstunter, mooi op tijd geleverd en ben erg tevreden met mooie plinten. Keurig op de hoogte gehouden van de bestelling en ook zeer makkelijke site. Een topper.

Uitstekend, snelle levering goede prijs

Prima, ook met en na bezorgen.

Zou het zeker aanbevelen bij anderen, die plinten willen bestellen.

Snelle levering, voordelig, goede service.

Ik heb deurlijsten Laurent besteld, had ze wel wat steviger verwacht.

Snelle en correcte levering,kwaliteit van de plinten zijn goed

Snelle en correcte levering,kwaliteit van de plinten zijn goed

Snel, voordelig, prima kwaliteit..

..en heerlijk dat ik zelf niet al mijn plinten hoef te lakken

zeer goed mooi en top prijs kwaliteitsverhouding

mooie plinten goede communicatie snelle levering top service

Goede service,geen transportkosten en goede kwaliteit.

Diversen leveranciers gecheckt.Plintenstunter kwam er als beste uit. Ga zo door.

Prima plint en levering cf afspraak

Gewoon goed, zoals het hoort

Lambrisering MDF

Van de bestelling tot de levering is alles goed verlopen. Een aanrader.

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR