Zeer snelle levering, prima

mooie plinten voor een schappelijke prijs

als ik weer plinten nodig heb bestel ik ze weer bij de plintenstunter

tevreden over de leverring en de afhandeling

alles naar wens verlopen goede prijs , goede opvolging, enkele dagen voor levering een mail gehad met de dag , en tussen welk uur de levering zou plaatsvinden. Er is zoals afgesproken in de mail een half uur voor de levering nog gebeld. Een tevreden klant

Goed en snel geleverd

Goed meedenken met de klant en snelle levering

Goede ervaring

Snel, goedkoop, goeie service.

geweldige service

Aanbod is zeer groot en divers Prijzen zijn prima Communicatie over de levering top Mail met leverdag krijg je paar dagen voor levering Op leverdag belt de chauffeur netjes 30 minuten vooraf Ik had de pech dat in mijn bestelling 2 plinten niet geheel goed waren, zat puntje in de lak. Even mailen, probleem meteen keurig opgelost en nieuwe plinten geleverd

Goede kwaliteit, geleverd volgens afspraak.

aan iedereen

keurig aan de afspraak gehouden voor levering vriendelijke bezorger en op tijd

Mooie plinten maar te weinig kit

Had plinten in kleur besteld en die waren 100% naar onze zin. De gratis meegeleverde kit werkt perfect. Erg lange levertijd omdat de plinten ergens waren blijven liggen (expeditie?) aan het eind van het jaar. Het is dat ik er zelf achteraan heb gebeld.....En we hadden veel te weinig kit. We hadden deze zelfs maar om de 20 cm aangebracht en niet om de 15, zoals Plinten stunter zei toen ik belde. Ik heb die wel kunnen bijbestellen maar tegen betaling.

Goede kwaliteit en zeer snelle service tegen een redelijke prijs.

Goede kwaliteit en zeer snelle service tegen een redelijke prijs.

Kwam wel een koker kit te kort, en zij dit tegen de chauffeur maar zijn antwoord was bij de bouwmarkt

Goede kwaliteit en snelle levering. Top

Goede kwaliteit en snelle levering. Top

Perfect afgelakte plinten, aan huis geleverd en door de chauffeur in de garage gelegd

Aanrader

Prima kwaliteit en correcte levering

Goede prijs kwaliteits verhouding

Goed en correct

Goeie prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Mooie plinten

Mooie plinten! In 2 plinten zaten kleine beschadigingen wellicht ontstaan bij vervoeren. Maar wij hebben het kunnen oplossen door deze stukjes als rest over te houden.

Prima materiaal, nette levering.

goede kwaliteit tegen een scherpe prijs

Een snelle levering, rechte MDF plinten. Daarbij ook kit en gratis verzending boven een bepaald bedrag

Goed georganiseerd en snel geleverd

Makkelijk met bestellen, goed geregeld me het verzetten van de afleverdatum. Plinten zagen er goed uit.

Makkelijk te bestellen, prijs/kwaliteitsverhouding goed en snel geleverd.

Niets aan de één zin toe te voegen! :-)

Alles zoals verwacht

Alles zoals verwacht, vlotte levering

Snelle levering mooie plinr

Op mijn plint zat een beschadiging ondanks het ingepakte plastic. Verder tijdige levering en mooie plint

Gemakkelijk besteld, geleverd zoals het hoort!

De bestelling is duidelijk en gemakkelijk te plaatsen. Ze zijn transparant over de levertijd en verwittigen je tijdig. De levering was dan ook op de tijd die ze aangaven. Keurig op de plaats waar aangegeven (onder een afdak). Er was slechts één plint lichtjes beschadigd. Dit kan gebeuren, denk ik dan.

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR