Snelle correcte levering

Snelle levering van mooie lambrisering.

Prijs kwaliteit prima

Netjes afgeleverd, vooraf gebeld en prima plinten!

Netjes afgehandeld, berichtje vooraf wanneer geleverd word. Vooraf nog netjes gebeld dat jullie er zo aankwamen. En de plinten zijn gewoon echt netjes!

Eerste bestelling en het is mij prima bevallen

gemakkelijk om online te bestellen, betaling ging prima, ik heb telefonisch contact gehad met een vriendelijke telefoniste die direct enkele vragen kon beantwoorden. Levering ging nog enkele dagen sneller dan aangegeven. kwaliteit van de bestelde plinten en architraven waren goed evenals de administratieve afwikkeling. Service van de bezorger was prima. Ik geef niet snel een 9 maar deze keer is dit wel verdiend

Vlotte levering

Duidelijke website, zeer makelijk om je bestelling te plaatsen. Snelle levering en vriendelijk.

Makkelijk te bestellen. Correcte levering. Voor herhaling vatbaar.

Prima nette service

Ruime keuze aan plinten, wij moeten die van ons nog leggen, dus daar kan ik nog niks over zeggen. Maar service was snel en we werden van te voren nog even gebeld hoe laat ze langs kwamen. Prima

Het was weer in orde

ok

Perfecte levering en uitstekende kwaliteit voor een mooie prijs

Perfecte levering en uitstekende kwaliteit voor een mooie prijs

Duidelijke site

Goed materiaal voor een goede prijs, prima levering

Mooie degelijke plinten besteld en ontvangen voor een erg goede prijs. Chauffeur was erg vriendelijk en service gericht.

Prima servic, goed geleverd en top kwaliteit plinten

Zou minimaal 11 dagen duren, binnen 5 dagen geleverd

Perfect!

Snelle levering, goede service en flexibel!

netjes geleverd, mooi materiaal

online plinten gekocht die ik niet vond in verschillende bouwmarkten in de omgeving. topkwaliteit zonder mij hiervoor te verplaatsen!

Bestelling is correct en op tijd uitgevoerd. Volle tevredenheid en kan iedereen aanbevelen om bij de plintenstunter te online te kopen.

Snel geleverd en keurig

Prima product en service

Prima product en goede bezorgservice.

Mooie prijs/kwaliteit

Tijdige leverig en goed materiaal

Prima plinten, kleur iets lichter dan gedacht, en iets langere levertermijn dan gedacht

Prima plinten, kleur iets lichter dan gedacht maar dat kan aan het scherm liggen.. ook langere levertermijn dan gedacht. Wel keurig op de vermelde dag geleverd.

Mooie kwaliteit en snelle levering.

Top, zelfs de chauffeur belde netjes 10 min van te voren dat hij kwam, Super fijn.

Goede ervaring

Geen problemen