Snel geleverd, en prima kwaliteit.

Volgens bestelling geleverd, chauffeur belde over het tijdstip.

Snelle levering en goed product.

Prima kwaliteit

Lekker goedkoop

Goede levering, sneller dan verwacht. Ook lekker goedkoop. Soms hier en daar wat mindere kwaliteit van de plint lak, maar voor het grootste gedeelte perfect.

Perfecte kwaliteit en toch de goedkoopste

Onze nieuwe woning geheel rondom voorzien van 9cm (hoog) x 12mm dik) in ral 9016 gespoten plinten van de Plintenstunter, keurig op tijd geleverd en de kwaliteit overtrof mijn verwachtingen. Heel veel voor weinig geld. Een absolute aanrader

Alles dik in orde

Uitstekend bruikbare website met goede productinformatie en een ruim assortiment. Bestellen gaat gemakkelijk, net als betalen. Van de voortgang van je order word je keurig op de hoogte gehouden. De vriendelijke chauffeur belt een half uur voor aankomst zodat je niet urenlang zit te wachten. Het product, goed verpakt, was zoals beloofd en in de juiste RAL kleur gelakt. Kortom: alles dik in orde.

Supper

Voorgeschilderde lambrisering goede kwaliteit en vriendelijke, nette aflevering

Top notch

Delivered at the time zone promised. Top quality product. Will order again.

Doen wat ze aangeven , top.

Duidelijke site. Heldere afspraken. Goed product tegen redelijke prijs.

Snelle correcte levering

Snelle levering van mooie lambrisering.

Prijs kwaliteit prima

Netjes afgeleverd, vooraf gebeld en prima plinten!

Netjes afgehandeld, berichtje vooraf wanneer geleverd word. Vooraf nog netjes gebeld dat jullie er zo aankwamen. En de plinten zijn gewoon echt netjes!

Eerste bestelling en het is mij prima bevallen

gemakkelijk om online te bestellen, betaling ging prima, ik heb telefonisch contact gehad met een vriendelijke telefoniste die direct enkele vragen kon beantwoorden. Levering ging nog enkele dagen sneller dan aangegeven. kwaliteit van de bestelde plinten en architraven waren goed evenals de administratieve afwikkeling. Service van de bezorger was prima. Ik geef niet snel een 9 maar deze keer is dit wel verdiend

Vlotte levering

Duidelijke website, zeer makelijk om je bestelling te plaatsen. Snelle levering en vriendelijk.

Makkelijk te bestellen. Correcte levering. Voor herhaling vatbaar.

Prima nette service

Ruime keuze aan plinten, wij moeten die van ons nog leggen, dus daar kan ik nog niks over zeggen. Maar service was snel en we werden van te voren nog even gebeld hoe laat ze langs kwamen. Prima

Het was weer in orde

ok

Perfecte levering en uitstekende kwaliteit voor een mooie prijs

Perfecte levering en uitstekende kwaliteit voor een mooie prijs

Duidelijke site

Goed materiaal voor een goede prijs, prima levering

Mooie degelijke plinten besteld en ontvangen voor een erg goede prijs. Chauffeur was erg vriendelijk en service gericht.

Prima servic, goed geleverd en top kwaliteit plinten

Zou minimaal 11 dagen duren, binnen 5 dagen geleverd

Perfect!

Snelle levering, goede service en flexibel!

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR