Niets op aan te merken

Zoals beschreven

Goede survival snelle levering en ziet er top uit

Uitstekend bedrijf

Snelle en uitstekende bezorging. Bij de plinten ook voldoende plintenlijm ontvangen van goede kwaliteit.

Ene week besteld, andere week in huis. Mooie afgelakte overzetplinten.

Nette levering, prima prijzen. Dank!

Netjes en snel geleverd

Prima website snel geleverd. Echt top

Op de website kon ik snel mijn product vinden. Vervolgens een maile gekregen voor wanneer het geleverd zou worden. Dit is echter sneller geleverd dan er op de mail stond. Echt top!!! Ook het product is goed wat er geleverd is. Echt een aanrader

Top geregeld

Duidelijke bestelling overzicht en snelle service

Snel geleverd en netjes afgeven super dat er al ongevraagd plinten lijm bij geleverd werd zonder extra te betalen Bedankt

snelle levering, hulpvaardige bezorgers, goed kwaliteit

Gewoon goed

Makkelijke keuze op de site. Beetje weinig keuze dikke deurlijsten. Levering netjes en de chauffeur belde even van te voren op. Chauffeur had yogging broek aan en een vies shirt. Was niet echt reclame voor een bedrijf. Plinten zijn goed.

Goede kwaliteit, snel geleverd

Plinten gekocht voor ons nieuwbouwhuis. Snel geleverd, goede prijs, veel keuze, goede kwaliteit.

Positief

alles was op tijd volgens afspraak

Mooie plinten goed verpakt maar helaas had ik 2 maten gekregen waar ik later pas achter kwam bij de verwerking bij de 2de pak. jammer maar het kan gebeuren.

Super goede service

Ik had grenen hollatten besteld , deze waren helaas niet op voorraad en er werd mij een goed ander alternatief geboden. Bij bezorgen bleken het de verkeerde latten te zijn , geen probleem de latten gingen mee terug en week later kreeg ik de juiste latten . Complimenten voor zowel de service aan de telefoon als de chauffeer. Bedankt voor het meedenken en de bezorging , echt top !!

Geleverd zoals afgesproken

Heeft vooraf gebelt om aan tegeven hoe laat de plinten geleverd werden.

Ruime keuze, goede service

Duidelijk site, prima service

Duidelijk en goede en snelle service

Niets mis mee

Nette nelle levering. Mooie plinten voor een goede prijs.

Snelle service compleet en duidelijk

Producten snel gevonden en snel geleverd.

Echt goed

Geen gedoe , netjes geleverd

Top snelheid van bezorgen en service prima

Mooie plinten zeer goede communicatie omtrent de levering en bezorging mogen we ze nog eens nodig hebben zeker hier vandaan

Duidelijk en netjes afgeleverd

Duidelijk en netjes afgeleverd

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

Heel snel geleverd

Mijn afgelakte plinten werden binnen een week geleverd. Zien er mooi uit en ik ben er superblij mee

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR