Derde keer weer ok.

We zijn verhuisd en ook deze keer weer plinten besteld. En net zoals de vorige twee keer snel geleverd en precies wat je hebt besteld. Ook bij de volgende verbouwing bestellen we weer gewoon hier.

Prima kwaliteit maar wel een wat langere levertij

Doordat de website niet goed functioneerde kon de levertijd niet worden opgevraagd. Uiteindelijk ontving ik wel een mailtje met de leverdatum maar dat was toch wel later dan aanvankelijk gedacht.

Perfecte levering!

Exact geleverd wat ik besteld had en tijd van de levering volgens afspraak. Half uur ervoor nog even een telefoontje dat de vervoerder er aan kwam!

Goede kwaliteit maar levering niet compleet

Fijne website, duidelijke en snelle communicatie over levering. Er zijn alleen helaas te weinig plinten bezorgd. Dit gemeld bij de klantenservice en kreeg al snel een reactie met bericht dat er nog een nalevering komt. De kwaliteit van de plinten is goed, netjes in de grondverf, ziet er prima uit.

Topservice!

Topservice/Kwaliteit!

Snel

Snel en keurig afgeleverd op de gevraagde dag

Heel goed ze hebben alles heel snel geleverd

zeer goede service!!

zeer goede service !!

Makkelijk te bestellen! Goede communicatie! Goed afgeleverd!

Prima geholpen voor advies aan de telefoon en 47 meter plint gelakt binnen 10 dagen geleverd. TOP

Prima prijs, Prima kwaliteit, Prima ervaring

Goede prijs voor mooie plinten. Snelle levering en Goede kwaliteit.

Zeer snelle en correcte levering!

Zeer goed.

Komen alleen afspraken zéér goed na, álles op tijd.

netjes

Ze zijn op tijd geleverd, moet nog verwerkt worden

We zijn heel tevreden

We waren tevreden over alles

Alles netjes geregeld

prima plinten voor een mooie prijs!!!

de levertijd viel tegen, ondanks dat er een snelle bezorging staat. dit kwam doordat ze met corona te maken hadden.

Ik heb nog steeds geen plinten ontvangen

Mijn plinten op verkeerde adres geleverd en hoor maar niks.

Mooi materiaal Sierlijstjes besteld en die zijn mooi recht en nieuw Bestelling werd geleverd binnen de 7dagen Ik zal in de toekomst altijd mijn nodig materiaal hier bestellen Toppie!

Prima geregeld

Alles prima volgens afspraak afgekeverd

Onvoledige levering

We bestelden 22 stuks Nmc plint enzo. Bij de levering waren het maar 7 stuks. Daardoor hebben we ook onze afwerking niet kunnen doen. In het vervolg beter de zending controleren voor vertrek. We hopen de overige 15 stuks zo snel mogelijk te ontvangen.

Erg goed

Na dat de plinten bezorgd waren en het de verkeerde waren ,werd na 1 telefoontje het prima opgelost binnen 2 dagen waren de plinten bij mij thuisbezorgd

Voor de derde maal plinten besteld en binnen behoorlijke tijd geleverd.

Makkelijk te bestellen op een overzichtelijke site. Goede informering betreffende het verloop tot levering. Bij levering voldoende verpakt. De afwerking is jammer genoeg minder goed dan pakweg een jaar geleden, toen ik dezelfde plintjes heb aangekocht...

Netjes en op tijd geleverd

Mooie solide plinten

102 Hoefsetuin