Van a tot z afgehandeld naar volle tevredenheid

Goede communicatie, snelle opvolging en afspraak is afspraak. Extra service als kit bij levering en geen transportkosten. En echt na een lange zoektocht op internet de voordeligste. Chauffeur die netjes tijdig belt bij aflevering en niet te beroerd mee te helpen met tillen. Kortom een aanrader! Plintenstunter, wat een stunt met als schade een tevreden klant!

Kwaliteit goed, levertijd langer dan verwacht

Goed kwaliteit, duidelijke website, eenvoudig te bestellen. Lange levertijd, ca 4 weken.

Goede snelle levering

Prima bedrijf

Top, fijne en snelle communicatie

ik was even bang voor een lange levertijd en heb contact gezocht met klantenservice. Zij reageerde erg snel en waren transparant over de levertijden en verwachtingen. Dat vond ik prettig en uiteindelijk snelle levering !

Mooie plinten. Goede service

Goede service. Mooie spullen en snel geleverd

goede service

snelle levering goed product

Slechte/geen communicatie, goed product

Nadat we bestelling hebben gedaan krijgen we een mail dat deze in goede orde is ontvangen en dat de levertijd 19 werkdagen zal bedragen. Hierop een mail gestuurd dat het fijn was geweest dit op de website te vermelden ipv dat “de levertijd iets langer kan zijn dan u van ons gewend bent”. Dan had ik op voorhand kunnen besluiten om voor een snellere levering elders te gaan. Helaas op deze mail GEEN reactie mogen ontvangen, jammer want alles begint bij communicatie. Producten zijn ondertussen geleverd en zijn naar verwachting!

Product is zoals omschreven!

Heldere communicatie!

NVT

Goede service tegen goede prijs

Mooie solide plinten. Goede kwaliteit. Snel verzonden

Super goed

Een woord.super

Prijs Kwaliteit zeer goed

Snelle levering en kwaliteit ook zeer goed

op tijd en goede levering

naar wens geleverd en op tijd

Ondanks drukte snelle levering en alles keurig in de juiste kleur

Ondanks de drukte tijdens corona werden de plinten eerder geleverd dan verwacht. Alles keurig verpakt in de juiste kleur. Geen beschadigde plinten. Precies volgens afspraak. Eén klein minpuntje is dat er gratis plintenkit meegeleverd wordt, maar dat dit veel te weinig is. Anders kregen ze 5 sterren.

Goed geholpen door de klantenservice. Levering goed op tijd en vriendelijke bezorger

Goedkoop en goede kwaliteit. Jammer dat er op de website staat dat het de volgende dag wordt verzonden. En nadat er betaalt is er een mailtje komt dat het nog 8 dagen duurt. Iets met verwachtingsmanagement.

Vlotte en snelle levering, zeer goeie kwaliteit.

Aanrader.

Zeer vlotte service

Prima service en vlotte levering. Makkelijk te contacteren

prima, geen enkel probleem

ok

De plinten zijn erg mooi!

Mijn ervaring is erg goed. De plinten werden al gauw geleverd en ze zien er erg mooi uit. Ze maken het helemaal af!

Super kwaliteit,netjes geleverd.

Makkelijk bestelen, snelle levering.

Ondanks de drukte bij online bestellen hebben jullie snel en netjes volgens afspraak geleverd. Fijn dat jullie een half uur van te voren bellen voor de aflevertijd.

Bestelling perfect verzorgd!

Bestelling vlot geleverd door klantvriendelijke bezorger.

Dik tevreden weer!

102 Hoefsetuin