Top geregeld

Ik heb de plinten gelijk in de juist RAL kleur laten afleveren. Ze zien er netjes uit en zijn keurig afgeleverd.

Super service

Voordelige plinten en een snelle gratis levering bij een aankoop van min. 85 euro plus 2 tubes gratis montagekit

Snelle levering. Mooie kwaliteit

Goede kwaliteit. Stipte levering. Vriendelijk personeel.

zeer goed !

fijne ervaring wordt goed opgevolgd en houden woord zeer fijne afwerking van hun lambrisering en makkelijk te plaatsen !

Zien er netjes uit.

Plinten zien er goed uit,een plint is beschadigd. Maar die werk ik wel weg met kleinere stukken.

Snel en correct

zeker een aanrader super service

zeer goed vlotte levering en op tijd

Gewoon goed en volgens afspraak geleverd!

Uitstekend!

Top bedrijf

Gemakkelijk bestellingen plaatsen ,mooie plinten en nette levering .

Prima geregeld

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

goed , makkelijk en snel te regelen

Goede website, makkelijk te bestellen, snel en netjes geleverd. Product ziet er perfect uit en laat zich eenvoudig zonder versplintering zagen.

Goede service. Goede plint geleverd gekregen

Was na een paar jaar een plint vergeten te kopen en kon hem nergens vinden, dus een enkele plint gekocht. Is netjes afgeleverd en ziet er goed en degelijk uit voelt ook niet goedkoop!

Snel geleverd, wel paar kromme plinten

Snel geleverd, kwaliteit over het algemeen in orde. Twee plinten waren behoorlijk krom, gelukkig geen probleem omdat er toch stuk afgezaagd moest worden.

Snelle en keurige levering

Plinten zoals verwacht. Bestelling ging vlot en soepel. Goed contact gehad en vlotte levering.

Makkelijk te bewerken plinten

Een dag voor aflevering netjes gebeld en gemaild over tijdstip. Mooi afgewerkte plinten. Ben er lij mee

Keurig verpakt en binnen de tijd geleverd

Helemaal top!

Via internet besteld, veel keus,duidelijke website,bestellen ging makkelijk,binnen paar dagen geleverd,hele vriendelijke man die het bracht! Hebben de plinten nog niet geplaatst maar ziet er goed uit! (Zwarte rechte plint 10cm hoog)

zoals gewoonlijk super goed

bestellen betalen binnen een week thuis wat wil een mens nog meer (ik niet)

Snelle, keurige levering, scherpe prijs

Snelle, keurige levering, scherpe prijs

Super, alleen jammer dat ze de kit vergeten waren te leveren. Wordt nageleverd.

Top, snel geleverd goeie prijs

Top, goed op hoogte gehouden van levertijd Vriendelijke en behulpzame chauffeur.

zeer goed

zeer goed

Redelijk

Mensen zijn netjes aan de telefoon en geven je goed antwoord, het enige wat ik vond is het lange wachten op het product 8 dagen zoiets hoort volgens mij op voorraad te liggen

Ik heb nog niks ontvangen!

Ik heb tot op heden nog niks ontvangen. Ben niet op de hoogte gehouden en weet niet wanneer het binnenkomt.

Snelle levering. Precies optijd

102 Hoefsetuin