goede levering

na mijn eerste bestelling die ik goed heb ontvangen, zal ik in de toekomst nog bij jullie bestellen.

Nette plinten, snel geleverd

ondanks de coronaproblemen en de feestdagen, zijn de plinten geleverd binnen de aangegeven besteltijd. Handig dat de kit er bij zit en wat verf.

Vooraf is afgesproken hoe laat ze zouden komen. Chauffeur heeft netjes van te voren nog laten weten dat ie er aan kwam. Zeer goed geregeld.

erg goed

Duidelijke communicatie, en afspraken die ook goed nagekomen worden en een nette vriendelijke bezorger. De volgende keer weer

Mooi materiaal voor een betaalbare prijs en snel en netjes geleverd

Heel erg goed

goede en vriendelijke services

goede kwaliteit en perfecte services

Goed contact, duidelijke website

Toppers, Levering was langer als gehoopt, maar de materialen kwamen goed en heelhuids aan!

Perfecte opvolging van de bestelling en snelle levering van de juiste producten!

mooi afgewerkte plinten

zeer mooi gelakte plinten en snelle levering. aanrader Top.

Prettige kennismaking

Efficiënt snel correct

Super mooie plinten. Vriendelijke bezorger.

Duidelijke website en goede informatie. Materiaal wat besteld is, ziet er goed uit. Prijs / kwaliteit prima op orde. Een ding wil ik wel kwijt. Er is bij de bestelling ruimte voor opmerkingen. Wel... ik gaf aan dat het materiaal gewoon op het erf gelegd kan worden, mocht ik toevallig even niet thuis zijn. Dan krijg ik bericht dat de chauffeur een half uur tevoren belt. Bij niet telefonisch opnemen van de klant wordt het bestelde materiaal niet geleverd en wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Wat wordt er met de opmerkingen gedaan? Zijn de opmerkingen dan overbodig? Verder niets dan lof.

Goede kwaliteit plinten en snel geleverd tegen mooie prijs.

Al eerder plinten besteld en nu weer besteld, de gegronde plinten zijn van goede kwaliteit tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Heel tevreden

Heel tevreden van de plinten heel stevig en mooie afwerking, service ook netjes verlopen chauffeur belt vriendelijk dat hij onderweg is netjes geleverd top

Correct

Correct en snelle levering

uitgebreide keuze aan plinten, snelle levering

In het verleden reeds plinten gekocht bij Plintenstunter. Er is een uitgebreide keuze aan plinten, al dan niet gelakt in een aantal standaard kleuren. Op de website is het eenvoudig navigeren naar het gewenste product, alsmede bestellen gaat eenvoudig. Via een T&T kan het verwerkingsproces van de order gevolgd worden in de fabriek alsmede bij de verzending. Vervolgens is bezorging is prima verzorgd, waarbij de bezorger 20-30 minuten voor aflevering zich telefonisch meldt. Zo hoef je niet in het ongewis te zijn omtrent de actuele levering.

Mooie plinten op een duidelijke site en vlotte levering.

Was een duidelijke site met mooie producten. De levering was op tijd en netjes aangeboden. de plinten zagen er prima uit!

Perfect !

Perfect op tijd , vriendelijke bezorger / chauffeur.

Goede, duidelijke en snelle service

Ik heb al diverse keren bij plintenstunter materialen besteld. Alle bestellingen zijn goed verlopen.

levering conform afspraak

Duidelijke site, goed te bestellen en snel geleverd

Goede kwaliteit en precies wat ik verwachtte

Dit was de derde keer dus dat zegt genoeg

Prima zaak goed geregeld

Snelle levering. Mooie producten.

Lambrisering besteld. Snelle levering en de montage kit wordt mee geleverd. Dus lekker makkelijk. Iets meer voorraad zou wel handig zijn.

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR