Correcte snelle levering en goede kwaliteit

Je krijgt op voorhand een mail wanneer het materiaal wordt geleverd. Je kan dit ook nog steeds aanpassen als het niet past. De chauffeur was zeer vriendelijk en de juiste materialen werden op de afgesproken dag geleverd. Top service

Snel en goed!

De levering van mijn bestelling was sbel en goed, en ook het afleveren verliep prima.

Top! smellere levering!

Na de bestelling netjes geïnformeerd over de voortgang. Snel geleverd, vriendelijke chauffeur.

Goede prijs, vlotte levering

Goede prijs, vlotte levering

Netjes en snel geleverd

Plinten netjes en snel geleverd. Montagekit gratis erbij geleverd, chauffeur belde netjes dat hij over een half uur bij ons langs zou komen. Zou zeker nog een keer bestellen bij Plintenstunter.

Correct en kwaliteit

Na 2x te hebben besteld bij dit bedrijf is mijn indruk van dit bedrijf dat ze gestructureerd werken. Ook leveren ze alles op tijd af. En de plinten zien er netjes en met onbeschadigde verf eruit.

Geheel naar verwachting

Op tijd en keurig afgeleverd

Snelle levering, degelijk materiaal, goed telefonisch bereikbaar, goede prijs, vriendelijk personeel zowel telefonisch als bij bezorging. Tweede keer dat we hier besteld hebben en gaan dit zeker volgende keer weer doen.

Kwaliteit

Mooie plinten. Goede kwaliteit en mooi netjes en volgens afspraak bezorgd

Dit was een ervaring van 200%

Dit was mijn eerste bestelling. En zeker nog eens voor een volgende keer. Ik zou willen dat er meer bedrijven waren die dit ook zo zouden moeten doen. Ben zeer tevreden over de kwaliteit en service van de Plintenstunter. En petje af voor de Bezorger.

Uitstekende aflevering van de bestelde plint

Uitstekende opvolging van de door mij geplaatste bestelling.

Snel, makkelijk eenvoudig

Makkelijk besteld en super handig. Binnen enkele dagen door eigen chauffeur Binnen zonder gedoe van postnl, dhl etc.

Prima service en snel besteld.

makkelijk besteld en betaald. Net contact via de mail en keurig op tijd geleverd.

uitstekend

snelle levering, vriendelijke besteller

Alles is precies verlopen zoals toegezegd

Afgelakt en wel besteld. Mooi afgewerkt!

Top goed geregeld

Ben zeer tevreden Ook het contract met de bezorgdienst Is prima

Mooie kwaliteit voor een nette prijs en super snel geleverd ook in het coronatijperk!

Compleet netjes volgens afspraak geleverd.

De plinten waren netjes verpakt, de chauffeur bracht ze zelfs binnen wat een fijne service ! De plinten waren keurig gelakt, zonder strepen en of druppels. Ook bij het op maat zagen van de plinten bleef de lak op zaak snede goed zitten wat wat een bevestiging is van goede lak aanbreng. Betrof een bestelling van 35 stuks gladde plint 12 mm x 100 mm van 2,44 m lengte. Kort om, kan ze aanbevelen.

Snelle levering!

Snelle levering , goed product

Geen intracommunautaire leveringen

Eerst wel , dan toch niet

Goed contact en prima materiaal

Na een (deels) beschadigde levering prima contact gehad en zijn wij tot een oplossing gekomen zonder gedoe.

Afspraken volledig nagekomen/ prijs kwaliteit top

Voldaan aan de verwachtingen

102 Hoefsetuin