Alles is volgens afspraak verlopen

Goede website, mooie producten en de juiste prijzen.

Prima product

Goed product. Lengtes van 2.70 als standaard zou ook fijn zijn.

Gewoon in 1 woord goed!

Goeie kwaliteit plinten ,had verwacht ze nog een keer te moeten verfen,maar we vonden ze eigenlijk al heel mooi, dus niks meer wen gedaan. Meevaller!

Prima, super dat de chauffeur even belde om aan te geven dat hij onderweg was.

Grandioos

Uitstekende webwinkel met duidelijke informatie. Ondanks Corona drukte toch supersnel geleverd. Prima !!

uitstekende kwaliteit

Veel keuze in maten en kleuren. Snelle levering .

Top !!

Snelle reactie op mail Duidelijke offerte Correcte aflevering Top !!

Plinten

Plinten besteld, snel geleverd naar Belgie zelfs in drukke periode tijdens lockdown. Mooie plinten... aanrader

Super goed bedrijf!

Mooie plinten. Snel geleverd, door vriendelijke chauffeur!! Netjes van te voren gebeld en op afgesproken tijd was hij er! Top!!

Snelle reactie, goede levering

Goede eerste ervaring. Bestelling geplaatst en snel geleverd. Informatie vooraf over de levering was redelijk en uiteindelijk mooie plinten ontvangen. Toch jammer dat de plinten niet geheel overeen komen met t silhouet van de site. Daarom geen 5 sterren.

Mooie plinten snel geleverd

Overzichtelijke site, mooie plinten, netjes en snel geleverd.

aangenaam verrast

De levering verliep vrij vlot. De producten werden geleverd tot onder de carport. Op het eerste zicht ziet de lambrisering er steviger uit dan verwacht. Deze moet echter nog geplaatst worden. De leverancier was vriendelijk en behulpzaam.

goedprodukt,goede service en snelle levering

Bestellen ging gemakkelijk en de levering was snel prima.

Goed geholpen ook aan telefoon

super altijd keurig op tijd en geweldige vriendelijke chauffers

geweldig

Alles perfect in orde

De derde keer dat ik als Vlaamse klant materiaal bestel, steeds netjes op voorhand gebeld bij levering, goede kwaliteit

zeer correct en verzorgde levering

op voorhand verwittigd van aankomst. verzorgde levering zoals de vorige keren.

Goed vriendelijk

Michel heeft ze keurig afgeleverd

Ik

Komen afspraak goed na en keurig geleverd

Makkelijk te bestellen, goede levering, levertijd beetje lang

Zeer tevreden over mijn bestelling bij plintenstunter.

Kwalitatieve plinten tegen supervoordelige prijs, prima geleverd op afgesproken tijdstip.

Prima, meer kun je niet verwachten

Bestelling geplaatst, prima communicatie, adequate levering, kwalitatief overeenkomstig aanbod, meer kun en mag je niet eisen. Aanrader dus.

Correct opgelost

Onze bestelling is niet helemaal juist geleverd, maar de mensen van de klantenservice hebben ons vriendelijk en goed geholpen. Oplossinggericht gewerkt. Waar gewerkt wordt, worden wel eens fouten gemaakt. Het gaat erom hoe en op welke manier het wordt opgelost.

Wij zijn uitermate tevreden

Plinten keurig verpakt Op tijd geleverd Levering zelfs eerder dan verwacht

Product is prima, service en contact slecht

Ben je de hele dag thuis word je gebeld dat ze pas over 1 week komen omdat vandaag niet lukt.. niet de juiste persoon die belt met wie je ook iets kunt plannen of regelen. Krijg je 3 dagen later pas laat op de middag mail dat ze volgende dat komen leveren.. slechte klant communicatie als je het mij vraagt! Product is overigens prima.

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR