Mooi product

Het product is prachtig, alleen de leverkosten en levertijd vind ik wel wat bedenkelijk. Nu geven ze aan dat het product na bestelling geproduceerd wordt, dus, dan, oké, 8 dagen, vooruit, maar ik heb nu voor een stukje plint van 21 cm, bijna €20,-- betaald, Ja, mijn keuze, maar toch, zou allemaal misschien net wat efficiënter kunnen. Maar, nogmaals, producten zijn prachtig.

nette plinte en snelle levering

Plinten zien er mooi en netjes uit. Ben tevreden over de kwaliteit. Levering was snel.

Snel netjes prima

Prima makkelijk bestellen nette levering keurig op afgesproken tijd

aflevering netjes en op rijd

zoals gezegd aflevering keurig op tijd netjes gebeld door de vriendelijke chauffeur... alleen jammer dat het potje verf er niet bij zat met de juiste verfkleur . mvg j.meilof

vlot en correct

Sneller qua datum geleverd dan in de initiële mail. Alleen buiten het tijdsvenster geleverd dat in de verwittigingsmail stond. Geen groot probleem, en de chauffeur belde een half uur op voorhand dat hij onderweg was. Beleefde jongeman trouwens.

Beetje jammer

Deze week gebeld om een ander telefoonnr doorgegeven ivm de levering. Dit zou doorgegeven worden aan de chauffeur. Helaas is dit niet goed doorgekomen, en werd het verkeerde nr gebeld. Gelukkig is het goed gekomen, maar betere communicatie in het bedrijf zou goed zijn.

Op vrijdag 16 gegronde plinten besteld. Deze werden de donderdag er na keurig afgeleverd en zagen er prima uit. Voor herhaling vatbaar.

Snelle service!

Vlotte service, goede communicatie.

Topper!

Top-iets!

snelle levering.

zeer tevreden

Helemaal top snelle site en goede levering

Zie boven

Heel goed,

Online besteld, werd per mail goed gecommuniceerd wanneer de bestelling zou zijn. Ik kreeg de bestelling mooi op tijd.

Prima afspraak en levering

Perfecte plint voor perfecte prijs

Vlotte levering. Goed gegronde plinten. Prijs is zeer scherp.

goede afspraak

alles netjes geregeld

Onbeschadigd geleverd

Werd netjes van tevoren gebeld dat de bezorger eraan kwam

Voor een goede prijs snel geleverd.

Voor een goede prijs snel geleverd.

prima service tegen een schappelijke prijs

Goede prijzen, snelle levering en er wordt echt iets gedaan met de mededeling die je bij je bestelling plaatst

Voor herhaling vatbaar!

Kwaliteit plinten! Werd geleverd ruim binnen de levertijd van 19 tot 21 werkdagen. Ben zeer tevreden!

Zeer content

Dit is de tweede keer dat ik plinten besteld heb bij de plintenstunter en voor de tweede keer zeer tevreden goed verpakt en netjes op tijd geleverd

Snel, behulpzaam en betrouwbaar

Toppie

Prima plinten, goede prijs. Aardige mensen.

perfect

goede kwaliteit, communicatie en levering

Fantastische plinten

Mooie plinten, supersnelle ontvangst.

Nog steeds top service

Heb hier nu voor de 4e keer plinten besteld in een aantal jaar tijd, dit had ik niet gedaan als het niet top service met een goed product was. Mooie plinten, snelle levering, je wordt netjes gebeld wanneer de chauffeur er is. Ik zeg ga zo door!

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR