Goede prijs en kwaliteit, snelle levering.

Goede service, snel reactie.

Levering op afgesproken tijd. Snelle service

slecht verpakt

De plinten die ik besteld had zaten niet beschermd met het gevolg dat ze beschadigd toegekomen zijn. Witte plinten waar enkel aan de uiteinden beetje folie zat om de plinten samen te houden. Het kan toch niet dat jullie daar nog geen klachten over gehad hebben,he.

Vd 2e keer duurt de levering erg lang

Ik heb de 1e keer plinten besteld na lang wachten eindelijk kwamen ze op 20nov na 15 dagen Maar ik had zelf de verkeerde besteld dus 20 nov meteen nieuwe besteld en de andere worden mee retour genomen als de nieuwe komen Maar straks gebeld kan nog wel 14 dagen duren 19-21 dagen is erg lang Ondanks mijn eigen foute bestelling vind ik het erg lang duren verbouwing is klaar op de plinten na dus hoop vd kerst klaar te zijn En wat ik al eerder heb gemeld als je besteld staat er 2-5 dagen na afrekenen duurt dat dus bijna 3 weken Dat vind ik minpunt nu maar hopen dat ze eerder komen kunnen niet verder niks kan op zijn plaats maar goed het zou snel opgelost worden maar bijna 3 weken had ik niet verwacht hoop dat het wachten beloond word

correcte levering en snel

materiaal voldeed volledig, verpakking en levering zonder beschadigingen.

Prima kwaliteit/prijs verhouding

Besteld en volgens de productieafspraak geleverd met een uitstekende bezorging.

Geweldig en een super mooi product

Super goed

Goede producten en service!

Door het hele huis (oude langgevel boerderij) hebben we plinten besteld. Zowel plafond sierplanten als ook de vloerplinten (monumenten plint). Erg tevreden over de kwaliteit en levering. De service is ook prima in orde. Er ontbrak een tube montagekit, deze werd een dag later nageleverd.

Nette service!

Zat een beetje in over de levering, omdat je hier voor thuis moet zijn. Uiteindelijk nergens voor nodig geweest! Ruim van te voren een mail gekregen met een datum waarop de koerier kon komen. Zo had ik de tijd om wat te regelen met werk. Op de dag van de levering belde de chauffeur netjes door hoe laat hij er precies zou zijn. Pakket was netjes verpakt en chauffeur wilde het zelfs voor me naar binnen tillen.

Bestelling en levering zeer vlot

Bestelde artikelen keurig ontvangen. Correcte afwerking

alles top!

uitzoeken op de site was eenvoudig. De geleverde plinten voldoen volledig aan de beschrijving, de levering was vlot en keurig volgens afspraak. kortom ik ben zeer tevreden!

Je krijgt wat je verwacht!

Levertijd was iets langer dan verwacht, maar verder alles in orde! Had 3 beschadigde plinten, maar die heb ik dan verzaagd voor kleinere stukjes... wel één tube lijm extra nodig gehad, maar dat is ook erg afhankelijk van je bezetting en de muur...

keurig volgens afspraak geleverd, vooraf netjes gebeld.

zie boven. 100% tevreden

Inorde

Ik kon de status en levering van de bestelling goed en makkelijk opvolgen. De levering verliep zoals aangegeven en afgesproken. Een weekje na de levering van mijn eerste bestelling heb ik een tweede bestelling geplaatst met exact dezelfde plinten. Ik had bij de nabestelling per ongeluk plinten zonder afwerk/laklaag aangeduid (eerste bestelling was mét laklaag) en had dit pas door toen de plinten geleverd werden, toen ik ze uit de verpakking haalde. Jammer dat Plintenstunter op deze vergissing (van mij) niet anticipeerde. Desondanks een goede ervaring en goede en correcte prijs/kwaliteit.

Prima communicatie qua levering, mooie strak gegrondverfde plinten

De plafond sierlijst valt iets anders dan ik had verwacht. Betere/meer foto's kunnen wellicht meer duidelijk maken.

Ben dik tevreden.

Plintenstunter is alle beloftes nagekomen.

Mooie plint, en keurig en vriendelijk bezorgt, een aanrader!

Mooie plinten en keurig volgens afspraak bezorgt.

Snelle levering...dus niet!!!

Plinten op kleur besteld omdat ze een snelle levering zouden hebben. Dag na de orderbevestiging een mail dat het 17 dagen gaat duren en geen herroepingsrecht om dat ik afgelakte plinten heb besteld. Heel jammer, misschien eerlijk op de site vermelden dat het bijna een maand (17 werkdagen is 3,5 week) kan duren. Ps een 6 gegeven omdat anders de review niet eens direct geplaatst wordt.

Prima en snelle service

Kwaliteit voor een lage prijs.

Goed en netjes afgeleverd

Goed en netjes afgeleverd

Uitstekende kwaliteit

Vlotte bestelling, goede service, correcte prijs ~ kwaliteit

Prima contact en service

keurig afgelakt en snel geleverd

keurig verpakt en gratis plintenlijm

Prima product, goede prijs en vlot geleverd.

Makkelijk besteld via de site, mooie sierlijsten en snel en gratis bezorgd door een vriendelijke bezorger.

goede afspraken, degelijk materiaal, op tijd geleverd

vlotte verwerking van onze bestelling, goede kwaliteit van de plinten. vlotte levering.

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR