Prima. Over alle stappen in proces goed geïnformeerd en een vriendelijke bezorger.

Netjes verpakt mooie gelakte plinten

Redelijke levertijd

Fijne telefonische klantenservice, en directe nalevering

Site en klantenservice ruim voldoende. Geschikte dag vinden voor de levering was wat beperkt vanwege de corona maatregelen maar uiteindelijk goed gekomen. In eerste instantie was men de k kit vergeten mee te leveren, maar goed opgelost en 2 dagen later alsnog binnen.

Super goed bedrijf

Plinten besteld netjes geverfd en afgeleverd

Makkelijk bestellen en fijne afspraak qua levering

Alleen ik moet ze nog uitpakken en er tegenaan maken.

snel, deskundig

Alles keurig volgens afspraak geleverd.

Bestelling ging vlot en keurig emails terug van de bestelling en levering. Levering volgens afspraak en keurig van te voren gebeld. Een bedrijf om zaken mee te doen.

prachtige plinten

Ik heb plinten besteld in een RAL kleur. Ze zijn mooi gespoten en werden keurig verpakt netjes aan de deur afgeleverd. Geen gesjouw met plinten in mijn wagen en nog het fijnste van alles: ik hoef ze zelf niet te verven! Op maat maken, lijm erop en klaar! Uitstekende kwaliteit plint in kleur voor een betaalbare prijs

2e maal een bestelling geplaatst, en wederom super snel en netjes geleverd. Mooie kwaliteit. Geef jullie een 10

Vlot

Vlotte bestelling en levering. Zeer degelijk materiaal.

Zeer goede service!

Ik had een probleem bij de betaling, ik werd heel snel geholpen en het werd daarbovenop super snel geleverd: top! + de plinten zijn exact zoals beschreven :-)

Volgens afspraak en adequate levering.

Duidelijke website en bestelling volgens mijn opdracht uitgevoerd. De plinten werden op een correcte manier geleverd. De plintenstunter is een aanrader, ook gezien de prijzen!

Goed genoeg, maar kan beter.

Na online de plinten uitgezocht te hebben, kan je helaas enkel in het winkelmandje bij opmerkingen je gewenste kleur doorgeven?! Dit werkt wat omslachtig zeker als je dat niet weet, maar werd na een mailtje wel super opgelost! Afgelopen week kwamen de plinten binnen, keurig verpakt compacte bosjes van 4 met tussen elke plint een folie. Enige echt minpunt. Als je afgelakte plinten verkoopt, zorg dan dat ze na het gronden op zijn minst nog eens geschuurd worden, alvorens ze af te lakken... ze zijn grof/ruw van structuur terwijl ze zoveel mooier en gladder waren geweest door er nog even een schuurpapiertje langs te halen. Verder, prima geprijsd, bezorging is prima, Zorgvuldigheid met de plinten etc prima

Snelle levertijd

Ruim 41 plinten besteld op kleur en het was al binnen 10 dagen geleverd. Top service en prachtige mooie afgewerkte plinten.

Perfect product ziet er keurig uit goed verpakt Top

Optijd geleverd aardige en correcte bezorger Ben zeer tevreden.

Niets op aan te merken!

Plinten na 2 weken ontvangen. Goed om te zien hoe het proces verloopt via de status update. Mooie plinten netjes afgelakt en nog tubes montagekit erbij... Kan niet beter.

Top geleverd goed product

Duidelijke communicatie,, afspraken worden nagekomen, vriendelijke bezorger, mooie kwaliteit plinten!

1e keer plinten besteld, order is correct uitgeleverd, wij gaan vaker bestellen

Netjes, correct gewoon goed...!!!

Snel, correct, netjes geen beschadigingen. Top.

prima geregeld

Netjes geleverd en op tijd

Snel gevonden, duidelijke foto van het materiaal op afgesproken tijd geleverd

Gewoon goed

Normale bezorgkosten voor plinten van 2 meter lang. Chauffeur van bezorging belde 10 min. Voor afleveren bestelling.

perfekt

Alles zo als verwacht en beloofd was

super te vreden

prettige webshop met kwaliteitsproducten en degelijke service en communicatie zoals het hoort (daar mogen er nog veel een voorbeeld aan nemen)

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR