Perfecte afspraken en prima geregeld.

Ga zo door met de service Heel snel geleverd.

Netjes en snel geleverd

De plinten zijn netjes met de gelakte kanten naar binnen gekeerd zodat beschadigingen niet voor kunnen komen.

Top!!!

Niks op aan te merken. Alles was in orde

Knappe service

Bestelling zeer snel geleverd en goede kwaliteit prijs verhouding + gratis montagekit bijgeleverd, waarom nog ergens anders bestellen ?

uitstekende service en keurig op tijd bezorgd.

de plinten zijn van een prima kwaliteit.

Gewoon netjes en goed geleverd

Strakke plinten 2x voorgegrond

Goed geleverd volgens afspraak. Chauffeur belde netjes voor de levering. Zeker een volgende keer mochten we iets nodig hebben.

Prima materiaal, goede leveringsservice.

De bezorger hield me goed op de hoogte van opgelopen vertragingen door drukte op de wegen. Enige minpuntje is dat van de plinten die ik uitgezocht heb maar een lengtemaat was.

Prima conform afspraak geleverd

Helaas was de daadwerkelijk levering veel later dan gepland, maar dat lag aan de corona crisis en het leveren van maatwerk.

makkelijk bestellen in de goede kleur

ze houden je goed op de hoogte van de voortgang omtrent de levering, het duurt wat langer als je de plinten op kleur besteld. Prima idee dat de bezorger een half uurtje voor aankomst even belt!!!

Mooie plinten, prima prijs

Bestelling zoals verwacht. Tevreden met de plinten!

Verpakking

De verpakking had beter gemoeten veel beschadigingen aan de kopse kanten

Mooie kwaliteit plinten met een maar

Levertijd niet duidelijk. Wat is snel? Ik vond het persoonlijk net 1 week te lang duren voor snel. De tijdsschema van de chauffeur klopte niets van. Bijna twee uur na het beoogde tijdsschema stond hij op de stoep. Ik had 3 plinten op kleur besteld met een verfpotje. Die laatste is wel nodig omdat er al 1 plint met beschadigingen in de verpakking zit. Als ik weer plinten nodig heb zou ik wel bestellen maar niet meer op kleur.

Prima artikel en prima levering

We kregen keurig een berichtje wanneer de plinten geleverd zouden worden. Zeer snelle levering. De plinten ziener mooi uit Goed verpakt Kortom: zeer tevreden Een aanrader

Plinten goed aangekomen plus 2 X kluslijm

De bestelling kwam goed aan en het zijn mooie plinten. Van de 2 kluslijm was er eentje totaal verdroogd. Niets mee te beginnen. Ik weet dat die er gratis bij waren maar alsnog moesten we dus zelf een tube lijm erbij doen....

Bestelling geplaatst op 9 sept. Op 2 october nog niets ontvangen of gehoord.?op mijn vraag wanneer mijn bestelling zou geleverd worden kon men mij dat niet zeggen?het telefoontje vooraf aan de levering niet gehad.maar de kwaliteit lijkt op het eerste zicht wel ok.ze.zijn nog niet geplaatst.als blijkt dat het in orde is zal ik zeker overwegen om terug te bestellen.

goed geholpen

Super kwaliteit

Snelle.service en mooie hout hebben ze

Super service

Plinten besteld had wat vragen dus contact opgenomen en super geholpen.

Niet geleverd wat besteld was

Men had ook vooraf kunnen laten weten dat de zending incompleet zou zijn

Supersnel geleverd!

Plinten waren op een dag ingepland dat we niet thuis waren, nieuwe afspraak was ook snel femaakt.

Alles snel en accuraat geleverd, prima kwaliteit

Prima zaak, al meerdere keren materiaal besteld.

mooie plinten voor weinig geld

Betrouwbare onderneming die kwaliteitsvolle producten levert

Gebruiksvriendelijk site met een ruime keuze. Afspraken worden goed nageleefd, vriendelijk personeel. Zal zeker nog bestellingen plaatsen in de toekomst.

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR