snel, goed en niet duur!

MDF Plinten (15x70 en 12x55) voor een hele woning besteld, zag er kwalitatief goed uit, goed dekkende grondverf, geen beschadigingen, kortom zoals het hoort. Ik moet ze nog plaatsen, maar tot op heden geen minpunten. Goede info via mail over het bezorgen en een half uur voor levering gebeld door de chauffeur.

Correcte (proces)handeling en mooi product

Helaas was de lakkwaliteit niet in lijn met de rest van het product. Zwarte spikkels op enkele plinten en geen harde lak

Goed produkt, correct geleverd.

De plinten zijn precies zoals omschreven op de site, Ze zijn op tijd geleverd door een uiterst behulpzame chauffeur.

Correcte service.

Duidelijke site, correcte afspraak. Bericht wanneer de chauffeur gaat leveren. Kortom prima afhandeling.

Alles prima ze laten zelf bezorging achter waar je het zegt omdat ze zelf 5 min voordat ze er zijn opbellen voor het geval dat je niet thuis bent

Mooie plinten en op tijd geleverd voor een mooi prijs

Goede service! Het enige min puntje is dat er te weinig montage kit wordt meegeleverd.

waardeloos

veels te laat niemand neemt de telefoon op al een paar dagen . en heb me geld nog niet terug !!!! jammer

Prachtige plinten!

Vorig jaar de beneden verdieping voorzien van een nieuwe vloer en mooie hoge plinten van de Plintenstunter. Nu is de bovenverdieping aan de beurt en omdat we zeer tevreden zijn met de plinten beneden, hebben we weer dezelfde plinten besteld. Deze zijn net zoals de eerste keer snel geleverd.

Prima afhandeling en kwaliteitsvolle plinten!

Prima afhandeling en kwaliteitsvolle plinten!

Stipt op tijd geleverd! Heel vriendelijke bezorger!

Zeer tevreden!

Alles netjes en keurig geleverd volgens verwachting.

Goede service, vriendelijk personeel en prima plinten voor een mooie prijs. Mijn vriend zou thuis de plinten ontvangen, maar werd onverwachts weggeroepen voor zijn werk. De chauffeur vond het prima om de plinten netjes onder de overkapping in de tuin te leggen. Fijne service dus!

Snelle levering, keurig afgehandeld

Over de bestelling wordt je geïnformeerd en een half uur voor aflevering wordt je gebeld

Alleen zou wel graag een kortere tijdslimiet willen van bezorgen. Nu zouden ze na 12u komen maar ze kwamen pas om 17:50 door vind ik erg ruim.

Vriendelijke en goede bezorging

plinten zien er prima uit. snelle levering.

plinten zien er prima uit. snelle levering.

goede service

Wij hebben afgelakte plinten besteld en deze zagen er keurig uit. Snelle levering ondanks dat we een mail kregen dat het wat langer kon duren omdat onze plinten afgelakt moesten worden. De plinten hadden we dus eerder binnen. Keurig een telefoontje van de chauffeur dat hij over een klein half uurtje er zou zijn. Top.

Duidelijke afspraken, telefonisch contact was prima.

Duidelijk,correct en snel

Duidelijk website, correcte afhandeling en snelle levering. Bellen een half uur van te voren voor ze komen leveren. Topservice!

Fijne service en super snelle levering voor scherpe prijs!

Op dinsdag 9 juni jl heb ik pvc plinten besteld. Tijdens mijn bestelling heb ik bij de omschrijving aangegeven dat ik de plinten voor 23 juni jl nodig heb ivm de mensen die de vloeren en plinten bij ons kwamen leggen. Dag erna kreeg ik super snel reactie van Plintenstunter via mail dat er een levertijd van 10-11 werkdagen zit op deze plinten.. Tot mijn verbazing kreeg ik op 11 juni een mail dat de plinten op 17 juni jl geleverd zal worden, dus binnen 6 werkdagen! Ze hebben aan hun woord gehouden, deze plinten zijn op 17 juni op afgesproken tijdstip geleverd. Super blij met de service en zeer snelle levering voor zeer scherpe prijs !! In de toekomst zal ik zeker meer plinten bij Plinterstunter bestellen.

Wederom prima service

Besteld, keurig op de hoogte gehouden en een half uurtje voor aflevering gebeld. Alles binnen netjes verpakt en zijn voordelig in aanschaf met gratis montagekit.

een correcte uitvoering van de opdracht

gedaan wat gevraagd werd

in een woord gewoon : perfect

alles is gelopen en geleverd zoals afgesproken

Sneller dan verwacht waren de plinten binnen! Super kwaliteit

Netjes en goed geleverd op afspraak

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR