Beschadigingen op de gelakte plinten

Plinten zien er goed uit, helaas hebben verschillende van onze plinten beschadigingen in de lak. Jammer dat ik ze zelf moet gaan herstellen

Bestelling vlot en correct geleverd

Alles in orde materialen zoals gewenst

Opvolging en duidelijke communicatie voor en tijdens levering. Plinten goed en zorgvuldig verpakt Ter bescherming. Snelle levering. Heel tevreden.

Makkelijk uitzoeken, bestellen en een snelle en goede levering !!!

Zeer makkelijk te bestellen op de site, snelle levering en goede communicatie mbt levering !

Super tevreden!

Echt helemaal tevreden. Handige site, duidelijk en daarna super snel en netjes geleverd.

Zonder poespas snel geleverd

De website is duidelijk. De producten voldeden aan de verwachtingen tegen een acceptabele prijs. Klein aandachstpuntje, de chauffeur kwam niet binnen het aangekondigde tijdsblok leveren, dat kan door files of anderszins gebeuren, maar geef dan een berichtje dat het tijdsblok wijzigt.

Prima kwaliteit leveringsvoorwaarden afspraken gerespecteerd

Mooi product, goede kwaliteit

Mooie plinten en gelijk aangebracht.

PVC plinten zwart waren bij bouwmarkten in de buurt niet verkrijgbaar. Plintenstunter kon ze wel leveren en netjes door bezorgdienst afgeleverd.

Goed geregeld.

Goede en nette service.

Mooie plinten Netjes verpakt Ruim op tijd geleverd Keurige bezorger

stipte levering

stipte levering

vriendelijke chauffeur Goede service en erg blij met mn plinten .

Zeee goed

Mooie plinten en deurlijsten gekregen zonder beschadigingen omdat ze de voorkanten van de plinten en lijsten tegen elkaar doen snellere en goede levering Super volgende bestelling weer hier top!!!

zeer goed

wij kunnen niets ander zegen als dat als heel goed en netjes geleverd is wij zijn er blij mee

Top plinten

Hele goede ervaring alleen gratis bijgeleverd kit was niet genoeg. 2 tubes geleverd maar 2 tekort

Zelfs door een stomme fout van mijzelf bleven ze geduldig in ons e-mail verkeer en kon ik zonder problemen de plinten omruilen.

Nette, vlotte afhandeling.

Hele mooie afgelakte plinten thuis gekregen, prima kwaliteit en goede service.

goede kwaliteit voor een goede prijs, snelle levering

levering volgens afspraak

Snelle levering, goede service

Netjes gebeld vooraf, gratis kit en gratis bezorgen.

Goede kwaliteit

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Geweldig en snel service

besteld en binnen 3 dagen in huis,ziet er mooi uit

Toppie

Mooie plinten en zeer snelle levering

Prima bedrijf

Prima bedrijf, reageert snel op vragen + levering snel

Kon beter

Ik kreeg mijn plinten aan elkaar gepland met wat tape. Niet verpakt. Beetje onprofessioneel. Daarnaast kreeg ik de 1e keer nog montage kid erbij?

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR