Geweldige gasten!

Mooie producten, goede service!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Buitenzijde verpakking licht beschadigd aangekomen. Is achterkant van de plint. Gelukkig kunnen weg zagen/ niet nodig gehad. Betere bescherming van de hoekjes noodzakelijk

levring en afspraken correct

mooie linten, levering en afspraken hiervoor allemaal correct.

Bijzonder goede ervaring

Alles van bestelling tot levering keurig netjes verlopen,

Mooie plinten in de juiste kleur

Makkelijk besteld

Mooie kwaliteit en snelle levering!

Ik had plinten nog en dit bedrijf werd door een vriend aanbevolen. Veel keuze, mooie kwaliteit gekregen. En snel! Minimale levertijd was 15 dagen plus dat het nog een week langer kon duren ivm mijn wensen. Uiteindelijk kreeg ik al na vijf dagen bericht dat het de week erop bezorgd zou worden. Prima kwaliteit geleverd! Bedankt.

Geen goede communicatie

SUPER service. N.a.v. leverings communicatie, zijn de plinten n.a.v. een telefoongesprek binnen 1 dag geleverd. Complimenten aan de medewerkster van de klantenservice die alles in het vermogen heeft gesteld om de planning rond te krijgen. En ook complimenten voor de chauffeur. Hij was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Heel hartelijk dank voor deze goede service.

bijzonder tevreden met de bestelling en levering

de plinten moeten nog geplaatst worden dus wellicht handiger om de beoordeling in een latere fase te sturen omdat we de verwerking en kwaliteit nu nog niet kunnen beoordelen.

Er zaten wat beschadigde plinten bij! Gelukkig potje met verf erbij gekocht. Maar toch jammer.

Bedankt voor de snelle levering

Producten zijn onbeschadigd afgeleverd

Alleen de leverijd was iets te lang, maar wel kosteloos met lijm en kit.

uitstekend

mooi tijdig gebeld plinten niet beschadigd ofzo + zeer vriendelijke chauffeur!!!

Goede en snelle levering

Goede duidelijke web site top en de levering perfect en snel

Zeer goede ervaring met dit bedrijf en snelle levering

Zeer goede ervaring met dit bedrijf en snelle levering

Komen afspraken na

Mooi op tijd geleverd

Alles werd goed geïnformeerd en op de afgesproken dag geleverd. Qua prijs een van de goedkoopste!

Top snel en afspraken worden nagekomen

Top snel en afspraken worden nagekomen

Wachttijd wat lang.

Goede levering en op tijd

Ik had alleen voorafgaande aan de bestelling willen weten wat de leverduur was, want ik had ze eigenlijk sneller nodig

Fijn!

Alles verliep goed, bestellen gaat vrij gemakkelijk. Ik werd alleen niet gebeld door de bezorger, wat wel aangegeven stond in de mail. Maar hij was er gewoon op tijd, dus dat was allemaal prima.

Goede communicatie, product zoals besteld en verwacht.

Zie boven. En netjes 30 min voor levering bellen, ook fjjn.

Net product

Plinten die ik besteld heb zijn netjes afgeleverd. Product is zoals verwacht.

Prima, alles naar wens

Zowel de producten als de levering zijn helemaal naar wens.

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR