Pluspunten

Keurige communicatie i.v.m. levering in mijn schuur, netjes achtergelaten zoals afgesproken. Was zeer makkelijk overschilderbaar en genoeg kit!

Pluspunten

Perfecte levering. Het product voldoet aan de verwachte eisen.

Pluspunten

Afspraken nageleefd. Moesten een dag eerder noodgedwongen het leveringsadres wijzigen: deze firma maakte daar geen probleem van.

Pluspunten

Correcte en snelle levering

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteitverhouding, levering volgens aangegeven termijnen. We hebben 2x een lading besteld. De eerste keer was alles goed. In de tweede lichting zaten er gekke vlekken op de plinten en dat was vervelend omdat we afgelakte plinten hadden besteld. Dit is toen netjes en snel opgelost door Plintenstunter.

Pluspunten

Snelle levering, goeie kwaliteit.

Pluspunten

Top producten en service

Pluspunten

Zeer mooie, gelakte plinten ontvangen Overzichtelijke website Heldere en snelle communicatie Werd bezorgd binnen het aangegeven dagvenster Vriendelijke chauffeur/bezorger

De gratis meegeleverde kit was niet meer te gebruiken doordat die uitgehard was.

Pluspunten

Snelle levering, plinten precies zoals beschreven

Pluspunten

Snelle, correcte afhandeling.

Pluspunten

Plinten zijn netjes en tijdig zoals besteld geleverd. Geen beschadiging aan de plinten dus top!

Voor dit moment geen verbeter momenten

Pluspunten

snel geleverd en prima plinten

Pluspunten

Ze hebben me geholpen met berekenen hoeveel meter ik nodig had en dat n.a.v. de plattegrond. Geweldig, was ik erg blij mee!

De plinten werden zonder bescherming geleverd. Gelukkig was er niets beschadigd maar beter voorkomen dan genezen toch?

Pluspunten

Snelle levering! Vriendelijk

Pluspunten

Zowel kwaliteit als aflevering waren prima in orde.

Er werd te weinig lijm bij geleverd, of misschien gebruikte ik te royaal. Misschien een idee om instructie over lijmgebruik bij te voegen, dan wel om ruimer te leveren. Motto: als je het doet doe het dan goed...

Pluspunten

Top product. Fijne snelle levering met duidelijke afspraken.

Omdat de producten op de 6de etage waren deed de bezorger deze niet naar boven brengen. Hier heb ik begrip voor. Maar op de vraag om ze in de kelderbox te plaatsen. Wat 5min werk is, kreeg ik als antwoord geen tijd en werd mijn oude moeder ermee opgezadeld. Erg onprettig dus.

Pluspunten

prima geholpen

geen idee

Pluspunten

Snel leveren

Misschien standaard lakstif bij leveren ik heb ondanks de goede verpakking toch wat beschadigingen aan het eind van de ronde kant.

Pluspunten

Super vriendelijke mensen Snelle reactie bij vragen of opmerkingen Zeer tevreden over de materialen

Pluspunten

Nette levering, op tijd , goed verpakt mooi product en uitstekend afgelakt!!!

Pluspunten

9.5

Pluspunten

Snelle correcte levering!!!

Pluspunten

Snelle en efficiënte communicatie. De afspraken m.b.t. de leveringswijze werden 100% gevolgd. Ook de timing was zoals afgesproken.

geen

102 Hoefsetuin