Plinten in verschillende opties bestelbaar, zien er erg mooi uit en worden snel bezorgd met nog kit erbij ook
Beste Iris, Dank je wel voor het mooie compliment. Team Plintenstunter
Bestelling verliep soepel, product goed aangekomen waardoor geen verdere problemen werder ondervonden.
Fijn dat alles goed is verlopen. Team Plintenstunter
Prima service, snelle levering en mooi dat de kit er al bij zit.
Alles in één keer compleet, zodat je direct aan de slag kan. Bedankt voor je beoordeling. Team Plintenstunter
Plinten ontvangen, keurig afgelakt en netjes verpakt! Dik tevreden!!
Beste Reindert, Veel plezier van de plinten. Erg fijn dat je tevreden bent. Team Plintenstunter
Op tijd geleverd en goede kwaliteit.
Bedankt voor je positieve review Arie. Team Plintenstunter
Ik zal de plinten helemaal moeten verven.
Beste Johan, We betreuren het om op deze manier te moeten horen dat je niet tevreden bent over onze service. Onze klantenservice heeft al meerdere malen geprobeerd contact met je te krijgen, maar dit is nog niet gelukt. We zullen het nogmaals proberen, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Team Plintenstunter
Snelle levering. Word netjes gebeld van tevoren.
Dank voor je positieve feedback. Team Plintenstunter
Bestelling ging netjes vind ik alleen erg prijzig en dat word het ook als je dan iets wil terugsturen kortom dan word het kostbaar en omslachtig echter de bezorging gaat wel stukke beter dan de standaard pakketdiensten . Verder nette prijs/kwaliteits verhouding.
Beste Silvio, Goed om te lezen dat je blij bent met de kwaliteit van onze producten en tevreden bent over de service. Team Plintenstunter
Goede ervaring
Dank voor je positieve reactie. Team Plintenstunter
Voldoet aan verwachtingen.
Goed dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Hier streven wij naar. Team Plintenstunter
Dank voor je positieve beoordeling Bram. Team Plintenstunter
Heel netjes!
Dank je Roger! Team Plintenstunter
Alles naar eens, ik ben goed geinformeerd wat ik zeer waardeer.
Goed om te horen Greet, bedankt voor je reactie. Team Plintenstunter
top
Bedankt voor de sterren!
Alles top
Beste Marc, Dank je wel. Team Plintenstunter
vriendelijke bezorging alles is zeer goed verpakt en ziet er goed uit.
Beste Richard, Dank je wel. Team Plintenstunter
Ik had al overzet plinten besteld maar heb er nog meer nodig . Duidelijke site. En beter uitgerust in plinten dan de diverse bouwmarkten . En keuze uit RAL kleuren afgelakt. Tsja , gewoon een goed betrouwbaar bedrijf met duidelijke levering afspraken . Van harte aan te bevelen !
Beste Ruud, Dank je wel voor je mooie woorden. Team Plintenstunter
Makkelijk correct s el
Beste Peter, Dank je wel. Team Plintenstunter
Prachtige afwerking
Beste Ad, Hartelijk dank voor het compliment. Team Plintenstunter
Nu 2 x plinten besteld hier prima bevallen ga er zeker vaker bestellen
Beste Fabian, Dank je wel voor het vertrouwen. We zien je volgende bestelling verschijnen. Team Plintenstunter
Goede communicatie, snelle levering Kwalitatief goed product
Beste Hans,, Hartelijk dank voor je compliment. Team Plintenstunter
En een koker kit gratis er bij om de plinten te monteren
Beste Mike, Dank je voor het compliment. Team Plintenstunter
Had 14 plinten besteld, deze gingen worden geleverd op 10juni. 10juni zie ik dat er maar 7 plinten geleverd zijn en sindsdien ben ik nog steeds aant het bellen om de rest van mijn bestelling te krijgen maar nog steeds niks
Beste Bert, Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Inmiddels is er contact met u opgenomen en is u verteld dat wij dit gaan oplossen. Team Plintenstunter
Plinten en deurlijsten besteld. Snel geleverd en mooie kwaliteit. Plinten zijn al gegrond dus makkelijk om deze te lakken. Op voorhand even een vraag gesteld en deze werd netjes beantwoord. Zeer tevreden en zou hier zeker opnieuw bestellen!
Mooie plinten en mooi in de grondlak en de levering was netjes op tijd. Dit is al de derde keer dat ik hier bestel en begrijp niet waar de negatieve klachten vandaan komen. Als ik nog plinten nodig heb bestel ik zeker bij de plintenstunter.
Beste Ad, Dank je wel voor je mooie woorden en het vertrouwen. We zien je volgende bestelling tegemoet. Team Plintenstunter