Pluspunten
Mooie producten, goede prijs en snelle levering. Ook de gratis meegeleverde kit is van top kwaliteit.
Plinten besteld. Volgens de site binnen 5 dagen geleverd. Na 7 dagen zelf gebeld waar de plinten bleven. Werden de 8e dag geleverd. Ik heb de plinten afgelakt besteld. Toen ik de plinten uit de verpakking haalde waren van de 6 plinten maar 2 plinten afgelakt. De rest was alleen gegrond. Ook de folielaag was van 2 plinten beschadigd. Na meerdere malen telefonisch contact en via de mail zouden de plinten opgehaald worden om opnieuw gelakt te worden. Dit is ondertussen al weer 10 dagen geleden. Heb de plinten zelf maar opnieuw afgelakt.
Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met onze service. Ik heb uw order er bij gezocht en zie inderdaad dat er reeds contact met u is geweest. Op de gelakte producten die u had besteld zit een levertijd van 5-8 werkdagen. Ook kan ik zien dat we uw klacht hebben op kunnen lossen door u geld terug te gaan storten voor de lak kosten. Ik hoop dat we hiermee uw klacht toch nog hebben opgelost.
Pluspunten
Goedkoopste ( tenminste die ik kon vnden)
VerbeterpuntenToch ff iets betere kwaliteit leveren, de begin en end delen van de plinten zijn slecht geschilderd, verdikkingen/plekken, en dan ook echt op alle 29 bestelde plinten. Ook zit er een krom geperste plint tussen....
Wat vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent over de geleverde plinten. Ik heb het geprobeerd uit te zoeken maar ik kan ook geen klacht vinden met dit aantal plinten. Misschien kunt u ons even een e-mail sturen naar [email protected] met daarin de uitleg van uw klacht onder vermelding van uw ordernummer. Dan gaan we kijken wat we eventueel alsnog aan uw klacht kunnen gaan doen. Wij horen graag van u!
Pluspunten
Snelle levering, normale bezorgkosten, goede prijs.
Pluspunten
Prettige site en duidelijk over de levering. werd door de chauffeur een uur vantevoren gebeld. Prima service!
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit (tegen een goede prijs). Een half uur voor levering verwittigd.
Pluspunten
Bestelling verliep klaar en duidelijk. Opvolging van het order was perfect. De levering was correct en de leverancier was zeer vriendelijk.
VerbeterpuntenDoe zo verder, een voorbeeld voor vele anderen
Pluspunten
Vlotte levering, vriendelijk
Geachte heer Vandamme, Wat vervelend om te moeten lezen dat u een andere plint heeft ontvangen dan u verwachtte. misschien dat er iets fout is gegaan met de levering omdat de gladde plint inderdaad geen randje hebben. Graag zouden we willen kijken wat er eventueel mis is gegaan. Bent u in de mogelijkheid om ons een duidelijke foto van de ontvangen plint te mailen zodat we kunnen uitzoeken wat er misschien niet goed is gegaan? Deze foto kunt u sturen naar [email protected]. Bij voorbaat dank.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit. Afspraken duidelijk, verpakking ok
Pluspunten
-Snelle levering -Scherpe prijzen -Goede kwaliteit -Vriendelijke bezorging
Verbeterpuntenkeep up the good work
Pluspunten
Mooie kwaliteit tegen een goede prijs, bovendien nog snel geleverd ook. Aanrader.
Pluspunten
snelle levering, goede prijs
Pluspunten
Snelle levering en doen wat er afgesproken is.
VerbeterpuntenIk had afgelakte plinten besteld zodat ik het zelf niet hoefde te doen, maar over het lakken ben ik niet helemaal tevreden.
Geachte heer Neijs, Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de afgelakte producten die u heeft besteld. Ik heb het even nagekeken maar kan hierover helaas geen contactmoment of klacht vinden. U kunt altijd contact met ons op nemen per e-mail met betrekking tot uw klacht ([email protected]). Mocht u hiervoor kiezen ontvangen wij deze e-mail graag samen met wat foto's van de plinten die niet netjes gelakt zouden zijn.
Pluspunten
Alles heel vlot verlopen en bestelling helemaal in orde!
Pluspunten
Alles goed
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Op het eerste gezicht snelle levertijden, ruime keuze en goede prijs/kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenHeldere communicatie, verwachtingen duidelijker managen en afspraken nakomen. Nadat de bestelling zondag was geplaatst en we aan hadden aangegeven dat het heel fijn zou zijn als deze vrijdag/zaterdag geleverd zouden kunnen worden, kregen we maandag reactie dat de levertijd 5-6 werkdagen zou zijn. Dat hadden we ook gelezen, dus gerekend op bezorging op zaterdag/maandag. Na een telefoontje vanuit ons vandaag (vrijdag) blijkt dat de plinten vandaag pas afgelakt worden? Wanneer we in de orderstatus kijken, is deze reeds afgelakt op 18 juli, ingepakt op 19 juli en wederom afgelakt op 20 juli?! Bestelling komt op z'n vroegst woensdag binnen. Dat zijn min. 8 werkdagen. In verband met tijdsdruk hebben we bewust voor Plintenstunter gekozen, 5-6 werkdagen bezorgtijd voor afgelakte plinten. Helaas kunnen ze dat dus niet waarmaken. Zeer teleurgesteld en met de handen in het haar vanwege de overige verbouwingswerkzaamheden die nu uitlopen.
Goedemorgen, Wat vervelend om te moeten lezen dat u niet tevreden bent over de levertijd. Ik heb het even opgezocht voor u en zie inderdaad dat we iets te laat hebben geleverd. Dit kwam doordat bij het inpakken van de plinten op 19-07 uw plinten werden afgekeurd door onze kwaliteitscontroleur. Daarom zijn uw plinten op 20-07 opnieuw afgelakt. Wij hebben daarna uw producten op Dinsdag de 24e bij u geleverd, helaas 1 dag te laat. Wij hebben er voor gekozen om u goede producten te leveren in plaats van producten op tijd te leveren waar u hoogstwaarschijnlijk niet tevreden mee was geweest. Nogmaals onze excuses hiervoor.
Pluspunten
Prima materiaal en correcte en tijdige levering.
Pluspunten
Keurige update van status order, snel geleverd
VerbeterpuntenPlibten opgestapeld zonder folie tussen de plinten. Moest hard trekken om de plinten van elkaar af te trekken, gelukkig zonder beschadiging.
Pluspunten
Keurig op tijd geleverd en mooi afgewerkt. Compleet met high tack kit. Gelijk maar doorgegeven aan onze achterbuurman die ook plinten nodig heeft!
Pluspunten
Mooie plinten, goedkoop, bedrijf tel.goed bereikbaar.
VerbeterpuntenOp site veranderen dat geschilderde plinten pas na 8-9 dagen geleverd worden. Dat werd meteen na mijn eerste tel.gesprek gezegd, dus je krijgt ze nooit eerder zoals de site aangeeft.
Hartelijk dank voor uw reactie. Volgens ons systeem hebben wij op de 6e werkdag na uw betaling bij u geleverd en hebben we aan onze richtlijnen voldaan. Wij tellen de weekenden niet mee omdat wij dan niet leveren. Dat is de reden waarom wij spreken van werkdagen.
Pluspunten
Superbedankt om ons zo goed te helpen met een levering!!! Bedankt Helma!!! Vriendelijke groeten ER-DECOR
Pluspunten
Snelle en goede levering met telefoontje vooraf. Goede prijs-/kwaliteitsverhouding.