Pluspunten

Snelle levering. Kwaliteitsvolle producten. Goede prijs.

Pluspunten

Voor ons was alles prima. geen minpunten

Pluspunten

Plinten zien er netjes uit en zijn in goede staat afgeleverd op afgesproken tijd en datum

Of dit aan mijzelf lag weet ik niet, maar ik kwam iets te kort met de bijgeleverde plintenkit (welke overigens perfect is)

Pluspunten

Snelle levering, en kwalitatief prima.

Pluspunten

Snelle levering en ze doen wat ze zeggen een aanrader dus.

Pluspunten

Snelle levering van producten. Goede prijs kwaliteit verhouding. Echt top!!

Pluspunten

Ik kwam 1 stuk tekort na een mail te stieren had ik de volgendedag het missende stuk al in huis

Pluspunten

snelle levering, kwaliteit plinten uitstekend, bezorgers vriendelijk en correcte levering, verzoek om een half uur van te voren te bellen was een extra service

ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zorg dat alle producten leverbaar zijn vanuit elke website die jullie beheren. Ik wou de 4.8m lange versie van het product maar op plintstunter kon dit niet. Enkel op plintfabriek, 3 dagen later komt mijn bestelling aan in een busje van plintfabriek ...

Pluspunten

snelle en correcte levering!

Pluspunten

Mooie plinten, snel geleverd

Pluspunten

Stipte levering prima kwaliteit.

Geen.

Pluspunten

Prima materiaal! Ook redelijk snel geleverd!

Misschien kunnen jullie de kopse kanten van de plintneuten ook gronden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Op de website staat snelle levering wat in mijn ogen +- 3dagen is. Voor mij hoeft dit er dus niet te staan.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zeer slechte kwaliteit! De meegeleverde kit is niet sterk genoeg, dus ook zelf nog andere kit moeten aanschaffen. Merendeel van de geleverde plinten geretourneerd wegens beschadiging, ook bij de her-levering (welke overigens zeer lang duurde), ook weer een paar plinten geretourneerd. De chauffeur gaf aan dat ze intern zeggen dat ze geen kwaliteit kunnen leveren en dat je dat ook niet kan verwachten voor die prijs? 'Dan moet je ze maar ergens anders bestellen....'?!!?

Pluspunten

Vlot verlopen

Mailtje met de vermelding wanneer de plinten geleverd worden

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Afspraken nakomen, zeggen op website snel te leveren. Uiterlijk 3-4 werkdagen, ik wacht al 8 werkdagen en wanneer je belt, kan er geen exacte levertijd aangegeven worden. Niet betrouwbaar, komen afspraken niet na,

Pluspunten

Alles! In 4 dagen geleverd zoals vermeld op de site!! Netjes voor bezorging gebels en in perfecte staat afgeleverd. Echt serieus zonder te overdrijven alle lof. Heb genoeg slechte revieuws gelezen maar bij ons weten onzin of in ieder geval bij ons niet van toepassing. Zowieso is het een beetje jammer om alleen op reviews af te gaan want je hoort bijna altijd alleen maar slechte verhalen (als iets een keer niet goed is) de goede reacties blijven altijd uit.

Geen verbeterpunten, plintenstunter ga zo door! Ik zal het zeker bij andere mensen aanbevelen. Top kwaliteit en service.

2 sterren: slechter dan verwacht

Betere planning qua levering Ze adverteren met SNELLE LEVERING maar helaas kunnen ze dit niet helemaal waar maken. Telefonisch 2x kunnen geen info geven wat de stand is van levering.

Pluspunten

Uiteindelijk geleverd. Nette reactie. Plintkwaliteit prima op 1 wat minder nette afgehakte. Drukte kan de levertijd verlengen. Al met al tevreden en aan te raden.

Bestelling gedaan op 20-11-2017. Mail gestuurd wanneer ze denken te gaan leveren i.v.m. planning voor plaatsen. Ze geven aan, dat ze verwachten dezelfde week te kunnen uitleveren. Niets meer vernomen. Nog een mail gestuurd. Weer geen reactie. Na een volgende mail met de opmerking te willen annuleren en mijn geld terug te willen als er niet in de komende 5 werkdagen zou worden uitgeleverd volgt er ineens wel een mail, dat de bestelling eind deze week zal worden uitgeleverd. Nu lees ik allerlei negatieve recensies en ben ik benieuwd of Plintenstunter nu wel de afspraak nakomt. Ondertussen mag je wel betalen, maar leveren binnen een redelijke termijn... Wordt vervolgd.

Pluspunten

Goedkoop, snel, mooie plinten. Genoeg plintenkit! Handige site.

Bij de levering stond er een verkeerd factuur nummer op de plinten. Hierdoor wou de chauffeur bijna wegrijden maar na het tellen en checken van de gegevens klopte het toch wel.

Pluspunten

Mooie afgelakte plinten ! Eerlijke prijzen !

Pluspunten

Goede prijs en kwaliteit. Nette communicatie.

Levering kon wat sneller.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prijs, snelheid van levering en gratis kit.

plinten dubbel gegrond was slordig gedaan. op nagenoeg al de 16 plinten waren de uiteinden niet of half gegrond. ook zaten er op de lange stukken spikkels in.

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR