Pluspunten

Snelheid en vakkundig advies!

Pluspunten

Scherpe prijzen Snelle service

Pluspunten

Materiaal werd op tijd bezorgd gepaard met heldere en duidelijke communicatie over afspraken en bezorgtijd. Hetgeen ik te veel had besteld werd terug genomen en terug betaald zonder problemen of bezwaren. Ik ben zeer tevreden over de service, voorwaarden en communicatie, oh ja, over de prijs hoef ik ook niet te klagen.

Kan ik niet beoordelen, ben geen verbeter punten tegen gekomen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed werkende site. Montagekit meegeleverd.

Nadat de bestelling was geplaatst en ik een voorkeur had uitgesproken m.b.t. op de levering, kreeg ik al snel een reactie dat dit niet paste en er z.s.m. zou worden teruggekoppeld wanneer de levering wel zou kunnen plaats vinden. Nu zijn we twee weken verder, en heb nog steeds niks vernomen. Heb gedurende die twee weken 2 maal gevraagd of er enig zicht is op de levering, maar spijtig genoeg op beide berichten geen enkel response gekregen.. Afwachten dan maar.

Pluspunten

snel

je niet verbergen achter de plinten fabriek

Pluspunten

Werd netjes gebeld voordat de bezorger kwam.

Pluspunten

Snelle en goede levering

Helpen bij het maken van een goede inschatting van het benodigde aantal plinten. Verhouding gratis montagekit en acrylaatkit herzien. Wij hadden te weinig montagekit en veel te veel acrylaatkit.

Pluspunten

Alles was dik in orde. Levering, prijs, kwaliteit, niets op aan te merken

Pluspunten

Heldere bestelinstructie, duidelijke afgifte van bezorgtijdstip.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Jammer dat de lengte meters van bestellen en pakbon niet overeenkomen. Ik heb nu dus veel teveel over. Plank wordt aangeboden voor 2,44m en werkelijk krijg je 3,05m. Verder prima mat goed afwerking niet overal even goed.

Pluspunten

Goed product voor acceptabele prijs

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke website

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle levering en mooie kwaliteit plinten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen. Op maandag 9 oktober gebeld met vraag over levertijden (i.v.m. met spoed plinten nodig). Levertijd bleek 1-3 dagen en dat zou qua eigen planning nog acceptabel zijn. Op maandag 9 oktober bestelling geplaatst met verzoek voor levering op woensdag of donderdag en als dit niet zou lukken, dit telefonisch even af te stemmen (i.v.m. mensen ingeschakeld om te helpen plaatsen). Op dinsdagmorgen 10 oktober per mail bevestiging ontvangen dat order in goede orde was ontvangen. Op donderdag 12 oktober nog niets over planning gehoord, dus gebeld. Persoon aan de telefoon zei dat order bij de planner lag en ik waarschijnlijk donderdag of vrijdag mail met leverdatum en -tijd zou ontvangen. Op maandag 16 oktober nog steeds niets gehoord, dus opnieuw gebeld. Persoon aan de telefoon zei dat de planner de leverdagen zo indeelt dat er zoveel mogelijk afgeleverd kan worden. In mijn omgeving waren er nog niet zoveel orders binnen, dus daarom ook mijn order nog uitgesteld. Planner was trouwens al naar huis, dus zou op dinsdagmorgen direct worden teruggebeld. Op dinsdagmorgen 17 oktober weer niets gehoord, dus 's middags weer gebeld. Door omzetting van iets in het systeem was de notitie verloren gegaan, daarom was er niet teruggebeld. Ik zou per omgaande door de planner worden teruggebeld. Einde van de middag zowaar teruggebeld; door problemen met de vrachtwagen waren ze nog niet aan levering toegekomen. Maar het lag zeker bij de planner, komende vrijdag of maandag zou het geleverd wor

Op woensdagmorgen zelf even gebeld dat wat mij betreft de bestelling op vrijdag geleverd moet worden omdat anders de eigen planning gewoonweg niet meer haalbaar is. Helaas kon aan de telefoon nog geen toezegging worden gedaan over de leverdatum. Heb daarom aangegeven de bestelling te willen annuleren en dat was akkoord. Een mailtje sturen was voldoende. Nog geen minuut later opeens telefoon; Uiteraard kon levering op vrijdag plaatsvinden, de bevestiging hiervan zou ik vóór de middag ontvangen. Om half 2 nog steeds geen bevestiging ontvangen, dus per mail alsnog de order geannuleerd en elders met spoed de plinten besteld. Anderhalf uur later opeens een mailtje van de Plintenstunter; de order is ingepland en wordt op vrijdag geleverd. Direct gereageerd dat levering niet meer hoeft (onder verwijzing van eerder gestuurde mail). Daarna telefoon; Klopt het dat je de plinten al elders hebt besteld? We leveren toch gewoon op de vrijdag? Plintenstunter, doe iets met de wensen van de klant, kom toezeggingen en afspraken na en neem vooral je klant serieus. Gemiste kans! Nu nog de terugstorting van het orderbedrag afwachten. Gezien de gang van zaken zou een extra compensatie niet misstaan, maar dat is aan jullie zelf.

Pluspunten

snelle levering en mooie materialen!

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit.

Pluspunten

gewoon goed

Pluspunten

Bestellen heel eenvoudig, en de levering super! Je wordt gebeld door de chauffeur die de bestelling afleverd ,als hij onderweg is. Prima service. En je krijgt ook nog de bevestigings kit en lijm erbij ..,Super!

Pluspunten

Goed product, voor een goede prijs en netjes geleverd.

Pluspunten

Super mooie plinten, en snel geleverd. Dikke duim

Iets meer lijm leveren

Pluspunten

Makkelijke bestelling, snelle levering en goede communicatie.

Zou het niet weten

102 Hoefsetuin