Laden reviews...
293 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen tonen over het algemeen een positieve ervaring met snelle levering en goede kwaliteit. Klanten noemen vaak een redelijke prijs-kwaliteit verhouding en betrouwbare service. Enkele opmerkingen gaan over communicatie- of voorraadproblemen, maar al met al is de tevredenheid hoog.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
John
Sint Geertruid
Pluspunten
Mooie plinten, goed gegrond en fijn te zagen! Verder goed glad wat lakken makkelijk maakt.
VerbeterpuntenLeverdagen zijn minder makkelijk te regelen.
Maartje
Zeist
Pluspunten
snelle levering, keurig gelakt en lekker goedkoop
Jan
Wilp
Pluspunten
Hele snelle levering van gelakte plinten. Alles netjes verpakt in de folie en vriendelijke behulpzame chauffeur.
ejvanveen totaalonderhoud
Barendrecht
Pluspunten
Netjes en op tijd geleverd. Prima prijs kwaliteit verhouding. Ruim voldoende gratis high tack plintenkit erbij geleverd.
Jan
Oud-Beijerland
Pluspunten
Datgene geleverd wat verwacht en op tijd.
VerbeterpuntenGeen
klaas
Pluspunten
Plinten van goede kwaliteit, snelle en goede service.
Leen
Pluspunten
Snel en goedkoop
VerbeterpuntenNa het uitpakken blijken veel plinten beschadigd. Je moet dus erg goed uitmeten of veel meer kopen om goed uit te komen,
Beveelt niet aan
Beste,
Wat vervelend om te horen dat u beschadigde plinten heeft ontvangen. Helaas kan ik niet vinden dat u hier een melding van heeft gemaakt waardoor we uw klacht niet hebben kunnen oplossen.
Graag ontvang ik van u wat foto's en een omschrijving via onze e-mail [email protected] zodat we kunnen kijken wat we eventueel voor u kunnen betekenen.
Pluspunten
Goed plinten, goede prijs! En gratis geleverd boven de 85 euro..... tsja wat kan ik nog meer zeggen ober een pasr plinten? Ha ha
12 September 2018
anoniem
Pluspunten
Voordelig geprijsd. Product voldeed geheel aan de verwachtingen, snelle levering
VerbeterpuntenOverzichtelijkheid website, maar dat is echt spijkers zoeken op laag water
10 September 2018
Chris
Oldenzaal
Pluspunten
Snelle en correcte levering
VerbeterpuntenBeter inpakken. Krassen op de plinten.
8 September 2018
Dirk Lepez
Vilvoorde
Pluspunten
communicatie goed. prijs/kwaliteit goed. levering goed.
7 September 2018
Faber
Biddinghuizen
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling. Goede prijssetting.
7 September 2018
Johan
Tongeren
5 September 2018
Peter
Zevenaar
Pluspunten
Mooie plinten. Geen op of aanmerkingen. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
3 September 2018
Elise
Opperdoes
Pluspunten
Snel een grote hoeveelheid plinten geleverd, prima kwaliteit
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
3 September 2018
anoniem
Pluspunten
snelle service en dienst na verkoop
Verbeterpuntenkleine beschadigingen aan het geleverde product
2 September 2018
anoniem
Pluspunten
Snelle flexibele levering. Mooie plinten
1 September 2018
anoniem
Pluspunten
van bestelling tot levering van de goederen is alles zeer vlot verlopen! een echte aanrader! Michel
20 August 2018
Michel
Brussel
Mariska
Hippolytushoef
Pluspunten
Duidelijkheid en standaard kleuren.
VerbeterpuntenNiet alle plinten zitten even strak in de lak. je moet dus op elke 10 plinten 1 extra bestellen. Wellicht krijg je nieuwe als je reageert maar dan kun je niet verder vanwege de levertijd.
Kees
Woudenberg
anoniem
Pluspunten
Zeer tevreden. Ik had de moderne plinten van 7 cm gekozen. Zien er mooi uit. Goede aflevering.
16 August 2018
Patricia
Amstelveen
Pluspunten
Snel
Verbeterpuntenniet alle plinten waren zonder beschadigingen
15 August 2018
Leo
Balgoij
Beste,
Wij vinden het heel vervelend om te horen dat u beschadigde plinten heeft ontvangen maar helaas hebben wij van u geen bericht mogen ontvangen met betrekking tot uw klacht.
Wij willen graag met u kijken hoe we dit eventueel kunnen oplossen. Daarom ontvang ik graag van u een e-mail onder vermelding van uw ordernummer met foto's van de beschadigde plinten. Dit kunt u sturen naar [email protected]
Wij horen graag van u zodat we aan een oplossing kunnen werken.
14 August 2018
Ann