Pluspunten

- Niet duur - Snel en netjes geleverd - Goed contact met bezorger

- Niks

Pluspunten

Snelle levering na telefonisch op de hoogte gesteld te zijn van levertijd. Prima kwaliteit plinten, netjes gelakt.

Pluspunten

Snel en goedkoop

Kleine verfpotjes meeleveren voor lichte beschadigingen na verstekzagen

Pluspunten

Snelle levering, ook buiten werktijden, opmerking over eerdere levering zonder problemen opgepakt en verwerkt

Pluspunten

Snelle en betrouwbare levering. Kwaliteit van plinten is meer dan goed! Zeer tevreden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Door het gebruik van kunststof (span)bandjes waren de buitenste plinten beschadigd, gebruik van folie lijkt me beter en handiger.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs, duidelijke website, aardige mensen.

Het telefoonnummer, wat de bezorger had meegekregen op kantoor, klopte niet met het mijne, waardoor de bezorging (op een lastig te bereiken adres) iets later op de dag was.

Pluspunten

Ziet er goed uit

Pluspunten

Top kwaliteit voor een eerlijke prijs, super snelle levering. Kan het iedereen aanraden om bij de plintenstunter plinten te kopen.

Pluspunten

Snellelevering, alles super

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

plinten zijn netjes gegrond. Gezien het maar hout is, kun je er niet veel over zeggen.

afspraak over bezorgdatum laat zwaar te wensen over. Tot 5 keer toe moeten mailen dat de bezorgdatum niet goed uitkwam. Te bedenken dat ik voor het bestellen van de plinten telefonisch had nagevraagd of ik een bezorgdag kon aangeven. Dit was geen probleem totdat ik keer op keer een andere bezorgdag kreeg dan mijn voorkeur. Het excuus over niet verder dan 2 dagen kunnen vooruit plannen, heb ik als klant geen boodschap aan. Hopelijk verbetert men dit.

Pluspunten

scherpe prijs snelle levering TOP!! aanrader

Pluspunten

Goede communicatie en keurige levering. Plinten zijn netjes verpakt en goed afgewerkt! De levering ging sneller dan aanvankelijk verwacht!

Verbeterpunt is wellicht een indicatieve levertijd, hoewel wij niet direct haast hadden, was het onduidelijk wanneer wij de plinten zouden kunnen verwachten!

Pluspunten

Prima levering Geen negatieve punten

Pluspunten

Goede prijs en kwaliteit, snelle levering! Bijgeleverde kit heeft goede plakkracht.

Pluspunten

- snelle en correcte levering - goede communicatie via e-mail en via gsm van de transporteur

Pluspunten

Snel en netjes geleverd. Goede kwaliteit.

Pluspunten

Snelle levering, prima kwaliteit

Pluspunten

snelle levering heel tevreden van de bestelde plinten en plafondlijsten

Pluspunten

De plinten waren mooier dan ik dacht. Goede kwaliteit voor mooie prijs. Beter en goedkoper dan bij een bouwmarkt en netjes thuis geleverd

Pluspunten

Prima gegaan allemaal weer!

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR