Goed maar kan beter

Plinten zijn geleverd volgens afspraak een dag van te voren keurig gebeld door transport en de dag van levering en half uurtje van tevoren weer gebeld echt super Echter vond ik de gelakte plinten niet van super kwaliteit veel beschadigingen dus moet ik ze alsnog schilderen dat is jammer

Prima ervaring

Goed. Alles zoals afgesproken geleverd.

top

Bestelling makkelijk, levering volgens afspraak

Op tijd, netjes verpakt. Vriendelijke chauffeur

Goed, snel en betaalbaar.

Ik had ca 35 mtr plint nodig. De keuzes konden goed op de website gemaakt worden. Ik kreeg de montagekit gratis er bij. Vandaag heb ik ze bevestigd. Ging prima en ziet er mooi uit.

Superservice

Goed contact over het moment van levering!

Doen wat ze beloven

Snelle bestelmogelijkheid en ook het afleveren op zeer korte termijn.

correct en zeer snelle levering

correct en zeer snelle levering

tevreden

prima product tegen scherpe prijs; levering was iets later dan de beloofde 1-3 dagen; levering kwam van plintenfabriek.nl

Helemaal niet tevereden.

We hebben plinten gekregen met blauwe vlekken erop. We krijgen het er ook niet meer af. Betekent dus dat wij deze zelf moeten gaan over schilderen en we hadden bewust gekozen voor plinten die al afgelakt zijn. De kit die wij er bij hebben gekregen daar staat op: houdbaar tot juli 2023. Kortom je betaalt minder voor de plinten dan bij andere winkels, maar de kwaliteit is onwijs slecht.

Goede communicatie. Service gerichte chauffeuse Laura

Snel geleverd goede prijs kwaliteit

Top service!

Snel en netjes geleverd! Niet aanwezig tijdens levering maar keurig in de schuur bij het andere hout neergelegd, een aanrader!

Correct en snel

Slecht in de verf

Slecht in de verf,gevoelig voor beschadigingen.

Snel en goed

Makkelijk besteld, snel en volgens afspraak geleverd.

Jullie beloven in 3 dagen te leveren, maar dat was bij mijn bestelling niet het geval.

Het product volledig aan de verwachting.

Super goed

Besteld netjes van te voren opgebeld supper goede service .. aanrader

Al jaren bekent met deze firma en ik vindt ze super qua prijs kwaliteit. Erwin Kragt.

top prijs/kwaliteit

super prijs kwaliteit met oog op correcte verpakking en gratis meegeleverde kit is top

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Fijne ervaring!

Op zondag een bestelling geplaatst, woensdag in huis! Mooie plinten, goed verpakt. Geen minpunten!

Alles prima!

Correct geleverd

Goed geregeld

Ze doen wat je vraagt om het te bezorgen En houden je netjes op de hoogte

goede service

overleg tijd zeer goed

Heel goed, Goede prijs, Snelle gratis levering, goede communicatie

Heel goed, Goede prijs, Snelle gratis levering, goede communicatie over bestelling en levering. Veel keuzes. Niet verder zoeken want dit bedrijf verdiend uw bestelling door hun werkwijze.

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR